Odp: temat ogórkowy - 26/11/2004 22:26
Bo oni sie ratuja czym moga aby nie wygineli. Naukowcy obliczyli ze za okolo 50-60lat liczba narodzin a co za tym idize ilosc szwabku zmaleje o blisko 45%!!!! Ake to juz przesada aby tak dzieci psychicznie kaleczyc:/ to dojdize do tego ze za 10lat bedize 45% mniej niemcow!
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca. Tylko ogień wybacza nam winy
Odp: temat ogórkowy - 27/11/2004 00:16
nie pozostaje nic innego jak tylko wspolczuc tym dzieciom co z gory sa skazane na przejebane zycie...i wkrotce w Niemczech wzrosnie tez ilosc samobojstw, bo co innego mozna zrobic jak ma sie dwoch starych, a pozniej bedzie sobie taki szedl do urzedu cos zalatwic i co ma powiedziec jak sie zapytaja o imiona rodzicow?
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: temat ogórkowy - 27/11/2004 13:46
impreza przednia... chodz po 23 to mozna nazwac zlot forumowiczow eheh
pozdro dla Maydaya i jeszcze raz wszystkiego dobrego!
Odp: temat ogórkowy - 27/11/2004 16:09
mam taka małą prośbe - kto z Was rozpoznaje ten utwór ? - http://lucbach.slonca.net/qwe.mp3 - Wiem że jest to jakiś tracklist z setu z loveparade 2003 w wykonaniu Westbama ! Może sie myle... ale znawcy tego rodzaju muzyki napewno mnie poprawią
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Taaa... Helmut żyje, chociaż było ciężko... przeszedłem przez ustawke z pierwszym garniturem hooligańskim 1 na 1... znaczy sie z panią mamą - musze przyznać że poniosłem sromotną klęskę.... wlasciwie to nawet nie podjalem walki Dziekowka dla Leszka i całej reszty za to ze dotarlem do domu
w takich momentach człowiek pyta sam siebie... czy było warto?...
... a jak kurwa myślicie?
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Blisko 2 800 osób przebranych za świętego Mikołaja pojawiło się dzisiaj na otwarciu sezonu zimowego w Parku Europejskim w Rust w Badenii-Wirtembergii.
Jest to nowy rekord świata w zgromadzeniu tylu "świętych Mikołajów" w jednym miejscu - powiedziała rzeczniczka parku Christine Wenz, która poinformowała, że przebranych za świętego było dokładnie 2 797 osób.
Poprzedni rekord należał do Szwedów, którym udało się zebrać w jednym miejscu 2 685 świętych Mikołajów.
Ogromne, ważące ponad 7 ton risotto, ugotowali australijscy kucharze - ochotnicy. Oprócz obowiązkowego ryżu do potrawy dodali też między innymi pół tony cebuli i 600 kg parmezanu. W ten sposób chcieli uczcić obchody roku ryżu.
Trzy godziny zajęło kucharzom przygotowanie największego risotto świata. Zużyli półtorej tony ryżu, ponad 4 tysiące litrów rosołu, 800 kilogramów mrożonego groszku, półtora kilograma szafranu, 20 kilogramów czosnku, pół tony cebuli i selera i ponad 600 kilogramów masła i parmezanu.
Tak ogromna ilość składników dała w sumie 7,5 tony dania. Wszystko mieszano w gigantycznej bani. Brzmi smakowicie, ale kucharze przyznają, że przygotowanie takiej ilości risotto nie było łatwe.
- Mieszanie tego wszystkiego wymagało sporej siły. A gdy dodano parmezan wszystko zaczęło się lepić i było jeszcze gorzej - tłumaczy jeden z kucharzy-ochotników.
Gotowanie ogromnego risotta Australijczycy zorganizowali z okazji międzynarodowego roku ryżu, ogłoszonego przez ONZ. Ryż jest podstawowym składnikiem pożywienia dla ponad połowy ludności świata.
Blisko 2 800 osób przebranych za świętego Mikołaja pojawiło się dzisiaj na otwarciu sezonu zimowego w Parku Europejskim w Rust w Badenii-Wirtembergii...
to Mikołaj nieistnieję ludzie sie za niego przebierają... niewytrzymam tego ide się ciąć ... Pozdro
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Blisko 2 800 osób przebranych za świętego Mikołaja pojawiło się dzisiaj na otwarciu sezonu zimowego w Parku Europejskim w Rust w Badenii-Wirtembergii.
Jest to nowy rekord świata w zgromadzeniu tylu "świętych Mikołajów" w jednym miejscu - powiedziała rzeczniczka parku Christine Wenz, która poinformowała, że przebranych za świętego było dokładnie 2 797 osób.
Poprzedni rekord należał do Szwedów, którym udało się zebrać w jednym miejscu 2 685 świętych Mikołajów.
(PAP)
Jutro na Świt wszyscy przychodzą w STROJU ŚW. MIKOŁAJA i mamy rekord
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.