| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
wisla rulezzz - 10/12/2002 19:33
normalnie jestem w szoku ..ogolnie na codzien nie lubie wisly ale dzisiaj im kibicowalem i mnie nie zawiedli..normalnie szok ..wkoncu jakas normalna polska druzyna co umie sie pokazac za granico...BRAVO WISLA
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: wisla rulezzz - 13/12/2002 11:38
Sukces, ktory cieszy ale ... krotko.
To polska druzyna wiec naturalnie kibicuje sie naszym w rozgrywkach pucharowych. Radosc z sukcesu jest jednak krotkotrwala. Nie ma wiezi emocjonalnej. Gdyby to byla Pogon chodzilbym dumny cala zime. A tak po kilku godzinach lekkiego podekscytowania przechodze do porzadku dziennego. Ot i to wszystko.
Prawde mowiac na drugi dzien czuje sie nawet rozgoryczenie, ze gdzies w Polsce moga ogrywac Schalke czy Parme, a my niedlugo na Twardowskiego bedziemy meczyc sie z Tlokami Gorzyce. 
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: wisla rulezzz - 22/12/2002 22:37
> Sukces, ktory cieszy ale ... krotko.
To polska druzyna wiec naturalnie kibicuje
> sie naszym w rozgrywkach pucharowych. Radosc z sukcesu jest jednak krotkotrwala.
> Nie ma wiezi emocjonalnej. Gdyby to byla Pogon chodzilbym dumny cala zime. A tak
> po kilku godzinach lekkiego podekscytowania przechodze do porzadku dziennego. Ot
> i to wszystko.
Dziwię się,ja reagowałem wręcz przeciwnie.Nie było to lekkie podekscytowanie, ale prawdziwa radość i chyba naprawdę szczera nuta dumy, że polska kamanda potrafi zagrać kolejny dobry mecz w pucharach, że jednak potrafimy strzelić gole nie tylko egzotycznym drużynom pierwszej rundy...Tak jakoś lepiej sie poczułem, zdarłem gardło i położyłem się spać tego dnia odrobinę szczęśliwszy.I też żałuje, że to nie Pogoń, ale w to przestałem wiesrzyć juz trochę czasu temu.
Apeluje cieszmy sie sukcesami w końcu naszymi,mniej zawiści i ksenofobii, więcej patryjotyzmu (bez względu na to jak to brzmi...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: wisla rulezzz - 02/02/2003 09:46
Wisła ma normalną polityke ponieważ rzadza w niej ludzie na poziomie.U nas jest zbiorowisko debili,pachołów i innych odmian niekompetencji.Acha,przy okazji MAMY JESZCZE PANA PIOTRA WERNERA,który rozwalił Pogoń na wszystkie możliwe sposoby!!wraz z Panem LESZKIEM KONDOREM!!
Pozdrowienia
P.S.CHWDP NIEBUSZEWO ŚLE!!
|
:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
|
|
|
|
Odp: wisla rulezzz - 09/02/2003 14:58
Ja tam się ucieszyłem że Polska drużyna awansowała dalej!
I myślę że ma szansę przejść Lazio
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
- 1
-
|