| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kielbaski - 11/08/2002 12:17
A co powiecie na chleb ze smalcem za 2 zł i małego ogórasa za zeta ?!!! Mogli sprzedawać do tego kwaśnicę, powiedzmy po 8 zeta.A kiełbaski to u nas po ile są ? Tak jak kiedyś po 7 zł? Ja w Lubinie kupiłem pyszną kiełbache z dużą bułą za 4.5. Ale nie mamy co narzekać, bo u żydów są po 10 zł.
|
w żyłach...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kielbaski - 12/08/2002 09:32
ale przynajmniej było piwo, co prawda 0,5% ale i tak postęp. Na Bundeslidze też jest piwo bezalkoholowe, ale takie szczyny, że szkoda gadać. Karmi to nie jest zły pomysł (lepsze od coli). A tak na margonesie to kiedyś karmi miało 1,2%. Ciekawe kto podpieprzył różnicę procentów? Werner?
|
POGOŃ TO MY !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kielbaski - 12/08/2002 18:09
ficiu-gdybym nie siedzial kolo ciebie,to pewnie bys sie skusil.a tak sie wstydziles i nie zjadles.sam mowiles na meczu ze lubisz chleb ze smalcem
|
1948
|
|
|
|
Odp: kielbaski - 13/08/2002 13:02
Jadłem kiełbasę na ruchu i była ok., jadłem na groclinie w tym samym miejscu i była fatalna.
Jeśli nic sie nie zmieni to stanowczo odradzam jedzenie za sektorem (zdaje się 7) obok kiosku z pamiątkami.
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kielbaski - 15/08/2002 17:11
ficiu-zdradze chlopakom twoj sekret.mam nadzieje ze sie nie obrazisz.ulubione potrawy ficia to kaczka w trampkach i indyk na boso.a na deser lody serowo-cebulowe
|
1948
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|