Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 8997 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 17:17
Nie rozuimem wogole o co Ci chodzi... ja mam non stop patrzec jakie kto typy oddaje... uzywamy pełnej obłusgi komutera i skrytpó i ufamy temu......

Siadam do sprawdzania typow Polska - Belgia,
Przykro mi, przejzalem 100 typow i niestety nie ma tam Twojego..... [Ostatnio edytowane przez JuN: 2002-10-05 17:20]

krecik
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 17:54
JuN,do jasnej...!!!Nie non-stop patrzeć,tylko sprawdzić!A to jest zasadnicza różnica!!!A nie Ty mnie pytasz,co-i-jak!Tak się składa,że wiem coś-nie-coś na temat zalet bycia Administratorem czy to sieci,czy strony.Jak już Ci wcześniej mówiłem-WBIJAM w te stracone punkty!!!Chodziło mi tylko o zasady i rzetelność!Nie gorączkuj się i wyluzuj!Pozdro!P.s.A-ha,jeszcze jedno,JuN-ZAWSZE biorę udział w Waszej zabawie typowania wyników!To tak ad vocem tego,że nie możesz znależć jednego z moich typów(i tak się cieszę,że tylko jednego!).

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8997 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 18:01
sprawdzałem 10 min, nie ma !!, nic nie poradze i nie wyczaruje go a skoro sie troche znasz na tym to wiesz ze skrypty nie mylą [Ostatnio edytowane przez JuN: 2002-10-06 18:02]

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8995 dni

**

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 18:36
krecik proponuje ci nie grac w te gre. normalnie ja bym nie wytrzymal jakbym stracil te 2, 3 pkt...

Hold skladam temu miastu...
krecik
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 18:48
Speed!Nie jestem małostkowy,jak cie się może wydawać!A jak byś czytał uważnie,to byś doszedło do takiego wniosku sam!Chodzi,gościu o ZASADY!!!!Nie wiem,czy to pojmujesz,czy też nie, ale nie obchodzi mnie to nic-a-nic!Tyle do ciebie-bywaj!JuN,Ty wiesz swoje a ja swoje i nikt ani nic(mam na myśli powrót kumpla,który niby tym zawiaduje) tego nie zmieni.Zaczyna to przypominać długą wymianę piłki w tenisie ziemnym w decydującym secie.Może i ekscytujące dla innych ale nużące dla samych zainteresowanych.Tak mi się wydaje.Także i tak nic ta wymiana'uprzejmości'nie zmieni ani na jotę,więc basta!Dzięki za ...poświęcenie mi Twego cennego czasu.

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8997 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 19:00
serwis istnieje prawie 2 lata i nie zdarzyło się jeszcze aby komus zniknął typ w zabawie.
Pierwszą sprawe wyjaśniłem, bylto nasz błąd - przyznałem sie do tego
co do Twojego ? to co zrobie że nie ma ? przeciez nie mam mozliwosci skasowania badz edytowania... jakbym w całości to robił to bym wiedział a robi to jak sam chyba wiesz mało zwoddny skrypt..... a poruszanie dalej tego tematu jest chyba zbędne z mojej strony - wyjaśniłem wszystko co trzeba było.

był to ostatni post mój w tym temacie
PS. Na razie to wszyscy umieją tylko i wyłącznie krytykować...............

krecik
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 19:11
A ja wyjaśniłem,to wszystko co miałem do wyjaśnienia w tej sprawie również!A na całą resztę opuszczam'kurtynę milczenia'.Ten post jest ostatnim moim postem w tej sprawie.Wszystkich czytających i już tym tematem zmęczonych ze swojej strony,przepraszam!A do Twojej wiadomości,JuN-i tak będe się dalej bawił w tę grę,więc lepiej popracuj nad usprawnieniem skryptów.A jak 'coś',służę radą!

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8995 dni

**

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 21:28
>Speed!Nie jestem małostkowy,jak cie się może wydawać!
Czy ja powiedzialem, ze jestes malostkowy ?????? Jak tak to bardzo przepraszam tylko pokaz mi gdzie ja tak napisalem !!!!!

>JuN-i tak będe się dalej bawił w tę grę,więc lepiej popracuj nad usprawnieniem skryptów.A jak 'coś',służę radą!
to tylko zabawa a ty robisz z tego wojne !!! zginal punkt zginal czlowiek. lekka przesada, mam nadzieje, ze ci przejdzie, acha jeszcze jedno pisz bardziej czytelnie, rob odstepy itp. bo niewygodnie czyta sie twoje posty

Pozdrawiam

christoph
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 22:15
JuN jeżeli tak to sorry-tylko chciałbym zauważyć że w typowaniu to był mecz Pogoń-Wisła,a w rzeczywistości było na odwrót-mimo wszystko za sprawdzenie i odpowiedź p.s.nie bluzgałem tylko prosiłem o sprawdzenie!

Dziękuję :)
krecik
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 22:48
speed,wiesz co to jest czytanie miedzy wierszami lub odczytywanie aluzji???!Jeśli nie wiesz,to widać że kilka zajęć z j.poklskiego ci umknęło!Bądz na przyszłość bardziej uważny,to się w życiu przydaje,naprawdę!A tak po sprawie,jak ci nie odpowiada moja forma edycji myśli,to daruj sobie i nie męcz się czytająć,tego co mam do powiedzenia.Bynajmniej,absolutnie mi na tym nie zależy!!!Bywaj,gościu.

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8995 dni

**

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 09/10/2002 00:57
Wiec zle zrozumiales moja wypowiedz i tyle, moze to ty pojdz na kilka lekcji jezyka polskiego, poczytaj moj post jeszcze kilka razy a moze uswiadomisz sobie ze wcale mi o to nie chodzilo. Skonczmy moze juz ten temat bo zabrniemy zbyt daleko i przesadzimy.

Pozdrawiam

zenit
Kibic
Na forum od 8244 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 23/11/2004 17:46
JUN czyżby wracała CENZURA?Gdzie sie podział mój post dot.SPONSORA konkursu TYPOWANIE,byłwczoraj przez 5-6 min.

j27
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8997 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 23/11/2004 18:28

zenit napisał:  
JUN czyżby wracała CENZURA?Gdzie sie podział mój post dot.SPONSORA konkursu TYPOWANIE,byłwczoraj przez 5-6 min.

jasne cenzura, brak krytyki itp. chlopie troche rozumu i pomyslu.
Przeciez mozesz spytac sie na gg, badz na maila, po co zakladac kolejny temat ? poza tym zostal usuniety, poniewaz znajduje sie juz temat "Opinie o serwisie...." i tam mozesz zadac pytanie.

PS. po co wyciagasz temat z 2002 roku ? skoro mozesz to pytanie wrzucic do tematu "Opinie o serwisie..."

zenit
Kibic
Na forum od 8244 dni

Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 23/11/2004 18:46
Post usunięty,bak odpowiedzi czyli pełna kultura....

j27
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772478196 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005