| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ale ulewa !!! - 27/07/2003 22:01
Niebo było czarne jak du...
A telefon nawet zasięgu nie miał
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Ale ulewa !!! - 28/07/2003 08:03
Ja sobie samochodem pojezdzilem a ten deszczyk fajnie sie jechalo po chodnikach, torowiskach, pod prad zeby tylko na jakies male jeziorko nie trafic. Pelno bylo galezi przewroconych i drzew, a trase ktora zazwyczaj robilem w 15 min przejechalem w godzine
|
|
|
|
|
Odp: Ale ulewa !!! - 28/07/2003 08:19
Hehe, ja w tym czasie wychodzilem z monopola.. zalozylem sie z qmplem ze przejde przez ta ulewe do niego na klatke, odbylem tor przeszkod przez plot, tory tramwajowe, ulice, kaluze no i klatka moja i wygrany browar Bylem juz taki mokry ze zdjalem koszulke i biegalem po dzielnicy z flaszka, juz nie bylo roznicy i tak bylem caly mokry
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Ale ulewa !!! - 28/07/2003 10:17
Hehe u mnie tez pradu nie bylo i czulem sie jak na wygnaniu albo cos ;D , nie da sie zyc bez pradu to wywnioskowalem siedzac w ciemnosci ...
|
- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! = -
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ale ulewa !!! - 28/07/2003 15:09
Jak zaczęło lać to byłem w tramwaju....z przystanku do domu mam minutkę drogi, a byłem cały mokry jak po przynajmniej kilku wiadrach....przesada! ale było super
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ale ulewa !!! - 28/07/2003 16:38
> Jak zaczęło lać to byłem w tramwaju....z przystanku do domu mam minutkę drogi, a
> byłem cały mokry jak po przynajmniej kilku wiadrach....przesada! ale było super
mialem identycznie
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ale ulewa !!! - 28/07/2003 17:52
ja na szczescie bylem w domku ale jak wychodzila ode mnie moja dziewczyna tuz przed nawalnica z domu to zrobil sie taki przeciag ze poszla szyba od okienka w lazience !a potem jak rodzice wrocili cali mokrzy z dzialki to ojciec(bedac lekko zawiany) chcial powyjmowac z szyby reszte szkla i sie tak pocial ze przecial sobie trzy sciegna i musial pojechac do szpitala ma zwolnienie na miesiac z pracy ireke w szynie!!! )))a na ulicach podmylo troche chodniki lollllllllllll
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|