Odp: FM 2006 - 27/11/2005 18:12
Ja po piewrszym sezonie na 4 miejscu i gram w P. Intertoto. Co trzeba przyznac to Grzelak bardzo słaby w Pogoni, cieszy brak zainteresowania Kazmierczakiem, Mineiro najplepszy obranca w Polsce a Kowal poprosru wymiata. Ciekawa przygoda w 2. rundzie Intertoto bo trafilem na ....Fylkir gladko ich pojechalem 5-2 i teraz gram z Auxerre.
Jeśli chodzi o zawodnikow to bardzo dobrze gra Chmiest. Kupilem go za 40 tys. i 13 bramek w sezonie, podobnie jest ze Ślusarskim, oraz Przewożniaku, sprzedajac Grzelaka do AZ za 6.5 mln dalem szanse juniorowi i byl 3. zawodnikiem Orange
PS/ a co do problemow, to sciagnalem z www.forumcm.net dodatki tzn Face, Kit i Logo packi i zaden z nich nie chodzi. Stroje sa za mocne ale w grze ich nie mam. ktos wie co jest 5?? Szczegolnie pytam Ciebie Barcish bo orientujesz sie w grafice do FM
Zapewne najpierw zaczales (czyli zaladowales z bazy danych jaka wczesniej byla) gre, a dopiero pozniej wrzuciles facepacki, itp. Jak zaczniesz nowa gre to bedziesz je mial.
Ta opcja byla wlaczona, ale dodatki wciaz nie chodza. Zaczynam nowa gre, ładuje sie i nadal nie dzialaja, wszystko jest w odpowiednich folderach i dalej nie dziala. Bart a moze to byc spowodowane tym ze np koszulki mam wsyzstkie w jednym folderze? Bo patrzac po standardowych folderach to jest podzial na ligi ??
Ja po piewrszym sezonie na 4 miejscu i gram w P. Intertoto. Co trzeba przyznac to Grzelak bardzo słaby w Pogoni, cieszy brak zainteresowania Kazmierczakiem, Mineiro najplepszy obranca w Polsce a Kowal poprosru wymiata. Ciekawa przygoda w 2. rundzie Intertoto bo trafilem na ....Fylkir gladko ich pojechalem 5-2 i teraz gram z Auxerre.
Jeśli chodzi o zawodnikow to bardzo dobrze gra Chmiest. Kupilem go za 40 tys. i 13 bramek w sezonie, podobnie jest ze Ślusarskim, oraz Przewożniaku, sprzedajac Grzelaka do AZ za 6.5 mln dalem szanse juniorowi i byl 3. zawodnikiem Orange
PS/ a co do problemow, to sciagnalem z www.forumcm.net dodatki tzn Face, Kit i Logo packi i zaden z nich nie chodzi. Stroje sa za mocne ale w grze ich nie mam. ktos wie co jest 5?? Szczegolnie pytam Ciebie Barcish bo orientujesz sie w grafice do FM
wylacz w opcjach Skin Catche - jesli dobrze skopiowales facepacki (do dobrego folderu) to wtedy bedzie chodzic
Ta opcja byla wlaczona, ale dodatki wciaz nie chodza. Zaczynam nowa gre, ładuje sie i nadal nie dzialaja, wszystko jest w odpowiednich folderach i dalej nie dziala. Bart a moze to byc spowodowane tym ze np koszulki mam wsyzstkie w jednym folderze? Bo patrzac po standardowych folderach to jest podzial na ligi ??
Odp: FM 2006 - 02/12/2005 12:07
Czy któryś z użytkowników zna może adres WWW strony z której można ściągnąć uaktualnione składy ale w FM05, ponieważ FM06 jest jaknarazie bardzo zabugowana.
Odp: FM 2006 - 10/12/2005 15:17
Ma ktos jakies dobre namiary na nowego patcha Robiego do FM'a 06? Bo na cmrev.com to mam transfer taki ze pozal sie Boze. Myslalem ze to moja wina ale sciagalem inne rzeczy i transfer w normie. Z gory dzieki.
Ma ktos jakies dobre namiary na nowego patcha Robiego do FM'a 06? Bo na cmrev.com to mam transfer taki ze pozal sie Boze. Myslalem ze to moja wina ale sciagalem inne rzeczy i transfer w normie. Z gory dzieki.
Odp: FM 2006 - 10/12/2005 17:24
Oswiec mnie bo na tej stronie w ogole tego patcha nie moge znalezc a na innych jak fcmc.pl czy centrumcm.org sa te same mirrory co na cmrev.com
Odp: FM 2006 - 10/12/2005 17:53
[cytat=kusik]Oswiec mnie bo na tej stronie w ogole tego patcha nie moge znalezc a na innych jak fcmc.pl czy centrumcm.org sa te same mirrory co na cmrev.com[/cytat
Odp: FM 2006 - 10/12/2005 18:08
Chce pograć z kolesiami online ale jak klikam na pasku włącz, wybieram identyfikator i utwórz , jest napis łączenie... póxniej łączenie ponowne i nic .... :/ wie ktoś może czym to jest spowodowane ??
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763431702 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.