Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Legia Jest z Wami << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
talib
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8315 dni

Legia Jest z Wami - 30/05/2003 20:52
Droga Pogoń od lat zastanawiam się nad sensem miedzy klubowych przyjaźni.Teraz juz wiem o co chodzi.Akt pierwszy:Kibice Den Haag na meczy Legia-Lech I ich śpiew "ledżja łarszała" piekne Akt drugi: Spadek Pogoni boli ale nigdy o was nie zapomnę wiem że nie czuję tego co wy ale jestem z wami pokażcie że Pogoń jest wielka przychodzcie po 5 tysiecy na 4 ligę a ja obiecuję wam że co najmniej raz na rundę ja zorganizuje wyjazd do Was wielki szacunek KOCHAM POGOŃ

nigdy nie spadnie hej Pogoń nigdy nie spadnie.Legia Pogoń Zagłębie.S
borsuk
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: Legia Jest z Wami - 30/05/2003 21:06
Coz mozna powiedziec..dzieki...jak to mowia..prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: Legia Jest z Wami - 30/05/2003 21:09
Bardzo miłe słowa :) dzieki. Ja i moi kolesie na pewno bedziemy przychodzic na 4 lige, to logiczne i jak najbardziej normalne, bede tesknil za meczami z Legią, kiedy to siedzielismy razem na trybunach bawilismy sie.. super. Rzucilem juz na tym forum pomyslem o zorganizowaniu na koniec sezonu meczu Pogon-Legia towarzyskiego, z ktorego dochod bylby przeznaczony na Pogoń Nową, w temacie "Pomysły na finansowanie Nowej Pogoni" jest to szerzej troche opisane. Kolega z Warszawy byl sie dowiedziec w klubie czy byloby to mozliwe, ale niestety nikt z nim na ten temat nie rozmawial. Moze byscie sprobowali? Pomysl trudny, ale ciekawy i na pewno godny zainteresowania. Wtedy pozegnalibysmy 1 lige z Legią a nie ze Szczakowianką. Najpierw w Szczecinie musimy sie dowiedziec czy Legia zgodzi sie na taki mecz a dopiero pozniej bedziemy o tym rozmawiac.
Aha, zaciekawilo mnie to jak spiewali holendrzy "ledżja łarszała" :):):) spoko kibole.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
talib
Kibic
Na forum od 8315 dni

Odp: Legia Jest z Wami - 30/05/2003 21:33
Mecz to wspaniały pomysł oby nic nie stanęło nam na przeszkodzie!!!!
A co do Den Haag to chłopaki znali niejedną piosenkę i bardzo im się spodobało gdy wytłumaczyliśmy im dlaczego "nie lubimy" kolejarza.No wiecie '93. Mam nadzieję przyjaciele że jeszcze w tym sezonie spotkamy się na meczu DWÓCH NAJLEPSZYCH DRUŻYN NA ŚWIECIE.

nigdy nie spadnie hej Pogoń nigdy nie spadnie.Legia Pogoń Zagłębie.S
A..
Kibic
Na forum od 8610 dni

Odp: Legia Jest z Wami - 30/05/2003 22:49
Wielkie tnx. dla LEGII za wsparcie :) piwo pozdrowka i do zobaczenia na meczach !

ArP
Kibic
Na forum od 8327 dni

Odp: Legia Jest z Wami - 30/05/2003 22:53
Dzięki, my też zawsze będziemy kibicować Legii !

Pogoń Szczecin MKS!
PF
Kibic
Na forum od 8496 dni

**

Odp: Legia Jest z Wami - 30/05/2003 22:59
Dzieki i wielkie POZDR DLA ZIOMKÓW Z LEGII!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POGOŃ & LEGIA DWA BRATANKI ...

POLICCY FANATYCY
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8310 dni

Odp: Legia Jest z Wami - 04/06/2003 15:46
Dzięki przyjaciele z Warszawy. Legia+Pogoń= wieczna zgoda.
LEGIA LEGIA WA-RSZA-WA.

PS: Dobrze by było mieś jeszcze zgode z Zagłębiem Sosnowiec lub Olimpią Elbląg. A może Den Haag. [Ostatnio edytowane przez łasic: 2003-06-04 15:56]

Na zawsze Pogoń
inblu
Kibic
Na forum od 8351 dni

**

Odp: Legia Jest z Wami - 04/06/2003 16:03
Wielkie wyrazy szacunku dla Legii. Oby ta przyjaźń nigdy nie zgasła. :)

POGOŃ_ LEGIA

Goleniów z Pogonią
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8340 dni

Odp: Legia Jest z Wami - 04/06/2003 17:47
1993 Polska - Anglia
Cala Polska widziala...
Tylko Legia zapamietala..

może ktoś dokładnie przybliżyć, co się wtedy wydarzyło ciekawego, bo ja nic nie rozumiem, za młody jestem żeby pamiętać dokładnie te lata. [Ostatnio edytowane przez Capo: 2003-06-04 17:56]

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
henieq
Kibic
Na forum od 8499 dni

Odp: Legia Jest z Wami - 04/06/2003 18:11
capo mecz odbywal sie na śląskim z anglia, a przed nim na ulicach chorzowa (akcja w tramwaju jesli dobrze pamietam)dźgnięty śmiertelnie nożem przez kibica cracovi został świętej pamieci kibic Pogońi [`];ostatnio odbywalo sie zresztąspotkanie na cmętarzu poswiecone 10.rocznicy śmierci

na dobre i na złe
Obrazek gif wstawiony na forum
BJK
Kibic
Na forum od 8998 dni

*

Odp: Legia Jest z Wami - 04/06/2003 19:35
POGON LEGIA ooo POGON LEGIA ejjaaoo!!!:D POZDROWIENIA DLA KIBICOW-PRZYJACIOL Z LEGII!!!

"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."

POGOŃ SZCZECIN

HWDP na zawsze HWDP
Jay-J
Kibic
Na forum od 8454 dni

Odp: Legia Jest z Wami - 04/06/2003 20:02
> 1993 Polska - Anglia
> Cala Polska widziala...
> Tylko Legia zapamietala..

>może ktoś dokładnie przybliżyć, co się wtedy wydarzyło ciekawego, bo ja nic nie rozumiem, za młody jestem żeby pamiętać dokładnie te lata.

> capo mecz odbywal sie na śląskim z anglia, a przed nim na ulicach chorzowa
> (akcja w tramwaju jesli dobrze pamietam)dźgnięty śmiertelnie nożem przez kibica
> cracovi został świętej pamieci kibic Pogońi [`];ostatnio odbywalo sie
> zresztąspotkanie na cmętarzu poswiecone 10.rocznicy śmierci

A mi sie wydaje, że tu chodzi o odebranie mistrzostwa Legii w 1993 roku...

Obrazek gif wstawiony na forum
Sadu
Kibic
Na forum od 8439 dni

Odp: Legia Jest z Wami - 04/06/2003 21:40
w tym przypadku tez mi sie tak wydaje jay.. Capo juz pytal o wydarzenie z Faraonem, ale to nie o to samo chodzi.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Boberek
Kibic
Na forum od 8323 dni

**

Odp: Legia Jest z Wami - 04/06/2003 22:13
PO STOKROC DZIEKI DZIEKI DZIEKI DLA KIBICOW LEGII TO WLASNIE W TAKICH PRZYKRYCH CHWILACH WASZE SLOWA SA NAJBARDZIEJ POTRZEBNE>DZIEKIM ZA WSPARCIE!!!!!!!!!!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772691695 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005