| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 27/06/2003 10:01
No nasz stadion to super miejsce Dzisaj mamy ognicho i będzie fajno i jak Wam ludziska pasuje to mówcie. Możecie sobie tutaj autobusem 67 albo tramwajem nr 8 podjechać, także dojazd jest w sumie nie najgorszy. Pozdro
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 27/06/2003 17:54
no u mnie stadion na dzielnicy jest calkem pozytywny ale mimo wszystko proponowal bym glebokie (bo do nas duzo ludzi by mialo problem z dotarciem na miejsce bo trzeba przejsc przez osiedle co jest troche skomplikowane aha mala rada dla "turystow"nie przechodzic przez bialy sklep po zmroku ) bo jest tam calkiem sympatycznie i sa fajne miejsca na ogniska a jest rowniez na odludziu takze mozna drzec japy do bulu a jezeli chodzi o problem z alkoholem to albo kazdy odrazu bierze po 10 browcow albo pol litra
co wy na to??
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 27/06/2003 21:30
kazdy bierze 10 browcow i pol litra, taka jazda bedzie ze makabra oczywiscie pol litra na lepka, a o ktorej jest najwczesniej rano tramwaj? tylko zeby tym razem wpadlo wiecej ludzi, admini tez mogliby zaszczyczyc swoja obecnoscia a ktos wspominal ze ma ruskie flachy za dyche do zalatwienia i podobno dobre. Acha tylko niech nikt nie kupuje "zimnej" z kerfura bedzie dobrze, trzeba ustalic ostateczny termin.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 27/06/2003 23:25
zgadzam sie z sanbalem wszystkie szczegoly obgadamy na treningu! ale cos czuje ze bedzie za mocno chyba bedzie mnostwo zgonow na tym spotkaniu! niewazne gdzie bedzie spotkanie ale i tak musze wiedziec kiedy jest pierwszy tramwaj albo aotobus bo nie zamierzam wczesnie wychodzic! hah pozdrowienia dla migdala i hilka ze przypadkiem mnie odwiedzili w pracy w carefourze!sanbal moze razem bysmy pojechali na trening umowili bysmy sie na petli na pomorzanach daj znac czyci pasuje
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 28/06/2003 21:57
Kurwa, wyjechałem i nie mogłem sie pojawic...
Tzn nawet nie wiedzialem o tym 
Vasyl - kolejna okazja przepadła
Głębokie? SUPER! Jak gdzies nie wybyje to OK!
gg: 4494111
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-