| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
DYSKOTEKI???? - 26/02/2003 17:21
mam małe pytankio... gdzie chodzą na balety kibice Pogoni chciałbym abyscie napisali w jakich klubach sie bawicie
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DYSKOTEKI???? - 27/02/2003 15:25
HEH. KIBOLE BAWIA SIE RAZEM. JA TEZ W ADRZE I W LOKO BO TAM JEST NAJLEPSZA KLIMA I NAJLEPSZA MUZA!!!
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DYSKOTEKI???? - 27/02/2003 16:31
> najczesciej kibice bawia sie na Stadionie na Twardowskiego   :
dobre dobre chociaz oststnio coraz słabiej nam to wychodzi
|
|
|
|
|
Odp: DYSKOTEKI???? - 27/02/2003 19:29
Adrenalina..a w soho skurwysyny sprawdzaja juz dowody a i wedlug mnie adrenalina tez powoli schodzi na psy..Chyba jednak najleposze sa domowe imprezy
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: DYSKOTEKI???? - 27/02/2003 22:02
Borsku:wlasnie.Wlasna muza,wlasna wuda(wiem ze kreskowane),wlasne towarzycho i wlasne kobity   Domowki rules!i zawsze przeciez mozna isc na miasto po niej. Jakis czas temu z kumplami po domowce poslzismy na "spacer" do monopola i jakis koles sie przypaletal i mowil ze jest z Jagielonskiej,pozniej ze z bukowego a na koncu ze z Lodzi.no to jak go do muru przyparlismy to sie przyznal(zyd;p ) i zaczl MKS wyzywac.... no i reklama stacjonarna kwiaciarni na jego plecach sie roztrzaskala,a kumpel z Bosmana(czerwonego) tulipana zrobil ale go nie dogonil!!i takie impry sa THE BEST!!!!Peace to everyone!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: DYSKOTEKI???? - 27/02/2003 22:38
Widze Sanbal ze ladnie imprezujesz 
Ja tez sie przylaczam, domowki nalepsze. Chociarz czasami lubie sie przejscna "degustacje" gdzies poza chate. Jednak wole jakies spokojniejsze kluby (pub etc). Na balety rzadko uczeszczam...
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
- 1
-
|