| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Do redaktorów!!!!!!!! - 20/10/2002 18:59
Moim zdaniem powinniście dodać do forum (Lige Polską) żeby mozna było sie wypowiadać o lidze ,meczach , transferach, różne rzeczy które sie dzieją w klubach w całej Polsce....
Dużo osób bedzie z tego korzystało!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Do redaktorów!!!!!!!! - 20/10/2002 20:21
popieram ! po co stwarzac kolejny dzial. bedzie jak na poczatku bylo chyba 5 dzialow gdzie w 4 wykonano po kilka wpisow a pozniej korzystano tylko z jednego
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Do redaktorów!!!!!!!! - 21/10/2002 20:00
A ja mam inna propozycje dla redaktorow...Czy istnieje mozliwosc aby w czasie pisania postu mozna bylo miec podglad na posty napisane wczesniej przez innych uzytkownikow...Aha...I jeszcze jedno...Fajnie by bylo gdyby spis emotionek umieszczony byl przy okienku gdzie wpisuje sie swoje posty...Pozdrawiam...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
Odp: Do redaktorów!!!!!!!! - 21/10/2002 20:14
> A ja mam inna propozycje dla redaktorow...Czy istnieje mozliwosc aby w czasie
> pisania postu mozna bylo miec podglad na posty napisane wczesniej przez innych
> uzytkownikow...Aha...I jeszcze jedno...Fajnie by bylo gdyby spis emotionek
> umieszczony byl przy okienku gdzie wpisuje sie swoje posty...Pozdrawiam...
Propozycja przyjeta.
W ciagu tygodnia postaram sie troche udoskonalic forum.
Wypisujcie jakie jeszcze chcecie poprawki
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Do redaktorów!!!!!!!! - 21/10/2002 21:17
Na poczatku proponuje usunac kilka watkow z dzialu "Pogon Szczecin".Chodzi mi o nastepujace posty:kibole blekitnych stargard,arka rozjechana i wszystkie inne,ktore nie dotycza Pogoni.Mysle,ze mozna tez stworzyc przyklejony temat"Mariusz Kuras i byli Portowcy" i tam pisac o wszekich sprawach z tym zwiazanych.Po co zakladac po kazdej kolejce temat typu "Zwyciestwo Belchatowa" itd.Mysle,ze dzial typowanie jest zbyteczny.Zamiast niego mozna stworzyc inny,na pewno ciekawszy.Przykladowo:"Liga polska i ligi europejskie oraz reprezentacja".To chyba wszystko na ten temat.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Do redaktorów!!!!!!!! - 22/10/2002 09:49
> A ja mam inna propozycje dla redaktorow...Czy istnieje mozliwosc aby w czasie
> pisania postu mozna bylo miec podglad na posty napisane wczesniej przez innych
> uzytkownikow...Aha...I jeszcze jedno...Fajnie by bylo gdyby spis emotionek
> umieszczony byl przy okienku gdzie wpisuje sie swoje posty...Pozdrawiam...
jest mozliwosc zrobienia AS ROMA
|
zegar
|
|
|
|
Odp: Do redaktorów!!!!!!!! - 22/10/2002 11:18
Ja mam pytanie co z sondą na głównym Chyba każdy kto chciał sie wypowiedzieć uczynił już to. Proponuje zdjęcie tej sondy i wymyślenie nowej lub pozostawić główną bez sond.
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Do redaktorów!!!!!!!! - 22/10/2002 14:46
> JuN no to sie wpakowales...
Raczej ja
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Do redaktorów!!!!!!!! - 23/10/2002 00:04
Dzieki Macieg za szybka reakcje O.K. ...Jak sobie cos przypomn to sie dopisze...Juz sobie przypomnialem...Przydala by sie jeszcze taka emotionka " "...Pozdrawiam...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Do redaktorów!!!!!!!! - 23/10/2002 17:07
forum zostało poprawione. obecna wersja: 1.1.
dodałem ok. 260 emotikonek. spróbujcie powiedzieć że za mało.
ponadto pare poprawek zgodnie z waszymi prośbami.
dodatkowo dałem że cytaty są wyświetlane innym kolorem oraz tag [ kolor=#jakis_kolor ] aby mozna bylo pisac innym kolorem.
AS Roma dodana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Do redaktorów!!!!!!!! - 23/10/2002 19:35
> Macieq ja wierze ze to sie znajdzie rowniez, wiesz gdzie
Własnie dlatego chciałem najpierw forum "podrasować"
a do twojej rzeczy zabieram sie w weekand
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|