Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> malmö << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
sigge26
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8256 dni

malmö - 28/07/2003 08:17
Chcem pozdrowic wszystkich z Pogońi Szczecin kturzy byli w malmö na turneriu kibicowskim piwo

Malmö FF
tomcraft
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: malmö - 28/07/2003 08:57
Moze jakas relacja.

schranz
RAFek
Kibic
Na forum od 8927 dni

**

Odp: malmö - 28/07/2003 09:53
> Moze jakas relacja.

A kto miałby siłe teraz jakąś relacje pisac :P - chociaz załogi busów wróciły do domu wczoraj - moj wózek zameldował się dzis w Gryfinie 05.50 ;)

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
tomcraft
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: malmö - 28/07/2003 10:23
Ok to wypocznijcie i czekamy na szczegolowa relacje :)))

schranz
V...
Kibic
Na forum od 8822 dni

*

Odp: malmö - 28/07/2003 10:29
ja o 2 w nocy wrocilem:)

MKS
wedkarz000
Kibic
Na forum od 8577 dni

Odp: malmö - 28/07/2003 10:32
ja wruciłem dziś w nocy zabawa była super!!!!!!!!!! Grałem w drużynie Pogońi walczącej i dotarliśmy aż do ćwierćfinału w którym niestety polegliśmy sromotnie z wilkami (wolherpharmton- czy jakoś tak) z anglii ale mam ich orginalną kosulkę z nr 2. Udało mi się nawet strzelić chyba najważniejszą bramkę dla nas w turnieju w 1/8 finału. Grały ruwnież ekipa gryfino -odpadła w 1/8 i nasz dream team -odpadł tam gdzie my czyli w 1/4 po porażce z ekipą z malme. Ale oni szykowali się do gry cały czas a my......... nie spaliśmy i piliśmy że o integracji nie wspomnę .Dla wtajemniczonych podobały mi się wątki: palącego się golfa, brudnej pięty, fermęt -super gość, zarąbanie bandery ze szczytu promu, turniej picia piwa, zapasy w błocie. Kto nie był niech żałuje bo jest czego !

zawszw Pogoń
Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8411 dni

Odp: malmö - 28/07/2003 10:49
Małe sprostowanie do wędkarza nasz drem team pił pił i jeszcze raz pił wszyscy bili tak zapróci ze az dziw bierze ze tak dobrze mozna grac po upojnej nocy tylko ta rodzinka połanieckich nie pasowała do towarzystwa a tak to wszystko ok było za mocno

Surowi rodzice
wedkarz000
Kibic
Na forum od 8577 dni

Odp: malmö - 28/07/2003 11:10
racja pisząc oni szykowali sie do gry miałem na myśli np zwycięzców turniejy czyli juwentus aleb my czyli wszyscy ze Szczecin bawiliśmy się i o to przecież chodz mam nadzieje że za rok nas zaproszą.

zawszw Pogoń
V...
Kibic
Na forum od 8822 dni

*

Odp: malmö - 28/07/2003 13:57
Tylko wlosi nie pili. Przeciez 15 min przed meczem cwiercfinalu caly dream oprocz rodzinki byl nie przebrany i spal skacowani wsyzscy a i tak im to nie przeszkodzilo wygrac 3:1 czy 4;1 z Arsenalem 1

MKS
tomcraft
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: malmö - 28/07/2003 17:33
rodzina polanieckich ?:)

schranz
Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: malmö - 28/07/2003 17:47
no to z tego co narazie pisza uczestnicy wyprawy do Malmoe to spisalismy sie naprawde dobrze moim zdaniem jak na pierwszy raz oby za rok bylo lepiej!moze ktorys z uczestnikow wyjasnil chociaz w przyblizeniu udzial w samym turnieju jak i wszystkie najlepsze momenty(zapasy w blocie,fermet-super gosc,zarabanie bandery ze szczytu promu)! szacunek dla wszystkich obecnych na tym turnieju po takiej prezentacji mozemy byc pewni ze zaprosza nas za rok!napiszcie ile wyniols koszt calkowity takiego wyjazdu(razem z ze wszystkimi atrakcjami) na jedna osobe?!!!!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
verte
Kibic
Na forum od 8592 dni

Odp: malmö - 28/07/2003 20:02
WEDKARZ, człowieku co to za kibic który nia zna Wolverhampton? Tylko mi nie pisz że wiesz o co chodzi więc nie musisz. Obciach.

21:37
NLx
Kibic
Na forum od 8929 dni

**

Odp: malmö - 29/07/2003 11:35
W niewyjaśnionych okolicznościach z promu, którym wracaliśmy do domu, zniknęła szwedzka bandera :) Nikt nic nie widział, nikt nic nie słyszał :D Wiele się działo, wszystkiego nie można zapamiętać. Znajomość języka angielskiego u niektórych uczestników wycieczki robiła wrażenie: "Fucking in namiot" :) Szwedzi podszkolili nasz język: "Na zdrowie", "Jaramy blanty" :) i oczywiście tradycyjne "Kurwa" :). A na koniec kilka osób zaprezentowało szwedom(szwedkom) co to jest "Polish Tradition" :) pozdro dla wszystkich uczestników.

za plecami psów myśliwskich cała masa
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8408 dni

**

Odp: malmö - 30/07/2003 11:38
Jezłei ktoś ma fotki z wyjazdu - to dawajcie je na maila [email protected] - będzie zrobiona płytka z fotkami, filmem itp - im więcej tym lepeij.

Pogoń to My
V...
Kibic
Na forum od 8822 dni

*

Odp: malmö - 30/07/2003 15:26
Kto byl z tego forum?

MKS
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772644670 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005