Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 25/09/2005 10:42
A dzisiaj wszyscy do urn!!! Zeby nie bylo potem tekstow ze ja nie glosowalem bo nie ma na kogo a narzekam ze chujowo w Polsce jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 25/09/2005 12:15
do sejmu na po na nitrasa, do senatu na po lyczywka ale ze 2 glosy mozna oddac to drugi postanowilem na senatora zychowicza ,zobaczcie sobie na jego stronie jaki ma zyciorys i ile dla szczecina i regionu zrobil www.zychowicz.pomorzezachodnie.pl a tu inna wiadomosc
Pijany przewodniczący komisji wyborczej w Szczecinie PAP - dodane 23 minuty temu
Z półgodzinnym opóźnieniem rozpoczęła pracę jedna z obwodowych komisji wyborczych w Szczecinie. Jej przewodniczący przyszedł do pracy pod wpływem alkoholu - poinformował rano przewodniczący Okręgowej Komisji Wyborczej w Szczecinie, sędzia Marian Szabo.
Jak powiedział Szabo, przewodniczący pojawił się w komisji parę minut przed otwarciem lokalu wyborczego, po czym stwierdził, że nie może pracować i opuścił jej siedzibę. Wezwano zastępcę przewodniczącego.
Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 25/09/2005 12:46Frekwencja
...Z półgodzinnym opóźnieniem rozpoczęła pracę jedna z obwodowych komisji wyborczych w Szczecinie. Jej przewodniczący był pod wpływem alkoholu - został wykluczony z komisji. ...
Nie ma to jak Szczecin
Frekwencja do godziny 10.30 wyniosła w całym kraju... 6,76 proc.
No też jak bym miał prawo głosu zagłosowałbym na niego Bardzo ciekawy kandydat. Ewentualnie na Korwina I tak żaden z nich by nie wygrał ale żeby być w zgodzie ze sobą W w drugiej na Tuska żeby nie wygrał Kaczor...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Jest tylko jeden odpowiedni kandydat - Cimoszewicz.
NIECH ZYJE PARTIA PZPR !! ... jak chcecie zeby nie bylo w Polsce rządów Prawa tylko Lewica (lewizna lewe interesy dwie lewe rece... ) to powodzenia.
Moja skromna osoba ma zamiar poprzec Korwina - Mikke.
A właśnie jeszcze mógłbym poprzeć Korwina...nie mam pojęcia jak ludzie mogą głosować na Cimoszewicza?!
Czy Polacy są naprawdę, aż tak głupi by uwierzyć w bezpartyjność, uczciwość, fachowość czerwonego służalca?
buahahahahaha, Korwin-Mike - co to za many wogle jest. Jak go ogladam w tv to przewracam sie po dywanie ze smiechu.
Jedyny kandydat wart mojego glosu - D.Tusk
bardzo madry jestes w takim razie jak wierzysz telewizji
Jest tylko jeden odpowiedni kandydat - Cimoszewicz.
NIECH ZYJE PARTIA PZPR !! ... jak chcecie zeby nie bylo w Polsce rządów Prawa tylko Lewica (lewizna lewe interesy dwie lewe rece... ) to powodzenia.
Moja skromna osoba ma zamiar poprzec Korwina - Mikke.
A właśnie jeszcze mógłbym poprzeć Korwina...nie mam pojęcia jak ludzie mogą głosować na Cimoszewicza?!
Czy Polacy są naprawdę, aż tak głupi by uwierzyć w bezpartyjność, uczciwość, fachowość czerwonego służalca?
buahahahahaha, Korwin-Mike - co to za many wogle jest. Jak go ogladam w tv to przewracam sie po dywanie ze smiechu.
Jedyny kandydat wart mojego glosu - D.Tusk
bardzo madry jestes w takim razie jak wierzysz telewizji
Ale o co Ci chodzi?? Ogladam tego pajaca w jego spotach przedwyborczych!!! A faktycznie jestem glupi ze wierze telewizji. Skad Ty sie urwales Buehehehehe
Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 08/10/2005 13:54
Z tego co Ja wiem to Liwiusz Ilasz jest cenionym prawnikiem w USA który przyjechał do Polski startować w wyborach prezydenckich po to by później chwalić się tym w USA...i tyle.
Koleś nie jest głupi ale kto by chciał mieć prezydenta który nie był w kraju ponad 20 lat?!
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 09/10/2005 20:49
nie bardzo mi sie widzi zeby blizniaki rzadzily naszym krajem. Tak wiec w drugiej turze oddam glos na Tuska. Jak ogladalem dzis przemowienie Kaczynskiego tuz po ogloszenie tymczasowych wynikow to ta mimika twarzy i sposob dobierania slow skojrzyl mi sie tylko z jedna osoba. :/
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
nie bardzo mi sie widzi zeby blizniaki rzadzily naszym krajem. Tak wiec w drugiej turze oddam glos na Tuska. Jak ogladalem dzis przemowienie Kaczynskiego tuz po ogloszenie tymczasowych wynikow to ta mimika twarzy i sposob dobierania slow skojrzyl mi sie tylko z jedna osoba. :/
Z Hitlerem?? Caly program "kaczyzmu" jest taki, dlatego dziwie sie skad maja az tak duze poparcie. Ludzie chyba chca rewolucji i dyktatora pokroju Fidela...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Z Hitlerem?? Caly program "kaczyzmu" jest taki, dlatego dziwie sie skad maja az tak duze poparcie. Ludzie chyba chca rewolucji i dyktatora pokroju Fidela...
Ludzie uwierzyli ze bedzie im lepiej, ale o tym ze byli w bledzie na moje oko przekonaja sie dosc szybko, bo przeciez i "Salomon z pustego nie naleje".
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Ludzie uwierzyli ze bedzie im lepiej, ale o tym ze byli w bledzie na moje oko przekonaja sie dosc szybko, bo przeciez i "Salomon z pustego nie naleje".
Niestety, ludzie wierza co im Kaczor naopowiadal. Tam samo Sld 4 lata temu gruszki na wierzbie obiecywalo i g..no zrobilo.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772448316 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.