| Autor |
| Wiadomo¶ć |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak Wam poszło? - 25/06/2003 15:47
No i wszystko (a może i nie wszystko) już jasne. Dostałem się i do LO14 i do LO2 tak jak zamierzałem. Jednak wybieram LO2 
PS. Qrde jaki w 2 był tłok żeby w ogóle zobaczyć te listy przyjętych. Normalnie już na wejsciu do szkoły taki ¶cisk, że można jakiego¶ pierdolca dostać.
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak Wam poszło? - 25/06/2003 20:43
Ja w zeszłym roku z testów miałem 76 punktów, poszedłem do lo1, dużo tutaj klimatowców i alkoholików zarówno w¶ród uczniów jak i nauczycieli. Jak w każdej szkole s± i pasztety jak i całkiem eleganckie panie.
|
Tylko Pogoń Tylko My
|
|
|
|
Odp: Jak Wam poszło? - 25/06/2003 21:42
> Słyszałem o nim, ale osobi¶cie nie miałem okazji Michał w ¶iodemce jest jaki¶ Wolski ?? Znam
> jednego Wolskiego z dwójki. A do której klasy chodzi ??
Chodzi do 1 klasy profil humanistyczny, klasa sportowa (druzyna Pogoni) Lukasz Wolski
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Jak Wam poszło? - 25/06/2003 22:03
> Słyszałem o nim, ale osobi¶cie nie miałem okazji go poznać . Hilek ja teraz
> będę szedł to 4 i jestem na Mat-Fiz. Michał w ¶iodemce jest jaki¶ Wolski ?? Znam
> jednego Wolskiego z dwójki. A do której klasy chodzi
Ten z 2 ma pewnie na imie AREK ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak Wam poszło? - 26/06/2003 09:01
mimo ze zdalem mature miesiac temu to tez sie pochwale z pisemnych polskiego(temat 4b)i angielskiego dwie 3 a z pisemnych polskiego angielskiego i niemca 4 ! nawet moi starzy byli zadowoleni z tych ocen! teraz zlozylem papiery do wyzszej szkoly ekonomiczno turystycznej na uslugi turystyczne!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-