Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Temat skasowany... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tomcraft
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 05/07/2003 15:51
. [Ostatnio edytowane przez tomcraft: 2003-07-06 12:37]

schranz
darmix
Kibic
Na forum od 8407 dni

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 05/07/2003 16:04
nic nie mowie na temat tego ze sluchasz sobie techno czy chuj wie czego i nie nazwe cie z tego powodu pedalem czy chuj wie kim tam jeszcze pierdoli mnie to ale nazwe cie parowa bo nie masz szacunku do ludzi - zastanow sie nad tym - i nara spierdalam na impreze dla "brudasow " :)

SZTANY GLANY
celciusz
Kibic
Na forum od 8958 dni

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 05/07/2003 16:42
ale dziecinada ja pierdole

tomcraft
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 05/07/2003 16:56
. [Ostatnio edytowane przez tomcraft: 2003-07-06 12:37]

schranz
Sadu
Kibic
Na forum od 8438 dni

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 05/07/2003 18:01
buahahah za mocno sie was czyta :)
Jednak ja przyznaje racje tomcraftowi :)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
tomcraft
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 05/07/2003 18:26
Poprostu te subkultury beda zawsze ze soba walczyc mimo ze jestem tolerancyjny ,jak by on powiedzial ze do loko chodza narkusy i dresiarze itd. to bym mu przyznal racje a on sie oburza .Zamiast obrazac sproboj podjac merytoryczna dyskusje.Dlaczego niemam szacunku to mialem napisac ze niektorzy przedstawiciele subkultury grunge zadko uzywaja srodkow czystosc i niedbaja o higiene osobista.Ktos kto sie tarza w blocie jest brudasem nie wazne czego slucha i jak wyglada:)Nieche mi sie juz dalej kontynuwac z toba tej polemiki bo to niema sensu . [Ostatnio edytowane przez tomcraft: 2003-07-05 18:29]

schranz
W F H
Kibic
Na forum od 8729 dni

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 05/07/2003 18:31
ja jade tera 3 raz na paradke i uwazam ze jest to jedna z lepszych imprez jak nie najlepsza nie musze juz dokanczac bo wszystko powiedzial na ten temat tomcraft.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
ZDR
Kibic
Na forum od 8438 dni

**

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 06/07/2003 00:57
a na dnich morza bylo nawet nawet najbardziej mi sie dzisiaj podobalo jak okolo 23.30 zebrala sie 20 osobowa grupka i zaczeli spiewac rozne piosenki o POGONI

Sadu
Kibic
Na forum od 8438 dni

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 06/07/2003 02:47
my śpiewaliśmy z kolesiami POGOŃ, ale nie było nas 20 :)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
ZDR
Kibic
Na forum od 8438 dni

**

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 06/07/2003 10:22
no 10-15 napewno

darmix
Kibic
Na forum od 8407 dni

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 06/07/2003 11:17
tomcraft przynajmniej ludzie ubaw maja moze cos popiszemy jeszcze :)

SZTANY GLANY
tomcraft
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 06/07/2003 12:36
Moim celem nie bylo rozbawienie kogokolwiek ,skasowalem wszystkie swoje posty w tym temacie ,temat tez ,wiectematu juz niema .Powiedz mi na koniec jaki przekaz ma muzyka metalowa i grunge czego np taki mlody czlowiek moze sie nauczyc z tej muzyki bo z hip hopu bardzo duzo.

schranz
Boberek
Kibic
Na forum od 8322 dni

**

Odp: Kto sie wybiera na dni morza? - 06/07/2003 12:40
bylem wczoraj na dniach morza tylko od 22.30 bo wczesniej bylem w pracy a zreszta i tak pogoda byla kijowa zeby siedziec tam dlugo! powiem tylko tyle parada statkow byla kiepska bo zrobily tylko jedno kolko! a pokaz fajerwerkow byl calkiem niezly tylko ze za krotki!dobrym pomyslem bylo zrobienie wesolego miasteczka na walach! ale i tak przyznaje ze dni morza schodza co roku na coraz nizszy poziom!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Daro
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Temat skasowany... - 06/07/2003 13:18
>;Powiedz mi na koniec jaki przekaz ma muzyka metalowa i grunge czego np taki mlody czlowiek moze sie nauczyc z tej muzyki bo z hip hopu bardzo duzo.

Ja jestem innego zdania, ale nikomu tego nie narzucam. I nie ma co sie klocic o to ktory gatunek muzyki jest lepszy, bo i tak nikt nie zmieni swojego zdania. Tylko po cholere sie wyzywac. Ja np. nie lubie hip hopu i techno i disco polo, ale nie mowie, ze ci co tego sluchaja to pojebancy. A glupota jest postrzeganie calej grupy osob sluchajacych danej muzyki po tym jak zachowuje sie 2 czy 3 pajacow (tacy sie zawsze znajda).

http://mandu.pl
ZDR
Kibic
Na forum od 8438 dni

**

Odp: Temat skasowany... - 06/07/2003 13:25
fajny byl tez statek na ktorym odpalili 5 rac :P:P

tomcraft
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Temat skasowany... - 06/07/2003 13:39
Ja mowie teraz o muzyce a nie ludziach i to pytanie do : cytat ihaa :"LoveParade to najwieksze gowno jakie tylko istnieje. ja nie wiem jak mozna czegos takiego sluchac, dopiero dni morza spadlyby na psy jakby cos takiego tam puszczali" ,techno jest muzyka w ktorej wystepuja dzwieki a nie slowa i niema konkretnego przekazu(nie liczac milosci ,tolerancji,itd.) w formie slow tak jak hip hop, a rock czy tam grunge ma bo cos tam pier... to niech mi kolega teraz odpowie .Ale cos tam wczesniej pisal ze wyjezdza

schranz
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772653214 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005