Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> CD-KEY DO CS'A << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
borsuk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8999 dni

**

CD-KEY DO CS'A - 02/11/2002 21:13
Mam do wan ogromna prosbe..Ma ktos moze cd-keya do cs'a?Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc..z gory dzieki!piwo

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Nietoper
Kibic
Na forum od 8524 dni

**

Odp: CD-KEY DO CS'A - 02/11/2002 21:18
Stary wygrywasz!!!! To jest forum na temat Pogoni a nie csie!!!!! Wiec przestan pisac glupoty!!!

:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
F48
Kibic
Na forum od 8579 dni

**

Odp: CD-KEY DO CS'A - 02/11/2002 22:00
Nietoper: to jest dzial Hyde-Park , wiec chyba jestes w bledzie i ty piszesz glupoty :P , narazie 3maj sie :)

W Jedności Siła...
Jasny^
Kibic
Na forum od 8531 dni

Odp: CD-KEY DO CS'A - 02/11/2002 22:02
Ja mam jakiś CDKEY generator do cantera.
Jak go chcesz to na GG wal mój nr. 4079818
Narazie
P.S
Nietoper - jest tez takie coś jak Hyde Park zeby tam zadawac takie pytania

rob :)
Kibic
Na forum od 8896 dni

**

Odp: CD-KEY DO CS'A - 02/11/2002 22:04
Jasny , zastanow sie , on chyba key gen chyba tez ma , a interesuje go oryginalny cd kej do grania na necie ...

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
borsuk
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: CD-KEY DO CS'A - 05/11/2002 07:22
Kurwa Nietoper dobry jestes...Myslisz ze napisalbym cos takiego na forum Pogoni?Ty chyba chlopa potrzebujesz i sie wyrzywasz na wszyskich do okola..przemysl to!

borsuk
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: CD-KEY DO CS'A - 05/11/2002 16:51
Nietoper umiesz czytac? To przeczyaj to: Hyde Park-rozmowy o wszystkim..wszystko na ten temat i nie bede z Toba dyskutowal bo jestes po prostu na to za glupi..To przykre ale taka jest prawda..

Steryd
Kibic
Na forum od 8868 dni

**

Odp: CD-KEY DO CS'A - 05/11/2002 19:11
NIETOPER-myslisz mozgiem?Hyde Park to Hyde Park i mozna tu pisac naprawde o wszystkich rzeczach w zaden sposob nie zwiazanych z Pogonia.
Troche pokory na przyszlosc.Posty,ktore napisales mozna policzyc na palcach jednej reki,a juz czepiasz sie innych i to w dodatku nieslusznie.Sprawa wygladala by zupelnie inaczej gdyby kolega Borsuk umiescil swoja prosbe w dziale Pogon.
Borsuk-ja mam CD-KEYa,ale niestety nie moge Ci go uzyczyc z wiadomych powodow.Uzywam go.Sprobuj popytac w kafejkach internetowych.Tam czesto maja nadmiar plytek i moze cos znajdziesz.Pozdrawiam.

1948
Nietoper
Kibic
Na forum od 8524 dni

**

Odp: CD-KEY DO CS'A - 05/11/2002 19:44
borsuk wal sie na morde!!! twoj stary jest głupi i potrzebuje chłopa bo mu twoja stara nie wystarcza!!! Portalboy to ty chyba z czrnobyla jesteś jak masz 13 palców na ręce!!!!kurwa pomyliłem sie ale to nie powod zeby od razu kogos tyrac BORSUK!!!!
Wyrzyj sie na swoim psie borsuk bo nie masz na kim!!!zaladuj mu pare razy w dupe i sie uspokoj!!!!!

wioro
Kibic
Na forum od 8666 dni

Odp: CD-KEY DO CS'A - 05/11/2002 19:56
> borsuk wal sie na morde!!! twoj stary jest głupi i potrzebuje chłopa bo mu twoja
> stara nie wystarcza!!! Portalboy to ty chyba z czrnobyla jesteś jak masz 13
> palców na ręce!!!!kurwa pomyliłem sie ale to nie powod zeby od razu kogos tyrac
> BORSUK!!!!
Wyrzyj sie na swoim psie borsuk bo nie masz na kim!!!zaladuj mu pare
> razy w dupe i sie uspokoj!!!!!

Ziom skąd ty kurwa jesteś że tak tu wszystkich wyzywasz? Z tego co tu przeczytałem to ty starasz się jeździć na każdym! A co do twoich pomysłów to nie świadczą one o twojej inteligencji...

...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
Gaca
Kibic
Na forum od 8667 dni

**

Odp: CD-KEY DO CS'A - 05/11/2002 19:59
a na jakich serwach gracie??? ja na quest

Nietoper
Kibic
Na forum od 8524 dni

**

Odp: CD-KEY DO CS'A - 05/11/2002 20:15
Dobra sorki borsuk i Portalboy!!!! Poniosło mnie ponieważ nie lubie gdy ktoś gada ze jestem głupi lub coś w tym stylu!!! Jestem tu nowy i nie wiedziałem jakie są działy w Forum na tej stronce.Z góry wszystkich przepraszam!!! W końcu kibicujem tej samej drużynie!!
Borsuk co do CD-KEYa do csa postaram ci go załatwić!! :D

Steryd
Kibic
Na forum od 8868 dni

**

Odp: CD-KEY DO CS'A - 06/11/2002 00:41
Nietoper-od razu lepiej.Inna gadka,bez bluzgow i niepotrzebnych insynuacji.Dobra rada dla Ciebie-jezeli jestes nowy,to przejrzyj najpierw forum i zorientuj sie co w trawie piszczy. :)
Pozdrawiam.

1948
rob :)
Kibic
Na forum od 8896 dni

**

Odp: CD-KEY DO CS'A - 06/11/2002 15:05
własnie to porzadne forum bez bluzgow , juz mielismy paru takich ktorzy sie wydruniali niepotrzebnie dostali łomot słowny i sie uspokolili :D

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
borsuk
Kibic
Na forum od 8999 dni

**

Odp: CD-KEY DO CS'A - 06/11/2002 18:51
1)Wlasnie Nietoper!Nie ma sensu tak na siebie najezdzac od razu..a ja nie napisalem ze jestes glupi..
2)Nie mam psa..wystarcza mi szmula:)
3)Bylbym bardzo wdzieczny za tego cd-keya

POZDRO!piwo

Nietoper
Kibic
Na forum od 8524 dni

**

Odp: CD-KEY DO CS'A - 06/11/2002 19:22
podaj mi swoj gg lub mail!

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772740810 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005