| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Co sadzicie o Battle of the year w tym roku ??? - 22/06/2003 01:21
Ja uwazam ze impreza byla zajebista . Tak ja tam tanczyli to w zyciu nie widzialem a tacy mc jak tede lona czy sklady WWO i Soudkail to jest sama smietanka europejskigo hip-hopu . Ja jestem bardzo zadowolny troche sie wymeczylem bo ponad 8 godzin na nogach to przesada Udalo mi sie nawet dorwac autogram wujka samo zlo i dragona z soundkail'u .
Czy ktos z forum byl w koszulce Pogon Walczaca ??
Pozadro dla wszystkich !!!!
CHWDP - zabij mnie za koszulke !!!! [Ostatnio edytowane przez Din: 2003-06-22 01:35]
|
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
|
|
|
|
Odp: Co sadzicie o Battle of the year w tym roku ??? - 22/06/2003 11:06
Ja niestety nie mialem przyjemnosci pojawienia sie na Battle..z roznych wzgledow...troche mi smutno wczoraj bylo gdy sobie pomyslalem ze Lona i O.S.T.R. wlasnie daja popis swoich umiejetnosci (a maja je niemale)..Jestem pewien ze Ostry zapodal jakiegos free..no jednym slowem chujnia ze mnie tam nie bylo..potem miala byc jakas impreza w Adre...
I OCZYWISCIE HWDP NA CALE ZYCIE!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co sadzicie o Battle of the year w tym roku ??? - 22/06/2003 13:01
widzialem fragment w tv i nie zgadzam sie z autorem wypowiedzi ze lepiej sobie potanczyc, niz pic nalewki
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co sadzicie o Battle of the year w tym roku ??? - 22/06/2003 17:25
MAYDAY widziales jak jakis ziomek dal blanta WWO i przeszla kolejeczka po calym skladzie to bylo dobre ja to dokladnie widzialem bo stalem obok tego ziomka . Masz racje WWO jest zajebiste , rownierz sondkailowi nic nie brakuje .
RESPECT !!!
CHWDP PIERDOLE CIE !!!
|
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|