| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Olsztyn bierze przykład ze Szczecina - 06/06/2003 08:35
Istnieje szansa, iż w Olsztynie powstanie nowy klub, który ma być kontynuacją chlubnych tradycji Stomilu. Inicjatorem projektu są kibice byłego pierwszoligowca, a także Piotr Tyszkiewicz, aktualny szkoleniowiec. Jeżeli inicjatywa będzie miała społeczne poparcie, środki finansowe na bieżącą działalność oraz poparcie działaczy OZPN - nowy klub będzie mógł przystąpić do gry w IV lidze.
Podobna sytuacja ma miejsce w Szczecinie. W czwartek zarząd ZZPN pozytywnie zaopiniował prośbę założycieli klubu "Pogoń Nowa" o przystąpieniu do tej klasy rozgrywek.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Olsztyn bierze przykład ze Szczecina - 06/06/2003 09:53
Pogoń Walcząca pokazała dobrą droge i uwazam ze pomimo roznych animozji czy to z Lechia czy Stomilem w tym czasie powinnismy zyczyc sobie powodzenia a nawet wymieniac doswiadczenia.
Cel mamy wspólny - zagrac kiedys razem w I lidze,czego nam i im zycze.
Innej drogi nie ma bo jak nie my to kto?
Złodzieje i oszusci ktorym nigdy na Pogoni nie zalezało?
Panie i Panowie do dzieła - biorac sprawy w swoje rece zaczynamy tworzyc historie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Olsztyn bierze przykład ze Szczecina - 07/06/2003 23:16
jesli chodzi o Zawisze to mam w Bydgoszczy kolesia, ktory powiedzial mi ostatnio ze chca polaczyc ze soba wszystkie bydgoskie kluby.. paranoja!
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
- 1
-
|