Odp: Bluzy,koszulki, polo - 09/10/2005 20:11antyC czy można u Ciebie złożyć zamówienie na 2 bluzy z kapturem z dobrego gatunku materiału (z nadrukiem wymyślonym przezemnie)? odpisz tu albo odezwij sie na GG (w profilu)! Jesli nie, to jak mozesz i znasz to napisz gdzie takie zamówniena można dokonywać na takie małe ilości??
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 18/10/2005 12:09
Mam już na sprzedaż chusty z herbem Pogoni. Chusta bawełniana jest koloru czarnego z niewielkim herbem Pogoni na przodzie.
Cena chusty to 15 zł...czesc kwoty ze sprzedaży oczywiście zasili konto MW. Zainteresowanych prosze o konatakt na meilem [email protected] lub gg 1114636
Dostępne na allegro: chusty Pogoni
Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 18 października 2005, 12:52 [1 raz(y)]
Koszulki Pogoni - 30/10/2005 13:37
Witajcie
wie ktoś może gdzie można zrobić numer i ksywkę na koszulce i ile to kosztuje NIE MÓWIMY O KUPNIE KOSZULKI
koszulkę mam czytstą bez napisów a chciałbym numer i napis na tylnej części
Jeżeli wiecie gdzie to mogę zrobić to napiśzcie na forum lub na gg
DZIĘKI
Szczecin moje miasto
Pogoń mój klub
Ostatnio edytowany przez: Adasko, 30 października 2005, 13:48 [2 raz(y)]
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 19/12/2005 19:58
Znalazłem dystrybutora i mam jeśli jest ktoś zainteresowany bluzy z kapturem w kolarach czarnym i szarym.Grube,podwojny kaptur, sciągacz na dole.Cena ok.40 zł w zależności ilu chętnych by się znalazło. Mozliwy nadruk na nich lub haft. Podbijać na meila lub gg w profilu
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 19/12/2005 20:18
Czy moze ktos podac link do strony na ktorej mozna znalezc duzy herb Pogoni?
Robie wzor na koszulke i to co do tej pory znalazlem jest z deczka za male
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 14/04/2006 13:30
Dawno nie pisałem...kieliszki w trakcie dogadywania...ale obecnie szukam chętnych na bluzy Polski jakby ktoś był zainteresowany...pisać na [email protected] lub smsem pod 600 037 928
Kosztu dokładnego jeszcze nieznam ale w granicach 90 zł. WAŻNE TYLKO DO JUTRA !!!
Kolory bluz to szare,czerwone, czarne i białe
Rozmiary od L do XXL...dla zainteresowanych mam tabele rozmiarów
Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 14 kwietnia 2006, 14:22 [1 raz(y)]
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 14/04/2006 21:13
Antyc prosil mnie o wykonanie paru projektow, bo z tym to u nas kicha. Wiec wzialem sie do roboty i wyszlo co wyszlo. Najlepiej bedzie jak sami ocenicie.
PS. Oczywiscie wszystko da sie poprawic. Wiec jak jakies bledy to walic smialo
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362675 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.