| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 18/07/2003 18:45
robert dymkowski na stronie widzewa oswiadzczyl ze na 80% zagra w przyszlym sezonie w POGONI!!!!!
- Prowadzę rozmowy z działaczami nowej Pogoni i nie ukrywam, że są bardzo zaawansowane. Trener Bogusław Baniak widzi dla mnie miejsce w drużynie. Wszystko wskazuje na to, że w przyszłym sezonie będę grał w szczecińskim klubie. - powiedział popularny w Szczecinie "Dymek" - Mam wprawdzie także jedną ofertę z klubu pierwszoligowego. Dziś będę wiedział na ile jest ona poważna. Jednak na 80% będę grał w Szczecinie.
mysle ze to bardzo dobra wiadomosc bo bedzeimy mieli atak z prawdziwego zdrzenia jak za dawnych lat Dymkowski -Bugaj .a nie mozemy zapominac ze jest w kadrze rowniez przysiuda ktory bardzo dobrze spisuje sie w sparingach bo na kaczora w napadzie nie mamy co liczyc bo marnuje tyle sytuacji ze Baniak powiedzial ze mu wlosy siwieja jak kaczor marnuje tyle sytuacji!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 18/07/2003 20:10
Jeszcze niedawno, kiedy piotrkovia nie byla w Szczecinie byly spekulacje kto tu bedzie gral i jeden z czlonkow tego forum napisal ze Dymek napewno
nie zagra cyt."znam Dymka i napewno w tym dziwnym tworze nie zagra" (jesli zle napisalem prosze mnie poprawic). Ciekawe co teraz o tym sadzi, czy dalej go zna?
|
Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
|
|
|
|
Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 18/07/2003 20:46
adam mks choc cieszylbym sie gdyby dymek zagral u nas, to narazie trwaja jeszcze rozmowy.. nie mow hop poki nie przeskoczysz, lepiej nie zapeszac
Sorry ze nie na temat: master jaki miales tutaj wczesniej nick?
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 18/07/2003 22:05
Heh adam_mks jasne ze nadal zna - po 1 to Dymek jeszcze nie podpisal kontraktu a po 2 sam widziales jak ustosunkowal sie do propozycji z Aarau, poprostu w obecnej sytuacji malo kto chce skorzystac z jego uslug i tak naprawde to powaznie jest nim zainteresowany tylko Ptak - niekoniecznie ze wzgledu na prezentowana forme
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 18/07/2003 22:51
> powiedzmy sobie szczerze dymek lata swietnosci ma dawno za soba i raczej nikt o
> niego sie nie bedzie bil wiec raczej pewnie sie dogadaja i sportowa emeryture
> spedzi w Pogońi
zauwaz jednak ze nadal nie schodzi ponizej pewnego poziomu! i w ostatnim sezonie zdobyl kilka bramek dla widzewa i poczytaj komentarze na na stronie widzewa na temat dymka gdzie kibice rowniez go docenili za wklad w utrzymanie widzewa w ekstraklasie!to jest jak by nie bylo symbol Pogoni i dobrze by bylo jak by przyszedl wtedy wiecej kibicow moglo by sie przekonac aby przyjsc na mecze Pogońi w 2 lidze!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 19/07/2003 12:05
Dymek nie gra juz tak jak kiedyś, ale ja zawsze go szanowałem i szanuje nadal, wkładał serce w gre dla Pogoni. A jeszcze 2 sezony temu wszyscy krzyczeli "Robert Dymkowski - najlepszy napastnik Polski". I choć nie ma już takiej kondycji to przynajmniej umie się znaleźć w odpowiednim miejscu i strzelić bramke, a np. Kaczorowski prawie wogle bramek nie strzelał choć jest o wiele młodszy.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 19/07/2003 22:12
> prawdziwych kibocow nikt nie musi przekanywac zeby chodzili na mecze
zalezy na jakie mecze i na jakiej drozyny
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DYMKOWSKI W POGONI!!!???? - 20/07/2003 22:27
juz jutro pierwszy trening Pogońi 2 ligowej w szczecinie [po powrocie z obozu o 16.30!!!!bedzie okazja zapoznac sie poraz pierwszy z kadra !byc moze na treningu pojawi sie juz ROBERT DYMKOWSKI ktory ma juz ponoc podpisany kontrkat i pojawi sie jutro po raz pierwszy na treningu!
|
|
|
|
- 1
-
|