Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Regionalne lokale << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
borsuk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8892 dni

**

Odp: Regionalne lokale - 21/06/2003 20:52
Hehehe...kolesie ode mnie z klasy:P

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8341 dni

**

Odp: Regionalne lokale - 21/06/2003 22:37
W tej "Pirani" na slonku nie mialem okazji jeszcze byc, ale slyszalem ze jest beznadziejnie!!!! LO XVI Rulezzzzzzzzzzzzzzzzzz

ch.
Kibic
Na forum od 8412 dni

**

Odp: Regionalne lokale - 21/06/2003 22:55
>

Jak bedziecie w Wawie to polecam pub Student lub J@r.
Z dyskotek to
> Underground lub GroundZero ewentualnie Remont...

Jar - rulezzz :) - bardzo sympatycznie i wesoło szczególnie przy okazji wizyt bractwa spod znaku Pogoń+Legia :)

Przy okazji pozdro dla Ursynowa,Mokotowa i "NL" :) [Ostatnio edytowane przez ch.: 2003-06-21 23:09]

chrisxx
Kibic
Na forum od 8542 dni

Odp: Regionalne lokale - 22/06/2003 10:11
> Chrisxx: Chodzilo mi o Excalibur, w Trezorze jeszcze nie mialem zaszczytu byc,
> ale musze to nadrobic. Tez slyszalem, ze wpuszczaja tylko z dowodzikiem, ale od
> tego ma sie znajomych. ;)

>;Pozdrawiam

Tak tez myslalem. Excalibur i Trezor to dwie rozne rzeczy. W trezorze z samym dowodem tez nie wejdziesz, trzeba miec przynajmniej te 20 lat...W dodatku przy wejsciu jest ostra selekcja tzn. bez pantofelkow nie wejdziesz, nie wspominajac tu o dresach itp:)

tomcraft
Kibic
Na forum od 8335 dni

**

Odp: Regionalne lokale - 22/06/2003 11:45
W soho teraz fajnie zrobili jak ktos sie bije to wylaczaja chyba muza i daja swiatlo na parkiet na tych co sie bija ,potem ochrona ich wyprowadza .Dobra metoda na bojki.

schranz
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8341 dni

**

Odp: Regionalne lokale - 22/06/2003 12:28
> Aha i jeszcze jedno.
Wrocilem wlasnie z domowki, podczas ktorej paru kolesi
> poszlo do Amigo (?) wrocili lekko obici.
Cos Wam wiadomo na temat tego lokalu?

Lokal do dupy, łatwo dostac wpysk za nic, duzo meneli, trzyma sie dlatego tylko bo nie ma nic konkretnego na osiedlu!Jedyne co jest okej to ogrodek piwny w ktorym browar jest po 3,50, w sumie fajnie mozna posiedziec!!

Jay-J
Kibic
Na forum od 8347 dni

Odp: Regionalne lokale - 22/06/2003 13:40
Tak Amigo to melina... kreci sie tam duzo podejrzenych typow. Ale to jedyna atrakcja na słonecznym :(

> LO XVI Rulezzzzzzzzzzzzzzzzzz

GM XIII też!!! :D [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2003-06-22 13:56]

Obrazek gif wstawiony na forum
kamyk
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Regionalne lokale - 22/06/2003 17:41
najlepsza knajpa w sz-nie to cafe galerya na mariackiej.........
a z pubow oczywiscie hormon!!

m@niac!
Kibic
Na forum od 8192 dni

*

Odp: Regionalne lokale - 22/06/2003 20:35
Loko juz dawno, adrenal nie tak dawno zeszly z mojej rozpiski clubow. obecnie wogole to zostaly na niej 2 pozycje:
Soho i Laboratorium - dobry klimat, dobra muza, fajna ekipa, "czyste" imprezy. (ale pewnie zaraz mks_fan wyjedzie ze loko to najlepsza imprezownia na swiecie :biglaugh: )
loko suxx [Ostatnio edytowane przez m@niac!: 2003-06-22 20:51]

Obrazek gif wstawiony na forum
REKIN_Szczecin
Kibic
Na forum od 8417 dni

Odp: Regionalne lokale - 25/06/2003 17:04
Co do Kontrastów, to fakt jest tam dużo pancurów, ale bez przesady, znajdzie się też paru klimatowców spod szyldu heavy metalu, nie zapomnę też jak mój kumpel naziol zrobił tam wjazd i lał się z oiowcami. Fajna klima była, ale to jakieś 1-1,5 roku temu, dawno tam nie byłem, podobno coraz młodsi tam chodzą.
A co do Amigo to jego właścicielem jest pan Nestorowicz, spiker Pogoni.

Tylko Pogoń Tylko My
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8341 dni

**

Odp: Regionalne lokale - 25/06/2003 20:28
Bylem wczoraj w Amigo, nawet bylo fajnie!! Andrzej pozwolil nam flaszke swoja kupic(bonus dla stalych bywalcow)

Gaca
Kibic
Na forum od 8560 dni

**

Odp: Regionalne lokale - 25/06/2003 20:29
Dokładnie spiker Pogoni jest właścicielem Amigo :)

kibic24
Kibic
Na forum od 7383 dni

Odp: Regionalne lokale - 27/03/2006 09:21
mam inne pytania chodzi mi glownie o puby w centrum gdzie sa tzw happy hours, czyli tanie piwo w danych godzinach jak wiecie gdzie i kiedy to piszcie :) wiem ze olimpik po 2.50 w srody, w breakout cos jest ale niewiem dokladnie kiedy , rio bravo kilka dni w tygodniu 18-19 po 5zl za 2 piwa :) b52 chyba wtorek i sroda do 24 piwo po 2.99 ale po 20 wjazd 10zl ,a dla studentow gratis

borsuk
Kibic
Na forum od 8892 dni

**

Odp: Regionalne lokale - 27/03/2006 11:39
W Amigo bylem dwa razy i jakos zawsze udawalo mi sie wrocic caly i zdrowy do domu:)..co do kontrastow to bylem tam (naprawde przypadkowo) w sobote...na poczatku lecialo takie ostre techno...kolesie "tanczyli" w roboczych ogrodniczkach...ale po jakies godzinie zaczeli grac calkiem ogarnieta muzyke..ale jakos klub nie przypadl mi do gustu....ostatnimi czasy najczesciej bawie sie w Strefie i Tigerze ze wzgledu na pasujacy mi klimat muzyczny:P :)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7886 dni

Odp: Regionalne lokale - 24/04/2006 21:26
Za pare dni moje urodzinki ( i wcale się tu nie chwale ), szukam dobrego miejsca w Szczecinie gdzie mogłąbym zrobić imprezke; najlepiej jakiś klub/pub. Dodam, że jestem osobą baaaardzo kreatywną i oryginalną więc iiczę, że pomożecie mi znaleźć odpowiednie miejsce. Aha no i odpadają lokale typu Soho, Tunel. Prosze o jakieś pomysły bo u mnie z nimi kiepsko :(
Ps. W okolicy centrum :)

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8893 dni

Odp: Regionalne lokale - 24/04/2006 21:38

drops_ona napisał:  
Za pare dni moje urodzinki ( i wcale się tu nie chwale ), szukam dobrego miejsca w Szczecinie gdzie mogłąbym zrobić imprezke; najlepiej jakiś klub/pub. Dodam, że jestem osobą baaaardzo kreatywną i oryginalną więc iiczę, że pomożecie mi znaleźć odpowiednie miejsce. Aha no i odpadają lokale typu Soho, Tunel. Prosze o jakieś pomysły bo u mnie z nimi kiepsko :(

Czuje sie zaproszony :D

Aleksandra
Kibic
Na forum od 7886 dni

Odp: Regionalne lokale - 24/04/2006 21:41

JuN napisał:  

drops_ona napisał:  

Czuje sie zaproszony :D

Jeżeli podasz pare niezłych pomysłów i jeżeli impreza dojdzie do skutku to się zastanowie ;)

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8893 dni

Odp: Regionalne lokale - 24/04/2006 21:56
hmm bylem na wielu imprezach ale chyba na urodzinowa to raczej najlepsze Pinokio, tanio, duze loze, i dosc fajnie :D
bylem tez w Tigerze na urodzinach ale to bardzo duze koszta,
w ellite podobnie,
jeszcze moze byc trezor, b-52, grand cru, badz w czarnej perle :)

wszystko zalezy od tego kto co lubi, jaka ekipa ma tam byc, jaki styl muzyki preferuje, czy chce siedziec i swietowac :) czy tez i posiedziec, i pobawic sie itp

Helmut
Moderator*
Na forum od 8218 dni

Odp: Regionalne lokale - 26/04/2006 20:49

Sadu napisał:  
buahahaha za mocno jest "pod namiotem" na turzynie :D

napisano 2 lata temu... a nic sie nie zmieniło :)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Helmut
Moderator*
Na forum od 8218 dni

Odp: Regionalne lokale - 26/04/2006 20:51
.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763448307 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005