| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: dzisiaj 19 45 alask-arka awantura - 01/04/2003 16:44
sek czlowieku skad ty sie urwales zgrywasz wielkiego inteligenta ale naprawde jest inaczej..i czemu krytykujesz tutaj ludzi jak ich wogole nie znasz?!?!?!?! a co do holandi i angli to takie umawiane awantury sa na porzadku dziennym (szczegolnie w holandi) no ale jak sie czerpie innformacje tylko z telewizji zagryzajac przy tym popcorn to nie ma co sie dziwic...takze jak masz gadac takie farmazony to lepiej wogole nic tu nie pisz
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: dzisiaj 19 45 alask-arka awantura - 01/04/2003 20:25
Sek a skąd Ty kurwa wiesz, że ktoś z nas napierdla sie kijami! Jaki z Ciebie kubic jak Ty wszystkich szufladkujesz!! Ja byłem na kilkudziesięciu meczach, a w zyciu sie nie napierdalałem. Taka moja natura.
I za nim kogos obrazisz zastanów sie 3 razy co piszesz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: dzisiaj 19 45 alask-arka awantura - 01/04/2003 21:51
Nie mam nic przeciwko umówionym bijatykom, gdzies za miastem, żeby nikomu przypadkowemu nie zaszkodzić. Ci ziomkowie jadą na takie spotkanie świadomi tego, że mogą zginąć. Policja mogła poczekać kilka minut, aż wiecej ich sie zabije...
|
w żyłach...
|
|
|
|
Odp: dzisiaj 19 45 alask-arka awantura - 01/04/2003 22:11
Poza tym ci kolesie to nie są kibice. To nie sa nawet pseudokibice. Dla nich nie liczy się piłka. Zapomnieli o niej wiele lat temu... Jestem w stanie zrozumieć awanture na meczu, która jest wynikiem emocji, ponmieważ każdy prawdziwy kibic ma troche skrzywioną psyche i kibic z innego maista jest dla niego wrogiem i przeciwnikeim, ale wszystko musi miec jakiś granice. Ci ludzie, którzy bili się we Wrocławiu są koksami, którzy podszywając się pod barwy wykarzystują okazję do napierd... się . Gdyby nie było piłki to laliby się za coś innego, np. za poglądy polityczne... nie wiem za co, ale na pewno cos wymysliliby... A to, ze wszyscy utożsamiani są z piłką i naszą ligą sprawia, ze na stadiony nie przychodzą kibice. Na regionalnej trójce leciał wczoraj program o zadymi9e we Wrocławiu, w który piprzony Zwiewka mówił kibic=huligan!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bez komentarza...
|
w żyłach...
|
|
|
|
Odp: dzisiaj 19 45 alask-arka awantura - 01/04/2003 22:25
Koleś przyjechał z Poznania i miał Wyborczą. Był tam spory artykuł o tej sprawie. Według gazety i klubu nie byli to kibice Lecha, albo była to znikoma liczba osób. Większość poznanskiej grupy stanowili zołnierze gangów poznanskich, którym opłacono wyjazd na "TRENING Najgorsze jest to ze media podgrzewają atmosfere, a wszędzie słychać słowa pseudokibice. Podobno większość z tyk karków nigdy nie była na maczu Lecha. To o czym my tu piszemy. To media kreują opinie publiczną. Zresztą mielismy przykład po wydarzeniach szczecińskich. Pisali tylko to co bylo im wygodnie pisac!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: dzisiaj 19 45 alask-arka awantura - 02/04/2003 18:44
juz to pisalem ale powtorze sie: oni sa popierdoleni i na moje slowa ze trzeba ich leczyc a nie sadzic ktos trafnie zauwazyl ze na leczenie ich pojdzie kasa z naszych portfeli. tak wiec jestem caly za aby tych wszystkich debili co sie leja wyslac do kamieniolomow i niech tam sie wyrzywaja. a zeby im nie bylo malo to proponuje polozyc ich po dwoch, na siennikach, oczywisce kazda para skladalaby sie z glabow z dwoch roznych i wrogich miast, druzyn. jak beda nosic kamienie to moze wtedy kretyn jeden z drugim do czegos sie przydadza. aha nie musze chyba zaznaczac ze praca nie bedzie odplatna.
pozdrawiam wszystkich normalnych kibicow
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: dzisiaj 19 45 alask-arka awantura - 03/04/2003 22:15
jesli chodzi o Anglie to pokazali przed meczem z Turcja jak u nich jest spokojnie, to dla panow Sek i Listkiewicz, bo podobne farmazony pier...
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: dzisiaj 19 45 alask-arka awantura - 04/04/2003 02:29
takie zycie jeden lubi to drugi lubi tamto i nikt tego nie zmieni ..a bluzganie ludzi odrazu to chyba przesada..a i tak to nie byli nasi kibice i nas to nie dotyczy..to nie wiem po co niektory tak sie napinaja jak skora na baranich jajach i bluzgaja bez sensu..nierozumiem tego...ciekawe czy by sie odwazyl owiedziec tak prosto w twarz ...realistycznie patrzac to napewno nie takrze nie poruszajmy juz tego tematu (bo zaraz ci co najmniej wiedza beda najwiecej gadac ) i ZAKONCZMY GO.....sajonara......
wszelkie uwagi na temat mojej wypowiedzi prosze kierowac na email lub gg
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
- 1
- 2
-
|