Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Wybory prezydenckie 2005 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kamyk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8513 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 25/09/2005 10:42
A dzisiaj wszyscy do urn!!! Zeby nie bylo potem tekstow ze ja nie glosowalem bo nie ma na kogo a narzekam ze chujowo w Polsce jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kibic24
Kibic
Na forum od 7487 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 25/09/2005 12:15
do sejmu na po na nitrasa, do senatu na po lyczywka ale ze 2 glosy mozna oddac to drugi postanowilem na senatora zychowicza ,zobaczcie sobie na jego stronie jaki ma zyciorys i ile dla szczecina i regionu zrobil www.zychowicz.pomorzezachodnie.pl a tu inna wiadomosc :)

Pijany przewodniczący komisji wyborczej w Szczecinie PAP - dodane 23 minuty temu

Z półgodzinnym opóźnieniem rozpoczęła pracę jedna z obwodowych komisji wyborczych w Szczecinie. Jej przewodniczący przyszedł do pracy pod wpływem alkoholu - poinformował rano przewodniczący Okręgowej Komisji Wyborczej w Szczecinie, sędzia Marian Szabo.

Jak powiedział Szabo, przewodniczący pojawił się w komisji parę minut przed otwarciem lokalu wyborczego, po czym stwierdził, że nie może pracować i opuścił jej siedzibę. Wezwano zastępcę przewodniczącego.

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7862 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 25/09/2005 12:46
Frekwencja
...Z półgodzinnym opóźnieniem rozpoczęła pracę jedna z obwodowych komisji wyborczych w Szczecinie. Jej przewodniczący był pod wpływem alkoholu - został wykluczony z komisji. ...

Nie ma to jak Szczecin:D:D:D

Frekwencja do godziny 10.30 wyniosła w całym kraju... 6,76 proc.

To chyba niezbyt duzo co???:D:D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Boryna
Kibic
Na forum od 7459 dni

Na kogo głosujecie w wyborach na prezydenta ? - 08/10/2005 10:37
Ja chyba na Tuska tylko dlatego ze nie chce kaczynskiego :)

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
tribu
Kibic
Na forum od 7977 dni

*

Odp: Na kogo głosujecie w wyborach na prezydenta ? - 08/10/2005 10:40
a ja glosuje na Liwiusza:]

a temat o wyborach juz jest;)

100% PD
kamyk
Kibic
Na forum od 8513 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 08/10/2005 11:03

qbajag napisał:  

BRT_HHPro napisał:  

Jay-J napisał:  
Jest tylko jeden odpowiedni kandydat - Cimoszewicz.

NIECH ZYJE PARTIA PZPR !! ... jak chcecie zeby nie bylo w Polsce rządów Prawa tylko Lewica (lewizna lewe interesy dwie lewe rece... ) to powodzenia.

Moja skromna osoba ma zamiar poprzec Korwina - Mikke.

A właśnie jeszcze mógłbym poprzeć Korwina...nie mam pojęcia jak ludzie mogą głosować na Cimoszewicza?!
Czy Polacy są naprawdę, aż tak głupi by uwierzyć w bezpartyjność, uczciwość, fachowość czerwonego służalca?

buahahahahaha, Korwin-Mike - co to za many wogle jest. Jak go ogladam w tv to przewracam sie po dywanie ze smiechu.

Jedyny kandydat wart mojego glosu - D.Tusk

Kibic
Na forum od 7993 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 08/10/2005 11:28

trib napisał:  
a ja glosuje na Liwiusza:]

a temat o wyborach juz jest;)

No też jak bym miał prawo głosu zagłosowałbym na niego :) Bardzo ciekawy kandydat. Ewentualnie na Korwina :P I tak żaden z nich by nie wygrał ale żeby być w zgodzie ze sobą :] W w drugiej na Tuska żeby nie wygrał Kaczor...

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
barcish
Kibic
Na forum od 7963 dni

**

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 08/10/2005 11:31

kamyk napisał:  

qbajag napisał:  

BRT_HHPro napisał:  

Jay-J napisał:  

NIECH ZYJE PARTIA PZPR !! ... jak chcecie zeby nie bylo w Polsce rządów Prawa tylko Lewica (lewizna lewe interesy dwie lewe rece... ) to powodzenia.

A właśnie jeszcze mógłbym poprzeć Korwina...nie mam pojęcia jak ludzie mogą głosować na Cimoszewicza?!
Czy Polacy są naprawdę, aż tak głupi by uwierzyć w bezpartyjność, uczciwość, fachowość czerwonego służalca?

buahahahahaha, Korwin-Mike - co to za many wogle jest. Jak go ogladam w tv to przewracam sie po dywanie ze smiechu.

bardzo madry jestes w takim razie jak wierzysz telewizji :]

POGOŃ SZCZECIN!
kamyk
Kibic
Na forum od 8513 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 08/10/2005 11:51

Bart1987 napisał:  

kamyk napisał:  

qbajag napisał:  

BRT_HHPro napisał:  

Jay-J napisał:  

bardzo madry jestes w takim razie jak wierzysz telewizji :]

Ale o co Ci chodzi?? Ogladam tego pajaca w jego spotach przedwyborczych!!! A faktycznie jestem glupi ze wierze telewizji. Skad Ty sie urwales??? Buehehehehe

Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 08/10/2005 13:04

Szołn napisał:  

Tym czarnym koniem jest Liwiusz Iliasz, o którym - gdy tylko znajdę dłuższą chwilkę - muszę się czegoś więcej dowiedzieć.

No i jak dowiedziales sie czegos o Liwiuszu?

Obrazek gif wstawiony na forum
qbajag
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 08/10/2005 13:54
Z tego co Ja wiem to Liwiusz Ilasz jest cenionym prawnikiem w USA który przyjechał do Polski startować w wyborach prezydenckich po to by później chwalić się tym w USA...i tyle.
Koleś nie jest głupi ale kto by chciał mieć prezydenta który nie był w kraju ponad 20 lat?!

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Zalayeta
Kibic
Na forum od 7585 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 09/10/2005 20:08
Oto tymczasowe wyniki wyborów prezydenckich:
Donald Tusk - 38,58 proc.

Lech Kaczyński - 33,3 proc.

Andrzej Lepper - 13,44 proc.

Marek Borowski - 9,37 proc.

Jarosław Kalinowski - 1,93 proc.

Janusz Korwin-Mikke - 1,46 proc.

Henryka Bochniarz - 1,31 proc.

Liwiusz Ilasz - 0,22 proc.

Stanisław Tymiński - 0,15 proc.

Leszek Bubel - 0,12 proc.

Adam Słomka - 0,07 proc.

Jan Pyszko - 0,06 proc.

PS do końca życia !
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8066 dni

**

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 09/10/2005 20:49
nie bardzo mi sie widzi zeby blizniaki rzadzily naszym krajem. Tak wiec w drugiej turze oddam glos na Tuska. Jak ogladalem dzis przemowienie Kaczynskiego tuz po ogloszenie tymczasowych wynikow to ta mimika twarzy i sposob dobierania slow skojrzyl mi sie tylko z jedna osoba. :/

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
eJay
Kibic
Na forum od 7891 dni

**

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 09/10/2005 20:52

Luk2 napisał:  
nie bardzo mi sie widzi zeby blizniaki rzadzily naszym krajem. Tak wiec w drugiej turze oddam glos na Tuska. Jak ogladalem dzis przemowienie Kaczynskiego tuz po ogloszenie tymczasowych wynikow to ta mimika twarzy i sposob dobierania slow skojrzyl mi sie tylko z jedna osoba. :/

Z Hitlerem?? Caly program "kaczyzmu" jest taki, dlatego dziwie sie skad maja az tak duze poparcie. Ludzie chyba chca rewolucji i dyktatora pokroju Fidela...

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8066 dni

**

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 09/10/2005 20:55

eJay napisał:  

Luk2 napisał:  

Z Hitlerem?? Caly program "kaczyzmu" jest taki, dlatego dziwie sie skad maja az tak duze poparcie. Ludzie chyba chca rewolucji i dyktatora pokroju Fidela...

Ludzie uwierzyli ze bedzie im lepiej, ale o tym ze byli w bledzie na moje oko przekonaja sie dosc szybko, bo przeciez i "Salomon z pustego nie naleje".

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
kamyk
Kibic
Na forum od 8513 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 09/10/2005 20:57

Luk2 napisał:  

eJay napisał:  

Luk2 napisał:  

Ludzie uwierzyli ze bedzie im lepiej, ale o tym ze byli w bledzie na moje oko przekonaja sie dosc szybko, bo przeciez i "Salomon z pustego nie naleje".

Niestety, ludzie wierza co im Kaczor naopowiadal. Tam samo Sld 4 lata temu gruszki na wierzbie obiecywalo i g..no zrobilo.

RosSi
Kibic
Na forum od 8196 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 09/10/2005 21:21
No to Kaczyński będzie prezydentem.

Tony Montana
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 09/10/2005 21:25
z dwojga zlych kaczorow bedzie plusk TUSK prezydentem. zreszta obaj kandydaci w drugiej turze sa beznadziejni

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8235 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 09/10/2005 21:30
12% i Będziemy Dumni z Polski...

kibic24
Kibic
Na forum od 7487 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 11/10/2005 10:48
http://www.joemonster.org/i/k/prezydent.jpg

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772448316 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005