| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Koniec ligi!!! - 03/06/2003 20:01
Ruch w drugiej lidze...Legia poza pucharami, Groclin wicemistrzem...kur...niedość,że same wiochy w lidze to jeszcze będą nas reprezentować w europie.Mam nadzieje, że chociaż coś zwojują, a nie jak większość naszych zespołów-I runda i out
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: Koniec ligi!!! - 03/06/2003 20:29
Tragedia to co się dzieje w zasłużonych Polskich klubach Razem z Pogonią lecą Niebiescy Szkoda mi Ruchu bo oni przynajmniej kibiców mieli (liczne grupy kibiców w poprzednim sezonie) a nie ja Szczakowianka Amica Zagłebie czy inne Polkowice Ale Groclinu ile pojechało do Wronek (750) masakra-nowa siła ultras rośnie w Polsce Jeszcze ze 2-3 sezony i cała historia polskiej piłki (jeśli bedzie istniała) będzie się tułała w otchłani 2-3 ligowej Po co nam taka liga?
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
Odp: Koniec ligi!!! - 03/06/2003 20:47
Mhh no myśle że cała historia polskiej piłki to nie bo LEGIA do 2 ligi się nie wybiera.Zresztą mam nadzieję że Pogoń szybko tu wróci.
A tak na marginesie to Legia zrówna się teraz z Ruchem pod względem sezonów w pierwszej lidze.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Koniec ligi!!! - 03/06/2003 20:48
Qrde co to w ogóle ma być - Ruch spada do II Ligi, Legia ni będzie nas reprezentować w europejskich pucharach, jakaś tam gówniana żygowianka będzie grać w barażach i kto z tych barażów się zakwalifikuje to i tak będzie wioska (Górnik Łęczna czy ktoś tam). Niedługo to już w tej lidze to same wioski będą grały, a drużyny typu Pogoń, Ruch, czy nawet KSZO (które ma jeden z najładniejszych stadionów w Polsce i dobrą frekwencję). Po prostu ręce opadają.
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Koniec ligi!!! - 03/06/2003 21:04
Wyobraźcie sobie taką ligę:
1. Pogoń
2. Legia
3. eLch
4. Widzew
5. Ruch
6. GKS
7. Górnik
8. Ruch Ch.
9. Wisła K.
10. Polonia
11. Cracovia
12. Arka
13. Lechia
14. Śląsk
Co tydzień same hiciory Tylko, że byłoby więcej rozrób... No ale pomarzyć zawsze można...
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Koniec ligi!!! - 03/06/2003 21:17
No taką lige to ja rozumiem W klubach sprzedawaliby od razu karnety na wyjazdy Jakby na sektorze gości było poniżej 100 osób to byłaby obraza W takiej lidze nie liczyłby sie poziom sportowy a atmosfera na trybunach! A lige możnaby zreformować aby dla gdańskiej Lechii sie miejsce znalazło No i Pogoń może nie byłaby czerwoną latarnia.. Pomarzyć można...
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
Odp: Koniec ligi!!! - 03/06/2003 21:47
Ten sezon był gówniany, spada Pogoń i Ruch Chorzów (szkoda mi ślązaków), mistrzem kurwy z Krakowa, Legi brak w pucharach, reprezentować nas w Europie będą same wiochy. PZPN zaczoł uzdrawiać naszą ligę i efekty widać.
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Koniec ligi!!! - 03/06/2003 21:47
> Marzenia...ale dałeś dwa razy Ruch...jeden wymieniam na ŁKS
A ja Ruch zamienił bym na Zagłębie S. [Ostatnio edytowane przez SEBOL_MKS: 2003-06-03 21:55]
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
Odp: Koniec ligi!!! - 03/06/2003 21:55
Co do zakończenia sezonu to jestem załamany że GKS będzie nas w Pucharach reprezentował. To jest tragedia dla polskiej piłki!!! Przecież Żurek często nie miał z czego wsytawić pełnej 18tki meczowej, bo tak mało zawodników ma w składzie. Jeszcze nie dawno wszyscy z tamtąd uciekali, nie było ciepłej wody itp... Cuda się jednak zdarzają. Szkoda Legii, Groclin mnie nie dziwi (jestem przyzwyczajony w końcu Amica co roku do pucharów awansowywała). Szkoda również Ruchu, mam nadzieje że po roku wrócą, bo sobie nie wyobrażam żeby kolejny tak zasłużony klub przepadł...
Czemu nie może być takiej ligi jak Hilek zaproponował? Tylko muszą grać jakieś Szczakowy, Grodziski, Wronki... Trzeba zacząć jakoś przeciwdziałać temu (tylko jak?) bo nie zanosi się na poprawę .
|
|
|
|
|
Odp: Koniec ligi!!! - 03/06/2003 22:02
a ja bym powiekszył lige do 18 i dodał ŁKS,Jage,Sosnowiec,Zawisze i Motor Lublin
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
a ja bym powiekszył lige do 18 i dodał ŁKS,Jage,Sosnowiec,Zawisze i Motor Lublin
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Koniec ligi!!! - 03/06/2003 22:33
To jest wlasnie nasza Polska pilka ..Ruch spada..Pogon spada...Widzewowi tez nieduzo brakuje...Gornikowi rozniez...kurwa co to ma byc ?!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Koniec ligi!!! - 04/06/2003 08:00
Pomysł takiej Ligi bardzo dobry W końcu byłyby jakieś ciekawe mecze, tak jak to powiedział Hilek - hiciory. Mimo wszystko baaardzo mało prawdopodobne, że kiedyś tak to wszystko będzie wyglądało, ale kto wie......
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
- 1
-
|