Odp: temat ogórkowy - 20/11/2004 16:21
hehe z tym pedałem w barze to przesadzili , normalnie przeskakiwałem ostatnio kanały w TV i trafiłem na polsat a tym, pedał mówi że jest geem ...
A co do Wyprawy... to mi się tam podoba , szczególnie Kasia jest fajna
Odp: temat ogórkowy - 20/11/2004 17:41
kandalem zakończyło się piątkowe spotkanie ligi NBA Detroit Pistons z Indianą Pacers - mecz został przerwany 45,9 s przed końcową syreną po tym, jak doszło do regularnej bójki koszykarzy Pacers z miejscowymi kibicami.
"Jak żyję czegoś takiego nie widziałem. To moje najgorsze wspomnienie z parkietów NBA" - tak ocenił wydarzenia w hali "The Palace" w Auburn Hills szkoleniowiec miejscowych "Tłoków" Larry Brown.
Najpierw doszło do przepychanek między graczami obu zespołów, w których "najaktywniejsi" byli Ron Artest z Indiany i Ben Wallace z Detroit.
Nie to było jednak przyczyną przerwania meczu. 45,9 s przed końcową syreną leżącego obok boiska Artesta zaczepił i uderzył plastikową butelką z piwem jeden z kibiców "Tłoków". Ten zerwał się na nogi i ruszył w kierunku fana. Za nim na trybuny podążyli inni zawodnicy Pacers. Wywiązała się bójka, w której obie strony korzystały z butelek, krzeseł, kubków z napojami i lodu. Minęło kilka minut zanim emocje opadły, choć zbiegający do szatni koszykarze Indiany zostali obrzuceni m.in. piwem, lodami i popcornem. Ochrona hali nie była w stanie przerwać awantury.
"Szkoda, że widziało to wielu młodych ludzi. Ze sportu nie powinny płynąć tego typu sygnały" - dodał Larry Brown, który próbował uspokoić i rozdzielić uczestników bójki.
Amerykańscy komentatorzy ostro skrytykowali zachowanie koszykarzy Pacers, lecz podkreślili, że przez cały mecz byli oni prowokowani i obrażani przez fanów mistrzów NBA.
"Nie chcemy się wypowiadać na temat zajść w Auburn Hills, dopóki nie dostaniemy oficjalnego raportu" - powiedział rzecznik NBA Tim Frank.
Mecz został przerwany przy wyniku 97:82 dla gości z Indianapolis. 24 punkty uzyskał dla nich Ron Artest. Wśród gospodarzy wyróżnił się zdobywca 20 pkt Richard Hamilton.
Władze National Basketball Association zawiesiły tymczasowo, bez określenia wymiaru kary, czterech koszykarzy uczestniczących w bijatyce zawodników z kibicami, która rozpętała się pod koniec meczu Detroit Pistons - Indiana Pacers.
Na liście tymczasowo zawieszonych są trzej koszykarze Pacers: Ron Artest, Jermaine O'Neal, Stephen Jackson oraz zawodnik mistrza NBA - Ben Wallace.
NBA nadal prowadzi dochodzenie w sprawie zajść, do jakich doszło w Detroit i dopiero po zakończeniu śledztwa ogłoszą swoją decyzję.
Kara obowiązuję "od zaraz", co oznacza, że koszykarze Indiany nie wystąpią w meczu przeciwko Orlando Magic, który odbędzie się w nocy z soboty na niedzielę, a Wallace - w spotkaniu z niedzieli na poniedziałek przeciwko Charlotte Bobcats.
Piątkowy mecz Detroit Pistons z Indianą Pacers został przerwany 45,9 s przed końcową syreną po tym, jak doszło do regularnej bójki koszykarzy Pacers z miejscowymi kibicami. Starcia rozpoczęły się, gdy jeden z kibiców "Tłoków" uderzył plastikową butelką Rona Artesta.
Komisarz NBA David Stern nazwał zajścia w Detroit szokującymi, budzącymi wstręt i niewybaczalnymi zachowaniami, które w ewidentny sposób szkalują dobre imię NBA.
- Nasze dochodzenie trwa i spodziewam się, że zakończy się w niedzielę popołudniu - powiedział David Stern.
Prezes The Palace Sports and Entertaiment Tom Wilson powiedział, że klub z Detroit natychmiast wprowadzi podwyższony stopień ochrony stosowany dotychczas jedynie podczas meczów fazy playoffs. Oznaczać to będzie podwojenie w hali sił policji i zwiększenie liczby ochroniarzy.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Para bobrów uszczelniła swoją tamę banknotami, które skradziono z kasyna na Florydzie.
Torby ze zrabowanymi pieniędzmi dopłynęły strumieniem do wybudowanej przez zwierzaki tamy, więc bobry rozpruły je i wykorzystały zawartość do uszczelnienia budowli.
Policja zdołała odzyskać zaledwie połowę ze skradzionych 40 tysięcy dolarów, jednak dzięki stosowanej przez bobry technologii, żaden banknot nie został zniszczony - całość wymagała jedynie długotrwałego suszenia.
Odp: temat ogórkowy - 21/11/2004 19:35
dlaczego mam wrażnenie że to są dwa różne szaliki :/ Ruchu jest szary a Górnika biały, ale to moze ttylko moje odczucie
Odp: temat ogórkowy - 21/11/2004 19:41
A ja mam problem, że nie mogę oglądać żadnych filmów na komputerze. Próbowałem już kilku programów i nic np. przy odpalaniu filmu w vplayerze wyskakuje mi okno z napisem: nieokreślony błąd. Ktoś wie co zrobić
A ja mam problem, że nie mogę oglądać żadnych filmów na komputerze. Próbowałem już kilku programów i nic np. przy odpalaniu filmu w vplayerze wyskakuje mi okno z napisem: nieokreślony błąd. Ktoś wie co zrobić
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763431994 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.