| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Majdan szantażowany - 04/06/2003 14:51
Gdy Radek grał jeszcze w Pogoni, przejał sie losem inwalidy proszacego o pomoc w zakupie protezy za 4 tysiące zł. Majdan chcial zorganizowac zbiorke pieniedzy wsrod kolegow, wkoncu jednak sam dał inwalidzie 2 tys. Wkrotce inwalida odezwal sie znowu. Majdan poslal mu kolejne 1500 zl. Upierdliwy inwalida jednak nie ustapil, ostatnio odnalazl turecki adres bramkarza i znowu zazadal pomocy. Majdan przeslal mu 500 zl otrzymujac w zamian zaskakujaca odpowiedz: "jesli natychmiast nie wysle 5 tysiecy, kaleka popelni samobojstwo, przekazujac wczesniej do prasy list pozegnalny" w ktorym bedzie mowa o Majdanie.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Majdan szantażowany - 04/06/2003 15:42
hmm.. Radek powinien zachować sie asertywnie.. i chuj wylozyc na niego i tak pewnie by tego nie zrobil. A inwalidy chyba nie bedziemy bic
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Majdan szantażowany - 04/06/2003 15:51
Z checia pokazalbym mu ze nogi moga sie przydac nie tylko do chodzenia..ale w koncu inwalida..Na miejscu Radka chuj bym wylozyl na ta sprawe..nie mialbym wyrzutow jakby sie zabil..przeciez ja go o to nie prosilem..a ze Radek jest bramkarzem to z pewnoscia ma bardzo silna psychike i nie ulegnie!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1