Odp: The Lost-Zagubieni - 15/12/2006 21:49
obejrzyjcie sobie Day Break - wiekszosc nowych seriali przy tym wysiada a sam serial przypomina polaczenie 2 odcinkow Archiwum X: Season 6, Episode 14: Monday Season 8, Episode 6: Redrum
ogolnie chodzi o to ze typek jest oskarzony o morderstwo prokuratora i codziennie przezywa ten sam dzien od nowa i z kazdym dniem coraz wiecej sie dowiaduje na temat tej sprawy. wiecej nie powiem - obejrzyjcie
Ostatnio edytowany przez: tribu, 15 grudnia 2006, 22:04 [2 raz(y)]
Odp: The Lost-Zagubieni - 16/12/2006 14:10
http://www.youtube.com/watch?v=VeoDv1PYNNg - zwiastun PB 2x14 - a ostatnie odcinki swietne... koncowka 2x13 genialna... kto takie cos przewidzial ?
Jericho czas na 1x06
X-Files - Redrum - a czytane od tylu murder jak w Shining Kubricka
Odp: The Lost-Zagubieni - 16/12/2006 15:24
a Jericho mi sie podoba,ma swoj lagodny klimat i niektore odcinki sa niezle, Vanished troche stracilo jak dla mnie chcociaz ostatni odcinek jak Sare scigaja byl calkiem calkiem ogladal ktos Supernatural albo Heroes? bo niewiem czy sie brac za to a i jeszcze jeden SleeperCell po opisie moze byc niezly...
Wczoraj obejrzalem pierwszy odcinek i musze przyznac, ze mnie rozczarowal. Pomysl malo oryginalny, ale slyszalem ze serial jest bardzo dobry, wiec bede probowal dalej.
jericho- pierwszy odcinek troche przeraza, zwlaszcza początek , ale w koljenych odcinkach sie rozkreca. denrwuje mnie postac czarnego CzegoToJaQrwaNieWiem
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
W 12 odcinku sie troche z nim wyjasni ,skad jest i czym sie zajmuje ogolnie postac jak najbardziej na plus napewno na koncu serialu dowiemy sie po co on tam zostal wyslany bo niewierze ze sie przeprowadzil akurat przed atakami(niby?) i kup dom za gotowke a pozniej wszystko wiedzial co sie dzieje zreszta pod koniec ostatniego odcinka juz jest na celowniku....
pytanie: czy ktos obejrzal Invasion 1 sezon? BO tylko jeden wyszedl i chodzi mi o to, czy warto ogladac, czy stanowi zamknieta calosc (2ki nie bedzie - zbyt mala ogladalnosc) ... kiedys obejrzalem 11 odcinkow i z braku czasu nie dokonczylem...
Odp: The Lost-Zagubieni - 17/12/2006 20:57
13 odcinkow "Oficerow" juz nami, teraz 14 - ostatni z zakonczeniem do wyboru Serial rewelacyjny, duzo bardziej wciagajacy i emocjonujacy niz tytulowy "Lost".
Ktos pisal o "Joeyu" - niezly, ale nawet sie nie umywa do "Friendsow".
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.