| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 02/04/2005 22:58
.... Musicie być mocni mocą miłośći, ktora jest potężniejsza niż śmierć ... Jan Paweł II Kraków 1979 nie mam pryznam szczerze ze nie jestem w stanie opanowac łez nie da sie wyrazic zalu jaki czuje nie bylo i nie bedzie drugiego takiego czlowieka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 02/04/2005 23:03
Dla mnie byl to jedyny papiez za mojego dotychczasowego zycia... Jego smierc przezylem dwa razy - wczoraj w Poznaniu i dzis... Pamietajcie, On nie chce bysmy sie smucili, bo dla niego zycie dopiero sie zaczelo... Choc te slowa naprawde ciezko do nas dochodza...
|
Zawsze wierni Portowcom!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 02/04/2005 23:04
Jan Paweł II to niebyl zwykly czlowiek to byl Jezus wspulczesnych czasów czlowiek który naprawil ten swiat . Ktos kiedys powiedzial ze niema ludzi niezastompionych jednak mylił sie w swoich slowach byl jeden taki czlowiek [*] [*] [*] Karol Wojtyła
|
dla gks katowice szykujemy szubienice a dla lecha skurwysyna czeka gilotyna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 03/04/2005 13:14
wiecie moze czemu JAN PAWEL II chcial zeby go pocowano 4-6dni po jego smierci ? moze zdazy sie cud ? wierzmy... "blogoslawieni ktorzy nie zobaczyli a uwierzyli"
Ekil pozwolilem pozyczyc sobie obrazek ... jezeli nie moge powiedz ...
|
"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jan Paweł II nie żyje :( - 03/04/2005 14:22
TVN są jak hieny 24h podają jedno i to samo w kółko... a najbardziej wkurzyła mnie debata chyba na TV1 o tym ze Papież Jan Paweł II ma być pochowany w Krakowie... aż mi ręce opadły...to był Papież dla całego Świata i powinien spocznąć tak jak jego poprzednicy w Watykanie... Choć tego dowiemy sie po odczytaniu testamentu... myślę że ciało powinno zostać pochowane w Watykanie , a najwyżej tylko Jego Serce winno zostać pochowane w Wadowicach a nie w Krakowie... Pokój z Tobą Ojcze Świety...[']
|
PKU !
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4