Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> UWAGA podrabiane koszulki PW !!!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
brodaONE
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8579 dni

**

UWAGA podrabiane koszulki PW !!!!!! - 08/06/2003 12:34
Dzis rano widzialem kolesia na gieldzie samochodowej ( tej na koncu cukrowej dla polskich aut na terenie rolhurtu), ktory sprzedawal koszulki POGONI WALCZACEJ, jak sie spytalem czy to oryginaly to stwierdzil ze tak. Jak mu powiedzialem zeby uwazal ze sprzedaza takich gadzetow- bo jak chlopaki to zobacza to moze miec lipe- to facet sie sie zdenerwowal....
z tego co wiem to takie koszulki mozna kupic w niewielu miejscach ale na pewno nie na gieldzie...

chlopak stal centralnie przy wjezdzie na gielde..
[Ostatnio edytowane przez brodaONE: 2003-06-08 12:47]

christoph
Kibic
Na forum od 8629 dni

**

Odp: UWAGA podrabiane koszulki PW !!!!!! - 08/06/2003 12:39
Złodzieje k... nawet kosztem Pogoni chcą dorobić...trzeba by podac jakiś numer tel. do kogoś kto może przyjechać i zdjąć takiego gościa - oczywiście legalnie, przecież PW to znak zastrzeżony!

Dziękuję :)
Filipin
Kibic
Na forum od 8313 dni

Odp: UWAGA podrabiane koszulki PW !!!!!! - 08/06/2003 14:30
Musimy zebrać jakąs ekipe porządna i zajechać mu za tydz pod giełde,i skopac dupe gnojowi.Nie chcemy podrób

Pogoń na zawsze !!!!!!!!!!
Orło
Kibic
Na forum od 8359 dni

*

Odp: UWAGA podrabiane koszulki PW !!!!!! - 08/06/2003 14:36
Kasa dla klubu nie dla pedryla!!!

Babilon Team
Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: UWAGA podrabiane koszulki PW !!!!!! - 08/06/2003 14:50
go tam za tydzien pewnie nie bedzie.. ale jezdze na ta gielde czesto, niech no ja go tam tylko zobacze ;) ale tak powaznie, rzeczywiscie moglibysmy sie tam przejechac, o ile tam bedzie, bo po slowach brodaONE kiedy powiedzial ze moze miec lipe, nie wiem czy sie znow tam pokaze..

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
kamyk
Kibic
Na forum od 8516 dni

Odp: UWAGA podrabiane koszulki PW !!!!!! - 08/06/2003 22:34
jakby co to dajcie wczesniej znac, chetnie sie przejade............

tepic zlodziejstwo

PF
Kibic
Na forum od 8496 dni

**

Odp: UWAGA podrabiane koszulki PW !!!!!! - 08/06/2003 23:19
Ja tego gościa widziałem na tej samej giełdzie chyba z dwa tygodnie temu ! ! !

POLICCY FANATYCY
Shivan
Kibic
Na forum od 8588 dni

**

Odp: UWAGA podrabiane koszulki PW !!!!!! - 09/06/2003 14:29
Trzeba Pogońic goscia, jakby co to tez sie pisze.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Boberek
Kibic
Na forum od 8323 dni

**

Odp: UWAGA podrabiane koszulki PW !!!!!! - 09/06/2003 16:46
to juz przesada przeciez te koszulki nie sa drogie !!!!!!!!!mam nadzije ze juz nikt ich tam nie kupi bo lpeiej pojsc do fali i kupic za 20 zl legalnie ludzie przeciez te pieniedza majaa isc na nasza nowa Pogoń!!!!!!!!!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
--
Kibic
Na forum od 8763 dni

Odp: UWAGA podrabiane koszulki PW !!!!!! - 09/06/2003 19:29
brodaONE tez tego ziomka widzialem

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772681980 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005