Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> FM 2006 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
L.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7973 dni

Odp: FM 2006 - 27/11/2005 18:12
Ja po piewrszym sezonie na 4 miejscu i gram w P. Intertoto. Co trzeba przyznac to Grzelak bardzo słaby w Pogoni, cieszy brak zainteresowania Kazmierczakiem, Mineiro najplepszy obranca w Polsce a Kowal poprosru wymiata. Ciekawa przygoda w 2. rundzie Intertoto bo trafilem na ....Fylkir :D gladko ich pojechalem 5-2 i teraz gram z Auxerre.
Jeśli chodzi o zawodnikow to bardzo dobrze gra Chmiest. Kupilem go za 40 tys. i 13 bramek w sezonie, podobnie jest ze Ślusarskim, oraz Przewożniaku, sprzedajac Grzelaka do AZ za 6.5 mln dalem szanse juniorowi i byl 3. zawodnikiem Orange :P
PS/ a co do problemow, to sciagnalem z www.forumcm.net dodatki tzn Face, Kit i Logo packi i zaden z nich nie chodzi. Stroje sa za mocne ale w grze ich nie mam. ktos wie co jest 5?? Szczegolnie pytam Ciebie Barcish bo orientujesz sie w grafice do FM:)

MW'03
kln
Kibic
Na forum od 7805 dni

Odp: FM 2006 - 28/11/2005 07:32

Lissek napisał:  
...sciagnalem z www.forumcm.net dodatki tzn Face, Kit i Logo packi i zaden z nich nie chodzi...

Zapewne najpierw zaczales (czyli zaladowales z bazy danych jaka wczesniej byla) gre, a dopiero pozniej wrzuciles facepacki, itp. Jak zaczniesz nowa gre to bedziesz je mial.

barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: FM 2006 - 28/11/2005 09:36

Lissek napisał:  
Ja po piewrszym sezonie na 4 miejscu i gram w P. Intertoto. Co trzeba przyznac to Grzelak bardzo słaby w Pogoni, cieszy brak zainteresowania Kazmierczakiem, Mineiro najplepszy obranca w Polsce a Kowal poprosru wymiata. Ciekawa przygoda w 2. rundzie Intertoto bo trafilem na ....Fylkir :D gladko ich pojechalem 5-2 i teraz gram z Auxerre.
Jeśli chodzi o zawodnikow to bardzo dobrze gra Chmiest. Kupilem go za 40 tys. i 13 bramek w sezonie, podobnie jest ze Ślusarskim, oraz Przewożniaku, sprzedajac Grzelaka do AZ za 6.5 mln dalem szanse juniorowi i byl 3. zawodnikiem Orange :P
PS/ a co do problemow, to sciagnalem z www.forumcm.net dodatki tzn Face, Kit i Logo packi i zaden z nich nie chodzi. Stroje sa za mocne ale w grze ich nie mam. ktos wie co jest 5?? Szczegolnie pytam Ciebie Barcish bo orientujesz sie w grafice do FM:)

wylacz w opcjach Skin Catche - jesli dobrze skopiowales facepacki (do dobrego folderu) to wtedy bedzie chodzic

POGOŃ SZCZECIN!
FeLiPe
Kibic
Na forum od 7393 dni

Odp: FM 2006 - 30/11/2005 19:38
A ja w pierwszym sezonie zdobyłem Pogonią upragniony tytuł mistrzowski :D
Obrazek jpg wstawiony na forum

L.
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: FM 2006 - 30/11/2005 20:59

Bart1987 napisał:  

Lissek napisał:  

wylacz w opcjach Skin Catche - jesli dobrze skopiowales facepacki (do dobrego folderu) to wtedy bedzie chodzic

Ta opcja byla wlaczona, ale dodatki wciaz nie chodza. Zaczynam nowa gre, ładuje sie i nadal nie dzialaja, wszystko jest w odpowiednich folderach i dalej nie dziala. Bart a moze to byc spowodowane tym ze np koszulki mam wsyzstkie w jednym folderze? Bo patrzac po standardowych folderach to jest podzial na ligi ??

MW'03
GRZ
Kibic
Na forum od 8207 dni

Odp: FM 2006 - 30/11/2005 22:28
Ma ktos latke zeby w orange nie bylo limitow obcokrajowcow?

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: FM 2006 - 01/12/2005 06:25

Lissek napisał:  

Bart1987 napisał:  

Lissek napisał:  

Ta opcja byla wlaczona, ale dodatki wciaz nie chodza. Zaczynam nowa gre, ładuje sie i nadal nie dzialaja, wszystko jest w odpowiednich folderach i dalej nie dziala. Bart a moze to byc spowodowane tym ze np koszulki mam wsyzstkie w jednym folderze? Bo patrzac po standardowych folderach to jest podzial na ligi ??

ta opcja ma byc WYŁĄCZONA :]

POGOŃ SZCZECIN!
Lokco
Kibic
Na forum od 7317 dni

Odp: FM 2006 - 02/12/2005 12:07
Czy któryś z użytkowników zna może adres WWW strony z której można ściągnąć uaktualnione składy ale w FM05, ponieważ FM06 jest jaknarazie bardzo zabugowana.

Zalayeta
Kibic
Na forum od 7481 dni

Odp: FM 2006 - 04/12/2005 17:38
Z okazji wyjścia nowego update RR&GZ do Football Manager 2006 wszystkich zachęcam do ściągania :]

A oto link- Update

@Lokco a to link dla Ciebie-Update do FM 2005

PS do końca życia !
Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: FM 2006 - 04/12/2005 18:49
Proponuje odrazu dać Krzysztofa Rosińskiego do 1szego składu :] / oczywiście mówie do tych co mają uaktualnienie :p

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: FM 2006 - 09/12/2005 22:55
ktoś chetny na jutro od 19 zagrac lige Polska przez internet? narazie gram ja i Kryniu567

POGOŃ SZCZECIN!
RaGall
Kibic
Na forum od 7319 dni

Odp: FM 2006 - 09/12/2005 22:57

Bart1987 napisał:  
ktoś chetny na jutro od 19 zagrac lige Polska przez internet? narazie gram ja i Kryniu567

Mogę z wami pociupać

kus
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: FM 2006 - 10/12/2005 15:17
Ma ktos jakies dobre namiary na nowego patcha Robiego do FM'a 06? Bo na cmrev.com to mam transfer taki ze pozal sie Boze. Myslalem ze to moja wina ale sciagalem inne rzeczy i transfer w normie. Z gory dzieki.

Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: FM 2006 - 10/12/2005 15:18

kusik napisał:  
Ma ktos jakies dobre namiary na nowego patcha Robiego do FM'a 06? Bo na cmrev.com to mam transfer taki ze pozal sie Boze. Myslalem ze to moja wina ale sciagalem inne rzeczy i transfer w normie. Z gory dzieki.

www.cyberball.cenega.pl/cm

kus
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: FM 2006 - 10/12/2005 17:24
Oswiec mnie bo na tej stronie w ogole tego patcha nie moge znalezc a na innych jak fcmc.pl czy centrumcm.org sa te same mirrory co na cmrev.com

Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: FM 2006 - 10/12/2005 17:53
[cytat=kusik]Oswiec mnie bo na tej stronie w ogole tego patcha nie moge znalezc a na innych jak fcmc.pl czy centrumcm.org sa te same mirrory co na cmrev.com[/cytat

jak niema :] w Plikowaniach albo
tutaj

stahu
Kibic
Na forum od 8105 dni

Odp: FM 2006 - 10/12/2005 18:08
Chce pograć z kolesiami online ale jak klikam na pasku włącz, wybieram identyfikator i utwórz , jest napis łączenie... póxniej łączenie ponowne i nic .... :/ wie ktoś może czym to jest spowodowane ??

Pepe
Kibic
Na forum od 7307 dni

Odp: FM 2006 - 12/12/2005 18:56
Ma ktos moze cracka do FM06? bo te wszystkie wasze patenty jakos nie chca dzialac na moim dziwnym komputerze...

Zalayeta
Kibic
Na forum od 7481 dni

Odp: FM 2006 - 12/12/2005 19:03

Pepe napisał:  
Ma ktos moze cracka do FM06? bo te wszystkie wasze patenty jakos nie chca dzialac na moim dziwnym komputerze...

FM 06 możesz odpalić za pomocą Alcohola bądź Deamon Tools.Jeżeli dalej będziesz miał problemy zapraszam na gg..

PS do końca życia !
Pepe
Kibic
Na forum od 7307 dni

Odp: FM 2006 - 12/12/2005 19:06
alkohola i deamona oraz anti-blaxx'a uzywalem ( a raczej chcialem uzyc ) i w ciagu miecha ani razu nie uruchomilem

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763431702 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005