| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
TV Pogon.. - 02/11/2002 19:48
Wiecie co mnie ostatnio zainteresowalo?Sprawa TV Pogon..czy sprawa jest nadal aktualna?Czy sa jakies postepy?
Pozdrawiam!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: TV Pogon.. - 02/11/2002 21:10
Borsuk!!!! Ty głupia mendo czemu juz nie dzwonisz do plamy                
Ostatnio słyszałem że to tylko plota!!!!         
|
:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: TV Pogon.. - 05/11/2002 19:15
Nietoper-widzac Twoje "dziela" sklaniam sie do stalego powiedzonka mojej wychowawczyni z podstawowki-"Myslenie boli".
Nie traktuj tego jako zgryzliwosci.Jezeli chcesz,aby Twoje listy traktowane byly powaznie,zacznij normalnie egzystowac.Posluchasz mojej rady-same plusy i korzysci.Odrzucisz ja-zostaniesz "zjedzony" przez innych.
|
1948
|
|
|
|
Odp: TV Pogon.. - 05/11/2002 19:56
borsuk co do tego nazwalem ci menda zartobliwie bo bardzo czesto sie dodzwaniasz do plamy!!!!! Portalboy wes pomysl nad soba lub pojdz do psychiatry bo cos z taba nie tak.
|
:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
|
|
|
|
Odp: TV Pogon.. - 06/11/2002 00:46
Na szczescie nie potrzebuje pomocy psychiatry.Nie mam zadnych problemow emocjonalnycm,moja kondycja psychiczna jest w miare dobra.Nie wiem jak to jest z Toba.Nie bede Cie nigdzie posylal,bo nie od tego tu jestem.
[Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2002-11-12 00:47]
|
1948
|
|
|
|
Odp: TV Pogon.. - 06/11/2002 18:56
> borsuk co do tego nazwalem ci menda zartobliwie bo bardzo czesto sie dodzwaniasz
> do plamy!!!!!
Spoko..nic do Ciebie nie mam ale zastanow sie czasami bo moze i napisales to zartobliwie ale przez internet tego nie widac no nie?Ale spoko
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: TV Pogon.. - 22/10/2003 00:48
> borsuk co do tego nazwalem ci menda zartobliwie bo bardzo czesto sie dodzwaniasz
> do plamy!!!!! Portalboy wes pomysl nad soba lub pojdz do psychiatry bo cos z
> taba nie tak.
O co chodzi z tą plamą po co on tam dzwoni
P.S. wiem że plama to radio :-p
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: TV Pogon.. - 22/10/2003 09:58
a ja slucham abc ale to chyba nie otym mial byc ten temat.
no to co wkoncu z ta telewizja Pogoń i co by wnij mialo byc. chyba treningi live
|
|
|
|
|
Odp: TV Pogon.. - 22/10/2003 17:06
moim zdaniem to dobry pomysl tylko ze w tej chwili jest mnostwo innych wazniejszych spraw niz telewizja ,najpierw to musimy sie przekonac do konca do PTAKA i awansowac do 1 ligi i niech Antek inwestuje kasiore w druzyne i mlodzikow i wspomaga kibicow wszystko w swoim czasie.najpierw mysle ze trzbea by bylo wprowadzic porzadnych kilka sklepow ze wszystkimi gadzetami POGONI!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: TV Pogon.. - 22/10/2003 17:17
> > borsuk co do tego nazwalem ci menda zartobliwie bo bardzo czesto sie
> dodzwaniasz
> do plamy!!!!! Portalboy wes pomysl nad soba lub pojdz do psychiatry bo cos z
> taba nie tak.
O co chodzi z tą plamą po co on tam dzwoni
P.S. wiem że plama
> to radio :-p
zyleta bo w plamie sie zamawia pozdrowienia...... a co do tv Pogoń to zgadzam sie z toba boberek ze na pierwszym planie jest awans i akceptacja ptaszka przez kibicow. swoja droge ja jestem do niego juz prawie przekonany... jestem z natury niedowiarkiem wiec mozecie polegac na moim zdaniu ;p
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|