Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Podczas meczu Polska-Belgia, jakiś gościu spadł mojej żonie na plecy i złamał jej kręgosłup. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ZDR
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8439 dni

**

Odp: Podczas meczu Polska-Belgia, jakiś gościu spadł mojej żonie na plecy i złamał jej kręgosłup. - 26/01/2003 22:53
No wlasnie gdzie to bylo i czemu sie obudziles tak pozno :P

[Ostatnio edytowane przez Michal: 2003-01-26 22:56] [Ostatnio edytowane przez Michal: 2003-01-26 23:04]

pikasiak
Kibic
Na forum od 8444 dni

Odp: Podczas meczu Polska-Belgia, jakiś gościu spadł mojej żonie na plecy i złamał jej kręgosłup. - 27/01/2003 09:26
Witam ponowonie. Któtkie wyjaśnienia:
Zdarzenie miało miejsce w sektorze trzynastym (i to też nie jest dowcip) w najwyższym rzędzie.
Zwlekałem tak długo, bo:
- sprawa straszliwie ciągnęła się na policji
- teoretycznie sprawę z powództwa cywilnego powinno wytoczyć się dopiero po zakończeniu leczenia.

Pozdrawiam. Czekam na wszystkie wiadomości.
Dzięki.

[email protected]

Pzd. [email protected]
ficiu
Kibic
Na forum od 8779 dni

Odp: Podczas meczu Polska-Belgia, jakiś gościu spadł mojej żonie na plecy i złamał jej kręgosłup. - 27/01/2003 09:41
Jeden z moich kolegów był świadkiem tego zdarzenia.Ale nie pamietam który - minęło przecież pół roku. Popytam sie jednak i jeśli będę wiedział, to się odezwę.
Speedzik! Idż chłopcze pobaw do piaskownicy i nie ubliżaj dorosłym.
Nie widziałeś całego zajścia, bo w telewizji pokazują zazwyczaj tylko boisko...

w żyłach...
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8998 dni

**

Odp: Podczas meczu Polska-Belgia, jakiś gościu spadł mojej żonie na plecy i złamał jej kręgosłup. - 27/01/2003 21:08
ficiu moze ciebie kurwa na tym meczu nie bylo ! nie wkurwiaj mnie.

Hold skladam temu miastu...
PF
Kibic
Na forum od 8496 dni

**

Odp: Podczas meczu Polska-Belgia, jakiś gościu spadł mojej żonie na plecy i złamał jej kręgosłup. - 07/02/2003 12:10
Tez dopiero dowiaduje sie o tym !!! Wspolczuje i zycze zonie szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!!!

POLICCY FANATYCY
--
Kibic
Na forum od 8763 dni

Odp: Podczas meczu Polska-Belgia, jakiś gościu spadł mojej żonie na plecy i złamał jej kręgosłup. - 13/02/2003 21:32
hmm siedzialem w 13 sektorze ale niewidzialem wieze ze tak bylo bo widzialem zlamana galez wczraj :)

ZDR
Kibic
Na forum od 8439 dni

**

Odp: Podczas meczu Polska-Belgia, jakiś gościu spadł mojej żonie na plecy i złamał jej kręgosłup. - 13/02/2003 22:23
a skad wiesh ze ta galez nei zosatala zlamana np 4 dni temu :P .

[Ostatnio edytowane przez Michal: 2003-02-14 09:27]

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772716505 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005