| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: REPREZENTACJA W SZCZECINIE - 22/06/2002 16:37
A JA TO WSZYSTKO PIERDOLĘ NIE JESTEM ZADOWOLONY Z TEGO, ŻE REPREZENTACJA BĘDZIE GRAC U NAS!!! JAKIEŚ KURWY Z CAŁEJ POLSKI BĘDĄ SIĘ KRĘCIĆ PO NASZYM ŁADNYM STADIONIE PRZECIEŻ TO DO CHUJA NIE PODOBNE. PRZECIEŻ NA STADIONIE MUSI BYĆ JAKIŚ ŁAD. REPREZENTACJA GRA W SZCZECINIE TO NUMER 1 JEST POGOŃ( KIBICE) I ONA USTALA WARUNKI, A NIECH KTOŚ POWIE KTO SIĘ TYM ZAJMIE      NO KTO ??
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: REPREZENTACJA W SZCZECINIE - 22/06/2002 19:23
Nareszcie Legia sie bedzie cieszyla z nami A nie Pogon z Legia jak to dotychczas bylo Mam nadzieje, ze sporo kibicow przyjedzie z Warszawy (chodzi o Legie a nie o Polonie)
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: REPREZENTACJA W SZCZECINIE - 23/06/2002 14:43
Zajebiscie ze reprezentacja gra w Szczecinie. No i co ze ktos sie bedzie krecil po naszym stadionie ale to wszystko dla POLSKI. Musimy dac z siebie wszystko to Listkiewicz postanowi dac nam jeszcze jeden mecz repry i jeszcze ieden itd. BEDZIEMY NAJLEPSI !!!!
|
Pogoń ponad wszystko !!!
|
|
|
|
Odp: REPREZENTACJA W SZCZECINIE - 15/12/2005 20:47
Prezes PZPN Michał Listkiewicz poinformował o przyznaniu Szczecinowi organizacji meczu reprezentacji Polski przygotowującej się do mistrzostw świata. Wiadomość jest tym bardziej „bombowa”, że w Szczecinie odbyłby się ostatni mecz kontrolny biało – czerwonych z serii zaplanowanych spotkań przed wyjazdem do Niemiec. Obecnie opracowywany jest dokładny harmonogram gier reprezentacji, trwają też uzgodnienia z jakimi rywalami zagrają kadrowicze przed mundialem. A zatem w maju kibiców piłki nożnej czeka wielka uczta piłkarska, podczas której pożegnamy reprezentację Polski udającą się na mistrzostwa świata do Niemiec. Szczecin to wyjątkowo szczęśliwe miasto dla reprezentacji Polski, która w historii nigdy tutaj nie przegrała meczu.
|
Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|