| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pytanko o stadion - 16/01/2003 13:38
Siemka. Sluchajcie czy ktos moglby mi powiedziec skad moge wziac opis i historie stadionu Pogoni 
Strona internetowa itp. Z gory dzieki
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Pytanko o stadion - 16/01/2003 14:14
Cześć,
na pewno z monografii Pogoni wydanych na 30 i 50 lecie lub wycinki z Kuriera o szczecińskich podziemiach - była tam chyba dokładna historia stadionu.
|
POGOŃ TO MY !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pytanko o stadion - 17/01/2003 21:24
Siema..sory ze nie na temat ale nie chce mi sie zakladac nowego postu Sluchajcie mam baardzo wazne zadanie domowe..musze przygotowac ogromny referat na temat historii Pogoni..ale nie chodzi mi tylko o pilke nozna(choc jest ona najistotniejasza)chodzi mi rowniez o takie dyscypliny jak np. plywanie, pilka reczna, koszykowak(chyba byla no nie?)itd. jak macie jakies linki lub krotkie inf. to bylbym bardzo wdzieczny..a jak cos dluzszego znacie to bardzo bym prosil pisac na mail: [email protected] lub [email protected] za wszelkie info z gory dzieki PEACE!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pytanko o stadion - 18/01/2003 20:53
borsuk apropo twojegoreferatu to kilka lat temu wydano ksiazke "50 lt Morskiego Klubu Sportowego Pogon"
znajdziesz tam wiadomosci o wszystkich sekcjach.
ps. jako kibic nie mozesz zepsuc tego referatu i musisz miec 6 
pozdr i powodzenia
|
Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
|
|
|
|
Odp: Pytanko o stadion - 18/01/2003 23:05
Heh..pils mi nie chodzilo o 2 za zadanie tylko o 2 na semestr a z tego co wiem to cos mi ojciec wspominal o jakies ksiazce o Pogoni..dzieki za wszystki ..Peace!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
- 1
-
|