niestety tak, MKS78 nie może się zalogować od długiego czasu, ktoś mu wysyłał już dwa hasła, ale dalej nie szło. Podaje jego gg to może wreszcie się uda 1775329
Odp: Zmiana hasła na forum - 22/07/2010 23:00
Dobrze że zostało odblokowana rejestracja bo mialem konto ale 4 razy prosiłem o hasło według tego formularzu na forum i żadnego odzewu.Zaczełem pisać od czasu finału pucharu Polski jak pare osób miała problemy z logowaniem.Dzięki za możliwość nowej rejestracji.
Pogoń jak feniks,miała siłę żeby się podnieść z płomieni.
po 1. odzywamy sie do wszystkich, a czasem nie ma kogos
po 2. kazdy kto mysli ze ma aktualnego maila, to u gory jest opcja "przypomnij hasło" wpisuje sie login i e-maila, na poczte w 5 sek przyjdzie haslo nowe
Odp: Zmiana hasła na forum - 26/11/2010 09:30
Użytkownik bobas00 ma problem z zalogowaniem. Przy próbie odzyskania hasła, dostaje informację, że mail z nowym hasłem został wysłany. A w rzeczywistości skrzynka pocztowa jest pusta.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763361778 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.