Odp: Pchli targ - 10/11/2009 23:48
Może ktoś chce sprzedać pudełkową wersję Windows XP w rozsądnej cenie. Nie interesuje mnie wersja OEM przypisana do konkretnego komputera i kupno szrota wraz z windą.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: Pchli targ - 18/11/2009 22:43
Mam pytanie odnośnie tel. gdzie w Szczecinie dość tanio ściągają SIM locki ?? Albo może ktoś zna się na tym?? model telefonu to SE k550i Z góry dziekuję za odp. jeżeli ktoś się zna i chce zarobic to proszę o napisanie na gg. (gg w profilu).
Na sprzedaż mam dziesięć płyt winylowych,stan ich określam na nienajgorszy, zainteresowanym mogę podesłać fotki...
oto te "perełki"
1. Kreator - Extreme Aggression
2. Kreator - Coma of Souls
3. Napalm Death - Harmony Corruption - wydanie dwupłytowe
4. Godflesh - Slavestate
5. Morbid Angel - Altars of Mandess
6. Toy Dolls - Ten Years of Toys
7. Dezerter - Wszyscy przeciwko wszystkim
8. Perfect - Live
9. Depeche Mode - Black Celebration
10. Queen - A kind of Magic
szkoda mi ich wyrzucić a może ktoś zrobi z nich użytek,także kto ile zaproponuje za tyle oddam
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Pchli targ - 25/11/2009 08:37
Sprzedam Playstation 2 Slim w idealnym stanie, cena do negocjacji (proponowana 350zł z gratisami) gratisy są w postaci gier lub karty pamięci, zainteresowanych proszę o kontakt na gg 17446241
Ostatnio edytowany przez: PSF, 25 listopada 2009, 11:38 [1 raz(y)]
Sprzedam Playstation 2 Slim w idealnym stanie, cena do negocjacji (proponowana 360zł z gratisami) gratisy są w postaci gier lub karty pamięci, zainteresowanych proszę o kontakt na gg 17446241
Sprzedam Playstation 2 Slim w idealnym stanie, cena do negocjacji (proponowana 360zł z gratisami) gratisy są w postaci gier lub karty pamięci, zainteresowanych proszę o kontakt na gg 17446241
http://allegro.pl/show_item.php?item=828896811
Sam szukam slima, ale cena 360 zł za używkę to bardzo gruba cena, tym bardziej ze idą święta więc każdy będzie prześcigał sie ze sklepów w promocjach i juz teraz widziałem gdzies slima w podobnym zestawi plus dodatkowy 2 pad i dodatkowa 2 karta i dodatkowa 3 gra za 419 zł.
w któryms markecie taki powiekszony zestaw jest w granicach 450 zł
http://allegro.pl/show_item.php?item=828896811
Sam szukam slima, ale cena 360 zł za używkę to bardzo gruba cena, tym bardziej ze idą święta więc każdy będzie prześcigał sie ze sklepów w promocjach i juz teraz widziałem gdzies slima w podobnym zestawi plus dodatkowy 2 pad i dodatkowa 2 karta i dodatkowa 3 gra za 419 zł.
w któryms markecie taki powiekszony zestaw jest w granicach 450 zł
Jak jesteś zainteresowany to podbij na gg, napisałem też wyżej cena do negocjacji
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.