| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Polska-San Marino w Ostrowcu?! - 21/12/2002 09:50
Moge tylko zacytowac tekst z pewnej piosenki "..wiedzialem ze tak bedzie.."..o meczu Reprezentacji mozemy juz tylko pomazyc..a jakie jest wasze zdanie na ten temat?
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-San Marino w Ostrowcu?! - 21/12/2002 15:52
A czego się spodziewać po PZPNie i po całej Warszawce (no, poza Legią), która najchętniej chyba widziałaby Szczecin w Niemczech żeby nie musieć sobie nim dupy zawracać. Jak zwykle, zlewają na nas. :Ink_Pee:
|
Najprawdziwszy Piknik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-San Marino w Ostrowcu?! - 22/12/2002 22:12
Qrde to nie przez zajścia na meczu Pogon-lech spowodowaly to ze mecz sie tu nieodbedzie. To bedzie ich pretekst a tak naprawde to maja nas glęboko w dupie. I tak tego meczu by w Szczecinie nie bylo. Wymysliliby inny powod. Ja wykładam na żałosny pzpn. Prawda jest taka, że pzpn nie lubi ani POGONi, ani Szczecina i nie jest to da nas tajemnica. pzpn, pzpn jebac, jebac pzpn (sory za bluzgi ale sie zdenerwowalem :d)
|
|
|
|
|
Odp: Polska-San Marino w Ostrowcu?! - 22/12/2002 23:52
Gaca - zgadzam się z tobą !!!!!! zajścia na meczu z lechem posłużą jako pretekst!!! np. na stadionie przy Łazienkowskiej awantyry są częściej niż u nas i repra jakoś gra !!!! Oni mają nas w dupie, my mamy ich w tym samym miejscu tylko 2 razy głębiej!!!!!!!!!!!!!
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
Odp: Polska-San Marino w Ostrowcu?! - 23/12/2002 13:31
Na Legii dochodzi duzo czesciej do gwaltownych starc,a mimo to reprezentacja czesto gosci na Lazienkowskiej.
A co sie dzialo na meczu z Lechem??W sumie to nic sie nie dzialo.Kibice nie wybiegli na plyte boiska,mecz nie zostal przerwany,nie zamkneli stadionu....
PZPN ma nas gleboko w dupie i teraz pewnie smieja sie nam w oczy.Mocno wierzylem,ze Polska zagra mecz eleminacyjny na naszym stadionie,ale po raz kolejny panowie za zielonymi stolikami zagrali nam wszystkim na nosach.
Niech juz sobie graja w tym Ostrowcu,ale niech no ja uslysze od Listkiewicza jaka to piekna atmosfera nie byla w Szczecinie-krew mnie zaleje.
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-San Marino w Ostrowcu?! - 25/12/2002 14:43
TAK MYSLALEM! IDIOCTWO PZPNu SIEGA JUZ GRANIC!!!! JA BYM CHCIAL SIE DOWIEDZIEC JAKICH MATEMATYKOW ZATRODNIONO W PZPN ZE NIE WIDZA ROZNICY MIEDZY 7 TYS LUDZI KTORZY PRZYJDA NA MECZ REPREZENTACJI W OSTROWCU A 20 TYS KTORZY PRZYJDA NA MECZ W SZCZECINIE. DO OSTROWCA ZA DALEKO ... A WIEC ZOSTAJE NAM NADZIEJA ZE PZPN NIE ZMADRZEJE A WIEC PRZECIWNIE JESZCZE BARDZIEJ ZGUPIEJE I ZROBI MECZ NP. WE WRONKA!! HAHAHAHAHAHA TAM NA MECZ TO NORMALNIE Z 4 TYS PRZYJDĄ!!!!! JEBAC PZPN
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|