| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: LOVEPARADE W TV ... - 17/07/2003 12:49
hehe jak to na paradce bywa hehe sam wiesz... i nie wytrzezwial do rana i zostal,byl z nami jego brat to mowil ze zjadl kilka psychotropow i specjalnie odlaczyl sie od nich czyli odjebalo mu.aha ten gosciu byl znany na Pogonii jeszcze za czasow ŚP.FARAONA, wiec co niektorzy moga go znac.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: LOVEPARADE W TV ... - 18/07/2003 17:07
Sorry ze nie na temat ale"ja osobiście, żałuje, że nie ma tak wielkiej imprezy hiphopowej."
Capo nie pamietam w jakim temacie to pisalem ale napisalem ze jest to moim marzeniem zeby taka impreze zorganizowac wiec moze kiedys sie doczekasz
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: LOVEPARADE W TV ... - 18/07/2003 19:43
dla mnie lp to jeden z najwiekszych shitow. oprocz hymnu ktory jest totalnie poryty (jak to ostatnio bywa - z roku na rok jst coraz gorzej) to oczwiscie oficjalna kmpilacja to jedna z najwiekszych porazek sceny techno. wole creamfields (9 sierpien - lotnisko bagicz kolo kolorzegu - 14godzin najlepszej jazdy - cena w miare przystepna)
|
|
|
|
|
Odp: LOVEPARADE W TV ... - 18/07/2003 20:02
szczerze mowiac myslalem ze ta paradka bedzie do0 dupy,ale byla naprawde super!!!moze hymn nie byl najlepszy ale uwiezcie ze stojac pod aniolkiem i sluchajac go zmieniasz zdanie hehe.pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: LOVEPARADE W TV ... - 18/07/2003 20:41
maniac co ty gadasz w ogole stary za glupoty.. to co widzisz na vivie, kiedy jest juz 23 i oczy ci sie kleja to nie to samo kiedy jestes tam i sluchasz tego na zywo, kiedy swirujesz, tanczysz itd. Love Parade to najlepsza impreza i koniec.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: LOVEPARADE W TV ... - 18/07/2003 21:25
> maniac co ty gadasz w ogole stary za glupoty.. to co widzisz na vivie, kiedy
> jest juz 23 i oczy ci sie kleja to nie to samo kiedy jestes tam i sluchasz tego
> na zywo, kiedy swirujesz, tanczysz itd. Love Parade to najlepsza impreza i
> koniec.
zgadzam sie z toba w 100%,jest to dla mnie najlepsza impreza jaka istnieje!pozdro.
|
|
|
|
|
Odp: LOVEPARADE W TV ... - 19/07/2003 12:20
ja bylem na lovce 3 razy i bezkitu na zywo to zupelnie co innego niz na vivie nie ma sie co oszukiwac z hymnow to najbardziej podobal mi sie 97 i 98 a swoja drogo creamfields zapowiada sie na najlepsza impre w Polsce i kto wie czy nie bedzie lepiej niz na LP
kilka scen muzycznych w tym i scena Hip-Hop
zreszta sami sprawdzcie Creamfields
|
Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
|
|
|
|
Odp: LOVEPARADE W TV ... - 20/07/2003 11:33
Maniac co do hymnow to jednym sie podoba innym nie ,dla mnie najgorszy hymn to byl acces peace-zrobiony jak tani numer scootera lub czegos podobnego.Co do skladanki lp to tam w 80% znajduja sie utwory ktore juz sa znane z miesiac-dwa ,wczesniej ale prawie z kazdego stylu techno jest tam jakis utwor ,przyklad:na tegorocznej skladance utworek renato cohen-pontape (bardzo mi sie podoba )a ma zupelnie inny styl niz inne .Co do imprez to bedzie jeszcze jedna zajebista impreza 1 sierpnia -transmisja tez na vivie ,nature one ,impreza jest w jakies starej bazie rakietowej w Niemczech-blisko Luksemburga ,juz od kilku lat sie odbywa ,na swiezym powietrzu nie liczac wielkich namiotow ,impreza zajebista ale tez droga ,sam wjazd chyba 150 lub 200 zl,a jak by sie tam wybrac na weekend to z 1000 zl trzeba miec,oczywiscie zajebisty jest tez mayday ,ale wole klimat loveparade,choc na maydayu dje dluzej graja i lepiej .
|
schranz
|
|
|
|
Odp: LOVEPARADE W TV ... - 20/07/2003 18:25
hehe mi sie tam co roku podoba hymn,mi zawsze on pasi a jeszcze bardziej jak jest on ostatnia piosenka paradki.pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|