| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Golota vs Michalczewski? - 18/08/2003 14:31
Andrzej Gołota w wywiadzie dla Super Expressu powiedział, że chętnie stoczy pojedynek z Dariuszem Michalczewskim. Walka byłaby interesująca, bo nie od dziś wiadomo, że bokserzy nie darzą się sympatią, a raz na zgrupowaniu kadry Polski nawet się pobili.
Szkopuł w tym, że Michalczewski walczy w niższej kategorii wagowej i trudno byłoby mu "zbudować" wagę na ewentualną walkę z Gołotą.
Super Express: Twój były kolega Dariusz Michalczewski stwierdził, że wracasz do ringu tylko dla pieniędzy...
Andrzej Gołota: Nigdy nie byliśmy z Michalczewskim przyjaciółmi. Kiedyś tylko razem trenowaliśmy. Po wyjeździe do Niemiec zmienił się. Może dlatego, że jest mistrzem świata.
SE: Nie myślałeś o walce z nim?
- To interesujący pomysł. Mogę z nim walczyć w każdym miejscu na kuli ziemskiej. Nawet na Kamczatce. Tylko nie w Niemczech. "Tygrys", czekam na odpowiedź
Interesujace Jesli tygrys odpowie i dojdzie do walki, bede za Golota.. nie darze sympatia szwaba z wiadomych powodow..
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Golota vs Michalczewski? - 18/08/2003 16:03
A ja nie lubie ani jednego ani drugiego.Mój faworyt to "Diablo" Włodarzczyk.
Ale gdyby doszło do pojedynku Gołoty i Tigera to bym chyba kibicował Gołocie.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Golota vs Michalczewski? - 18/08/2003 16:06
taki pojedynek nigdy sie nie odbedzie nie jestescie w temacie nasz andrew tak powiedzial w odpowiedzi na opinie jakie wyrazal michalczewski po meczu golota vs tyson wtedy nazwal go tchorzem itp....
|
|
|
|
|
Odp: Golota vs Michalczewski? - 18/08/2003 18:22
> taki pojedynek nigdy sie nie odbedzie nie jestescie w temacie nasz andrew tak
> powiedzial w odpowiedzi na opinie jakie wyrazal michalczewski po meczu golota vs
> tyson wtedy nazwal go tchorzem itp....
No i miał racje!! Gołota to facet z sianem w głowie...
Mój faworyt tej wirtualnej walki to Tiger. Jest o wiele szybszy i to wystarczy )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Golota vs Michalczewski? - 19/08/2003 11:50
ja mam troche inne pytanie. w zeszlym tygodniu odbyla sie walka Goloty, czy ktos ogladal?, jakie wrarzenia pozostawil po sobie Endrju ?
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Golota vs Michalczewski? - 19/08/2003 16:14
Eeeee tam... Najlepiej jakby panowie sobie na flaszeczke poszli a nie sie w ringu tłukli   
Jestem za flaszką!!!
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|