| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie grę Polski w meczu z Chorwacją? - 13/02/2003 11:17
To co zagrali Polacy trudno nazwać grą.Zresztą w przypadku Chorwatów było tak samo.Nie wiem dlaczego w reprezentacji gra pan Świerczewski.Gość poszedł do Birmingham,wozi się,że jest najlepszy w drużynie a wielkie G gra.Zresztą atmosfera była taka smętna,że zasypiałem.Stadion pusty,praktycznie zero dopingu.Sędzie z Niemiec jakiś Alfons ,piłka skacze po dziurach,wiater wieje.Ogólnie słabo
pzdr
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie grę Polski w meczu z Chorwacją? - 13/02/2003 12:06
Powiem tak, że po Polakach wiele się nie spodziwałem, za to rozczarowała mnie bardziej reprezentacja Chorwacji. Widać że przeżywają podobny kryzys jak u nas. W sumie w meczu były chyba tylko ze dwie godne uwagi sytuacje Polaków jak i dwie Chorwatów. Gdyby była atmosfera na meczu jak na spotkaniach Hajduka zapewne niewiało by aż taką nudą. Mecz od początku "śmierdział" mi wynikiem bezbramkowym...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie grę Polski w meczu z Chorwacją? - 13/02/2003 22:10
macz slaby, Kosowski tak sie pchal na afisz, ze przez niego Stolarczyk mial dwa razy wiecej roboty, puste trybuny, Dudek pare razy urzyl mocy i przyciagal pilke , oby nastepny byl ciekawszy
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Jak oceniacie grę Polski w meczu z Chorwacją? - 14/02/2003 17:41
No coz... Bylo lepiej niz za Bonka ale to nie znaczy ze dobrze. Ale jakas nadzieja jest. Obrona byla ok a to juz cos. Przypomnijcie sobie ze Engel tez budowal druzyne od defensyfy, pozniej pomoc i atak. No a pozniej przyszedl BOniek i wszyscy widzieli co bylo. Janas ma przynajmniej jakis pomysl. Zobaczymy co pokaza dublerzy z Macedonia.
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
|
|
|
|
|