| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Policja szuka kibica... - 20/08/2003 16:58
Krakowska policja poszukuje młodego mężczyzny, który minionej nocy w Nowej Hucie ugodził nożem 23-letniego mężczyznę. Ugodzony mimo reanimacji zmarł - poinformowała w środę podkom. Sylwia Bober z zespołu prasowego małopolskiej policji.
"Jak podają świadkowie, napastnik przed zadaniem ciosu zadał pytanie, jakiej drużynie kibicuje ofiara. Po otrzymaniu odpowiedzi wymierzył cios" - powiedziała podkom. Bober.
Kibice z Krakowa chcą być chyba tak znani jak kibice londyńskiego West Ham-u.
Co za debile.Stawiam że morderca to kibic Cracovii.
['] dla zamordowanego kibica przeciwnej druzyny. [Ostatnio edytowane przez qbajag: 2003-08-20 16:59]
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Policja szuka kibica... - 20/08/2003 18:20
Cracovia do pojebane cwele. Powinni dostać teraz taki wpierdol na najblirzszym wyjeździe że szok. Niech tylko przyjadą do Szczecina to z tąd nie wyjadą. "Cracovio ty kurwo pamiętamy". Cwel cwel Cra-co-via.
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
Odp: Policja szuka kibica... - 20/08/2003 18:49
Dla mnie to mało ważne komu on kibicował, to nie jest czlowiek tylko jakiś poj... wykolejeniec i trzeba by go odstrzelić, dla takich jak ten debil powinna być kara śmierci albo nawet tortury....a tak w ogóle to zginął człowiek, a wy to wykorzystujecie aby sobie pobluzgać na Cracovie... ['] [Ostatnio edytowane przez christoph: 2003-08-20 18:50]
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Policja szuka kibica... - 20/08/2003 21:14
> Cracovia do pojebane cwele. Powinni dostać teraz taki wpierdol na najblirzszym
> wyjeździe że szok. Niech tylko przyjadą do Szczecina to z tąd nie wyjadą.
> "Cracovio ty kurwo pamiętamy". Cwel cwel Cra-co-via.
Nie napinaj sie kolego! To nic nie da
Po takich informacjach jak ta dzisiejsza jeszcze bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, że kara śmierci musi być !!
|
|
|
|
|
Odp: Policja szuka kibica... - 21/08/2003 00:41
Po takich informacjach jak ta dzisiejsza jeszcze
> bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, że kara śmierci musi być !!
Zgadzam sie. Nie mam zamiaru cale zycie zapierdalac na frajerow, a ci beda sobie zyli w cieplym wiezieniu z telewizorkiem i swoja kuchnia.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|