Siadam do sprawdzania typow Polska - Belgia,
Przykro mi, przejzalem 100 typow i niestety nie ma tam Twojego..... [Ostatnio edytowane przez JuN: 2002-10-05 17:20]
Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 17:54
JuN,do jasnej...!!!Nie non-stop patrzeć,tylko sprawdzić!A to jest zasadnicza różnica!!!A nie Ty mnie pytasz,co-i-jak!Tak się składa,że wiem coś-nie-coś na temat zalet bycia Administratorem czy to sieci,czy strony.Jak już Ci wcześniej mówiłem-WBIJAM w te stracone punkty!!!Chodziło mi tylko o zasady i rzetelność!Nie gorączkuj się i wyluzuj!Pozdro!P.s.A-ha,jeszcze jedno,JuN-ZAWSZE biorę udział w Waszej zabawie typowania wyników!To tak ad vocem tego,że nie możesz znależć jednego z moich typów(i tak się cieszę,że tylko jednego!).
Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 18:48
Speed!Nie jestem małostkowy,jak cie się może wydawać!A jak byś czytał uważnie,to byś doszedło do takiego wniosku sam!Chodzi,gościu o ZASADY!!!!Nie wiem,czy to pojmujesz,czy też nie, ale nie obchodzi mnie to nic-a-nic!Tyle do ciebie-bywaj!JuN,Ty wiesz swoje a ja swoje i nikt ani nic(mam na myśli powrót kumpla,który niby tym zawiaduje) tego nie zmieni.Zaczyna to przypominać długą wymianę piłki w tenisie ziemnym w decydującym secie.Może i ekscytujące dla innych ale nużące dla samych zainteresowanych.Tak mi się wydaje.Także i tak nic ta wymiana'uprzejmości'nie zmieni ani na jotę,więc basta!Dzięki za ...poświęcenie mi Twego cennego czasu.
Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 19:00
serwis istnieje prawie 2 lata i nie zdarzyło się jeszcze aby komus zniknął typ w zabawie.
Pierwszą sprawe wyjaśniłem, bylto nasz błąd - przyznałem sie do tego
co do Twojego ? to co zrobie że nie ma ? przeciez nie mam mozliwosci skasowania badz edytowania... jakbym w całości to robił to bym wiedział a robi to jak sam chyba wiesz mało zwoddny skrypt..... a poruszanie dalej tego tematu jest chyba zbędne z mojej strony - wyjaśniłem wszystko co trzeba było.
był to ostatni post mój w tym temacie
PS. Na razie to wszyscy umieją tylko i wyłącznie krytykować...............
Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 19:11
A ja wyjaśniłem,to wszystko co miałem do wyjaśnienia w tej sprawie również!A na całą resztę opuszczam'kurtynę milczenia'.Ten post jest ostatnim moim postem w tej sprawie.Wszystkich czytających i już tym tematem zmęczonych ze swojej strony,przepraszam!A do Twojej wiadomości,JuN-i tak będe się dalej bawił w tę grę,więc lepiej popracuj nad usprawnieniem skryptów.A jak 'coś',służę radą!
>JuN-i tak będe się dalej bawił w tę grę,więc lepiej popracuj nad usprawnieniem skryptów.A jak 'coś',służę radą! to tylko zabawa a ty robisz z tego wojne !!! zginal punkt zginal czlowiek. lekka przesada, mam nadzieje, ze ci przejdzie, acha jeszcze jedno pisz bardziej czytelnie, rob odstepy itp. bo niewygodnie czyta sie twoje posty
Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 08/10/2002 22:48
speed,wiesz co to jest czytanie miedzy wierszami lub odczytywanie aluzji!Jeśli nie wiesz,to widać że kilka zajęć z j.poklskiego ci umknęło!Bądz na przyszłość bardziej uważny,to się w życiu przydaje,naprawdę!A tak po sprawie,jak ci nie odpowiada moja forma edycji myśli,to daruj sobie i nie męcz się czytająć,tego co mam do powiedzenia.Bynajmniej,absolutnie mi na tym nie zależy!!!Bywaj,gościu.
Odp: Konkurs typowanie to oszustwo lub jedna wielka kicha ! - 09/10/2002 00:57
Wiec zle zrozumiales moja wypowiedz i tyle, moze to ty pojdz na kilka lekcji jezyka polskiego, poczytaj moj post jeszcze kilka razy a moze uswiadomisz sobie ze wcale mi o to nie chodzilo. Skonczmy moze juz ten temat bo zabrniemy zbyt daleko i przesadzimy.
jasne cenzura, brak krytyki itp. chlopie troche rozumu i pomyslu.
Przeciez mozesz spytac sie na gg, badz na maila, po co zakladac kolejny temat ? poza tym zostal usuniety, poniewaz znajduje sie juz temat "Opinie o serwisie...." i tam mozesz zadac pytanie.
PS. po co wyciagasz temat z 2002 roku ? skoro mozesz to pytanie wrzucic do tematu "Opinie o serwisie..."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772478196 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.