| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Piraty - 11/07/2003 19:43
Spytalem o wiek, bo jak zobaczylem to - cytuje
"Wojska Polskiego 42/2 parter lewa strona, jak otworzy duzy mis to powiedz ze jestes od krasnoludka.
Kurwa jeblo cie ? To jest oficjalna strona, nie rob takiego przypalu."
to pomyslalem ze musial to pisac jakis maloletni krzykacz. Nie bylo w tym zadnej zlosliwosci bo jesli rzeczywiscie masz te 15 lat albo mniej to znaczy ze jeszcze z tego wyrosniesz i nie ma sensu Cie upominac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piraty - 11/07/2003 22:23
HWDP!!!! NIE CZYTAC TEGO DZIWKI!!! A to tak po tym dzisiejszym programie [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-07-11 22:27]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Piraty - 11/07/2003 22:32
> HWDP!!!! NIE CZYTAC TEGO DZIWKI!!! A to tak po tym dzisiejszym
> programie
ze tak spytam z ciekawosci, co to za program byl?
zabrac mu gwiazdke ;p i przylepic gondorke lub wernerke za takie zachowanie.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piraty - 12/07/2003 11:18
hehe - napisalem to w formie zartu
ale w sumie moze byc "gondorka", tylko odpowiednia ikonke trzeba by zrobic.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Piraty - 12/07/2003 11:47
A wiec tak....teraz sie bede tlumaczyl...pisalem to troche wieczorem i bylem juz zmeczony to raz..dwa byl program juz nie pamietam na jakim kanale ze policja czytala ogloszenia w internecie dotyczace wlasnie piractwa..moj zmeczony mozg wymyslil ze moga czytac i to..wykasujecie to..prosze...i przepraszam
P.S.Al dzieki za wstawiennictwo [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-07-12 18:29]
|
|
|
|
|
Odp: Piraty - 12/07/2003 12:24
A taki adres na wojska istnieje pewnie -to dluga ulica A tam jakas babcia mieszka i biedna teraz bedzie miala pielgrzymki potencjalnych piratow.Tak jak napisalem okolice carrefoura it.d te wszystkie targowiska ,gieldy i to nie jest zadnen przypal bo kazdy o tym wie a policja tam kilka razy dziennie bywa i jakos niemoze sobie z tym poradzic.Wiem jedz od Warszawy na stadion dziesieciolecia -kolejny przypal ale tajemnica zaraz pelno policji tam bedzie co ja narobilem
|
schranz
|
|
|
|
Odp: Piraty - 12/07/2003 15:47
> Spytalem o wiek, bo jak zobaczylem to - cytuje
"Wojska Polskiego 42/2
> parter lewa strona, jak otworzy duzy mis to powiedz ze jestes od
> krasnoludka.
Kurwa jeblo cie ? To jest oficjalna strona, nie rob takiego
> przypalu."
to pomyslalem ze musial to pisac jakis maloletni krzykacz.
> Nie bylo w tym zadnej zlosliwosci bo jesli rzeczywiscie masz te 15 lat albo
> mniej to znaczy ze jeszcze z tego wyrosniesz i nie ma sensu Cie upominac 
Wieze Ci, ze nie zrobiles tego zlosliwie ale slowo "admin" nie upowaznia Cie do tego zebys wiedzial wszystko o wszystkich. Tak na marginesie to mam 17 lat A ten tekst co zacytowales to byl tekst ironiczny. Trudno byc moze nie zrozumiales, nie wnikam w to. Mimo wszystko pozdrawiam.
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Piraty - 12/07/2003 20:55
> Zna ktoś dobrych piratów? Najlepiej żeby mieli gry na PS2 na płytach DVD. I od
> razu podajcie cenę. Będę bardzo wdzięczny.
Zeszliśmy z tematu... wiem że mają na rynku na słonecznym.
|
|
|
|
|
Odp: Piraty - 12/07/2003 21:01
ta dyskusja jest calkiem niepotrzebna bo i tak wiadomo ze wiekszosc z nas i tak bedzie kupowac plyty z grami lub muzyka u piratow bo wole wydac 15 lub nawet 20 zl niz placic minimum 50 zl na orgyninalne w sklepie lub w empiku!a tak wogole policja nie jest taka glupia i wie dokladnie gdzie mozna kupowac pirackie plyty ale i tak sobie nigdy z tym nie poradzi bo piractwo jest zbyt liczne i co chwila powstaja nowi piraci w miejsce tych zlapanych!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piraty - 13/07/2003 18:16
Racja..jak nie mialem neta i nie mialem skad sciagnac to kupowalem plyty (roznie to bywalo..raz orginalne..raz piraty) ale od kiedy mam neta to kupilem tylko 2 plyty (orginalne) reszta mp3
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piraty - 13/07/2003 21:11
Z tymi Mp3 to macie rację - ja jak sobie upatrzę jakąś ciekawą płytkę, to po prostu ściągam ją z netu i przepalam na CD A jaka oszczędność czasu i pieniędzy Eh, necik, dobry program do ściągania, nagrywara i życie jest piękne
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Piraty - 14/07/2003 20:08
A wie ktoś po ile na Turzynie te gierki? Bo wiem że na PSX po 18, a na PS 2 po ile? I niech mi ktoś wyśle w końcu jakąś wiadomość na ten temat. [Ostatnio edytowane przez Orło: 2003-07-15 11:29]
|
Babilon Team
|
|
|
- 1
- 2
-
|