Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> WOSP << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eM
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7298 dni

**

Odp: WOSP - 14/01/2010 00:16
Myślę że już większość napisałem w moich poprzednich postach. Sama muzyka i ludzie słuchający Kukiza , Kazika czy Muńka mi nie przeszkadzają. O mieszanie się polityki z Woodstockiem miej pretensje do Jura który na każdym kroku podkreśla swoje lewackie poglądy ,występuje w różnych programach telewizyjnych zabierając głos w kwestiach o których kompletnie nie ma pojęcia czy zaprasza na imprezy polityków reprezentujących konkretne "kontrowersyjne" środowisko ( wspomnianany Bolek i Tadek vel "Gruba kreska ) .

Żeby było jasne , dla mnie Rydzyk nie jest żadnym autorytetem , szczególnie ze względu na jego machlojki przy zbiórce na stocznię gdańską , zapraszanie do studia ludzi z esbecką przeszłością czy obronie skompromitowanego arcybiskupa Wielgusa. Mierzi mnie jednak ślepa nagonka mainstreemowych mediów na całe Radio Maryja , podczas gdy Owsiak robi dokładnie to samo co ojciec Tadek. Z ta różnicą że Jura chwalą za zbiórke pieniędzy a Rydza nienawidzą. Wszystkim przeszkadza że emerytki dają kase na Rydzyka ale jak Jur żyje z procentów to już jest gitara.

Z przykładem który podałeś zgadzam się w zupełności , równie dobrze można to zobrazować na podstawie stereotypu panującego na temat osób cwiczących sporty siłowe. Według każdego szarego obywatela na siłownie chodzą tylko „koksy , troglodyci bez szkoły” .Niewątpliwie jest to krzywdzące dlatego masz racje , nie można kierować się uprzedzeniami , nie „obrażaj się” więc już na te Brudstocki i tarzanie w błocie lol Tak czy inaczej swoje zdanie podtrzymuje . Sam Woodstock chocby grał tam Kult , Piersi czy Big Cyc to w większości spęd lewactwa i czy chcesz tego czy nie tak już pozostanie.Domyślam się jednak że jest to dla Ciebie „niewygodna” sytuacja ( chodzi mi o towarzystwo ) , bo jak mam nadzieje reprezentujesz „zdrowe” poglądy ale niestety, sama osoba anarchisty Jurka i idea „ Róbta co chceta” zawsze będzie sciągać tam najgorszą czerwoną swołocz.

Dziękuje , dobranoc!

Ostatnio edytowany przez: eM, 14 stycznia 2010, 00:24 [3 raz(y)]

V...
Kibic
Na forum od 8715 dni

*

Odp: WOSP - 14/01/2010 00:35
Nie no Rydzyk przy Owsiaku to anioł! Owsiak zamiast pomagac dzieciom- kupuje sobie maybacha, buduje palace w Toruniu, nawet biznesmenem jest lepszym bo zamiast inwestowac w fundusze szuka wod termalnych.

W przyszlym roku zamiast na orkiestre wrzucac dam chyba jednak tutaj.
Obrazek jpg wstawiony na forum

Jak by szukal wolontariuszy moze nawet bym sie zglosil:) Napewno bedzie wiekszy pozytek!

MKS
anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: WOSP - 14/01/2010 02:02
Em gryzłem sie w język ale czy za przejaw lewactwa uważasz to

albo to??

http://www.youtube.com/watch?v=BJCTrolF3CY

http://www.youtube.com/watch?v=9jp3de50_d8&feature=relatedTytuł strony

Ostatnio edytowany przez: anathema, 14 stycznia 2010, 02:31 [2 raz(y)]

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
eM
Kibic
Na forum od 7298 dni

**

Odp: WOSP - 14/01/2010 10:43
Vega spodziewałem się po Tobie powielania takich tanich farmazonów , ale proszę cie , daruj sobie te baśnie o Maybachu i miliardach Rydzyka .Jak emerytki chcą to niech mu płacą , zazdrościsz? Zapomniałeś dodać że Tadzik nie robi z siebie wolontariusza pracującego z potrzeby serca i nie organizuje akcji charytatywnych. Słuchacze wiedzą na co płacą i nikt nie ma pretensji do RM na co wydają ich pieniądze. Jeśli jednak tak bardzo chcesz zbierac hajsy dla Rydza to ogarnij te wszystkie miliony na imprezy od samorządów , czas antenowy w TV , pomoc policji , straży pożarnej , pogotowia i asyste F-16 to może też uda się pomóc dzieciaką.Powodzenia!

anathema - zlituj się , będziesz mi teraz wklejał tu kawałki zespołów i ja jako Jury mam stwierdzić czy jest to lewactwo czy nie? lol

Ostatnio edytowany przez: eM, 14 stycznia 2010, 11:21 [2 raz(y)]

V...
Kibic
Na forum od 8715 dni

*

Odp: WOSP - 14/01/2010 11:25
A gdzie tu sa farmazony? Jakies basnie? Maybach to fakt;) Jak nie pisza o tym w jakis LPR-owskich czy PIS-owskich biuletynach, dziwnych stronach to znaczy ze nie prawda? Farmazonami sa predzej Twoje newsy z jakis "ambitnych" stron. Co do zazdrosci to przeciez Ty caly watek piszesz jakbys zazdroscil "JURowi"...bo jakim prawem on ma, na niego wydaja a nie na innych

Ostatnio edytowany przez: V..., 14 stycznia 2010, 11:32 [1 raz(y)]

MKS
eM
Kibic
Na forum od 7298 dni

**

Odp: WOSP - 14/01/2010 11:33

Vega napisał:  
A gdzie tu sa farmazony? Jakies basnie? Maybach to fakt;) Jak nie pisza o tym w jakis LPR-owskich czy PIS-owskich biuletynach, dziwnych stronach to znaczy ze nie prawda? Farmazonami sa predzej Twoje newsy z jakis "ambitnych" stron. Co do zazdrosci to przeciez Ty caly watek piszesz jakbys "JURowi" zazdroscil...bo jakim prawem on ma, na niego wydaja a nie na innych

Wklejasz jakąś fote przerobioną w photoshopie i mówisz mi że to fakt? Gratuluje!

Szkoda tylko że nadal masz problemy z rozumieniem tekstu czytanego! Przejrzyj może najpierw 3 poprzednie strony tego tematu , zorientuj się w jakiej kwestii toczy się rozmowa a potem się wypowiadaj. Nigdzie nie pisałem że zazdroszczę Jurowi pieniędzy , mało tego , życzę mu ich jak najwięcej , niech tylko będzie szczery , niech przestanie kłamać że jego akcja jest w 100 % charytatywna , niech nie robi z siebie wolontariusza działającego z potrzeby serca , przyzna się ile ma hajsu z procentów , powie oficjalnie że gra na giełdzie i traci tam kasę z darów , niech nabierze trochę pokory i nie zachowuje się jak buc nadęty , bo gdyby nie kilkanaście milionów rocznie od podatników i pomoc telewizji publicznej nie osiągnałby nic.

Pozostaje mi jedynie współczuć że bronisz tak zaciekle zwykłego lewaka ,człowieka twierdzącego że największym złem jest patriotyzm i ludzie o prawicowych pogladach , anarchistę , hipokryte który promuję ideologie "róbta co chceta" , każe cieszyć się wolnością , a gdy kibice Legii korzystają z tej wolności i krzyczą "jeszcze jeden" ten w programie Lisa nazywa ich bydłem.

Ostatnio edytowany przez: eM, 14 stycznia 2010, 11:54 [7 raz(y)]

V...
Kibic
Na forum od 8715 dni

*

Odp: WOSP - 14/01/2010 17:59

eM napisał:  

Vega napisał:  
A gdzie tu sa farmazony? Jakies basnie? Maybach to fakt;) Jak nie pisza o tym w jakis LPR-owskich czy PIS-owskich biuletynach, dziwnych stronach to znaczy ze nie prawda? Farmazonami sa predzej Twoje newsy z jakis "ambitnych" stron. Co do zazdrosci to przeciez Ty caly watek piszesz jakbys "JURowi" zazdroscil...bo jakim prawem on ma, na niego wydaja a nie na innych

Wklejasz jakąś fote przerobioną w photoshopie i mówisz mi że to fakt? Gratuluje!

Szkoda tylko że nadal masz problemy z rozumieniem tekstu czytanego! Przejrzyj może najpierw 3 poprzednie strony tego tematu , zorientuj się w jakiej kwestii toczy się rozmowa a potem się wypowiadaj. Nigdzie nie pisałem że zazdroszczę Jurowi pieniędzy , mało tego , życzę mu ich jak najwięcej , niech tylko będzie szczery , niech przestanie kłamać że jego akcja jest w 100 % charytatywna , niech nie robi z siebie wolontariusza działającego z potrzeby serca , przyzna się ile ma hajsu z procentów , powie oficjalnie że gra na giełdzie i traci tam kasę z darów , niech nabierze trochę pokory i nie zachowuje się jak buc nadęty , bo gdyby nie kilkanaście milionów rocznie od podatników i pomoc telewizji publicznej nie osiągnałby nic.

Pozostaje mi jedynie współczuć że bronisz tak zaciekle zwykłego lewaka ,człowieka twierdzącego że największym złem jest patriotyzm i ludzie o prawicowych pogladach , anarchistę , hipokryte który promuję ideologie "róbta co chceta" , każe cieszyć się wolnością , a gdy kibice Legii korzystają z tej wolności i krzyczą "jeszcze jeden" ten w programie Lisa nazywa ich bydłem.

Po raz kolejny Ty zle czytasz nie ja... NIe pisalem, ze PISZESZ tylko, ze sie zachowujesz jak bys zazdroscil. NIe pisalem tez, ze te zdjecie co dalem (dla jaj zreszta) jest prawdziwe, tylko ze prawda jest to , ze kupil sobie Maybacha za pieniadze radiosluchaczy ale w jego przypadku to nic zlego.
Wszedzie same lewaki i lewaki (napisze od razu, ze nie chodzi mi tylko o Owsiaka- tylko ogolnie, bo bedzie ze zle czytam-)... jeszcze tylko trzeba znalezc uklad.

Ostatnio edytowany przez: V..., 14 stycznia 2010, 18:59 [1 raz(y)]

MKS
Sz.
Kibic
Na forum od 7380 dni

Odp: WOSP - 14/01/2010 19:41
Atakujesz WOŚP ze względu na ideologię Owsiaka - proste. Poza tym samorządy za to, że płacą, maja promocję.

CO do tego, że płaci za to podatnik. Część podatników i to nie mała bawi się za te pieniądze. Jak państwo dokłada KILKADZIESIĄT MILIONÓW do budowy świątyni, to nic nie mówisz, a ile osób będzie z niej korzystać? Mniej niż bierze udzial w zabawie na WOŚPie.

P. S.
Szymen
Kibic
Na forum od 6435 dni

**

Odp: WOSP - 14/01/2010 20:37

Z. o Marną napisał:  
Atakujesz WOŚP ze względu na ideologię Owsiaka - proste. Poza tym samorządy za to, że płacą, maja promocję.

CO do tego, że płaci za to podatnik. Część podatników i to nie mała bawi się za te pieniądze. Jak państwo dokłada KILKADZIESIĄT MILIONÓW do budowy świątyni, to nic nie mówisz, a ile osób będzie z niej korzystać? Mniej niż bierze udzial w zabawie na WOŚPie.

Póki co Polska jest państwem katolickim i negowanie budowania kościołów to sobie odpuść.

nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6808 dni

Odp: WOSP - 14/01/2010 20:41

Szymen napisał:  

Z. o Marną napisał:  

Póki co Polska jest państwem katolickim i negowanie budowania kościołów to sobie odpuść.

ale nie jest panstwem wyznaniowym. to po pierwsze. po drugie niech zacznie placic jak my wszyscy podatki. wtedy niech sie we wszystkim udziela. 95 % jest zadeklarowanych katolików. ilu z nich jest praktykujących?

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
eM
Kibic
Na forum od 7298 dni

**

Odp: WOSP - 14/01/2010 20:47

Vega napisał:  
prawda jest to , ze kupil sobie Maybacha za pieniadze radiosłuchaczy

„ Prawda ” napisana przez gazetę wyborczą. Nikt jednak nigdy nie zrobił mu zdjęcia w Maybachu , nikt nigdy nie udowodnił mu że był posiadaczem takiego auta. Zbyt wiele takich modelów w Polsce nie ma. Wystarczy iść do jednego z salonów i zapytać czy Rydz zakupił u nich fure. Nie przypominam sobie aby ktokolwiek to zrobił i potwierdził plotę która obiegła cały kraj. Tak więc twoje fakty opierają się jedynie na prasowych artykułach z GóWna , które notabene ma swój interes aby „oczerniać” RM.

Vega napisał:  
Wszedzie same lewaki i lewaki

Rozumiem że według Ciebie zapraszanie na Woodstock stricte lewicowej organizacji Nigdy Więcej „walczączej” z rasizmem na stadionach nie jest oznaką lewicowego charakteru tej imprezy ? Dodatkowo wykłady Żakowskiego z „ Polityki ” który wraz z Hołdysem namawia aby nie patrzyć na SLD czy PSL tylko samemu coś stworzyć na Polskiej lewicy. Dalej - zaproszenia Jura dla znanego pedała Raczka , pani Olejnik , Leszka Balcerowicz , Bolka , Mazowieckiego , skompromitowanego arcybiskupa Życińskiego. Sama „elyta!” i oczywiście "żadnego" lewaka!

W tym roku Jur ( który bron Boże nie jest lewakiem! ) wraz z ludzmi z bliskiego mu środowiska szykuje otwarcie tzw.Czerwonego Miasteczka:

Cytat:  
Czerwone Miasteczko/Forum Społeczne na Przystanku Woodstock 2010

Utworzono grupę inicjatywną składająca się z obecnych lub byłych działaczy/-ek takich środowisk jak:
- Inicjatywy Społecznej;
- Stowarzyszenia Młodych Socjaldemokratów;
- Unii Pracy;
- Federacji Młodych Unii Pracy;
- Sojuszu Lewicy Demokratycznej;
- Federacji Młodych Socjaldemokratów;
- Kampanii Przeciwko Homofonii;
- Greenpeace;
- Lewica.pl;- Inicjatywy "Stop Wojnie";
- Śląskiej Manify;
- RACJI Polskiej Lewicy;
- stowarzyszenie Teraz Sosnowiec;
oraz osób niezależnych.

http://www.inicjatywaspoleczna.pl/is/viewtopic.php?t=37

Oj , będzie się działo , będzie się działo jak to zwykł mówić Jąkała w swoim wspaniałym programie "Kręcioła"!

Co ciekawe sam Jur ,syn milicjanta i członka PZPR , który od najmłodszych lat uczył pierworodnego iż sowieci nie mordowali Polaków w Katyniu nie ukrywa swoich korzeni. Wspominał o tym o tym w jednym z wywiadów , mówił tez że:

Cytat:  
Co z tą lewicową misją Woodstocku? - pytamy Owsiaka.

- Jest na pewno bliska sporej części uczestników, ale w sensie ludzkiej wrażliwości na krzywdę innego człowieka. Jeśli coś na Woodstocku rośnie, to właśnie ta uczciwość i tolerancja.

http://gorzow.gazeta.pl/gorzow/1,36050,5550584,Bush_nie_chwytal___Armia_Krajowa___tak.html?as=2&ias=2&startsz=x

Dalej nie widzisz tu lewaków?

Vega napisał:  
Co do zazdrosci to przeciez Ty caly watek piszesz jakbys "JURowi" zazdroscil

Vega napisał:  
NIe pisalem, ze PISZESZ tylko, ze sie zachowujesz jak bys zazdroscil

Ty już chyba sam nie wiesz co PISZESZ. więc nie widzę sensu dalszej polemiki... Kręci oczyma

Marny napisał:  
Jak państwo dokłada KILKADZIESIĄT MILIONÓW do budowy świątyni, to nic nie mówisz, a ile osób będzie z niej korzystać? Mniej niż bierze udzial w zabawie na WOŚPie.

Świątynia Opatrzności Bożej to ważny zabytek kultury , miejsce kultu religijnego w państwie katolickim . Korzystać z niej będą turyści i wierzący których „podobno” w Polsce jest 90% ogółu ludności. Tutaj chociaż sprawa jest jasna , wiadomo ile pieniędzy z budżetu państwa idzie na budowę. W przypadku WOŚP , całej otoczki , organizacji imprez , czasu antenowego , wypłat czy grania na giełdzie przez Jura jest wiele znaków zapytania.

Sie ma!

Ostatnio edytowany przez: eM, 14 stycznia 2010, 21:12 [6 raz(y)]

PL
Kibic
Na forum od 7154 dni

Odp: WOSP - 14/01/2010 21:02

Szymen napisał:  

Z. o Marną napisał:  

"...o kościele jak o zmarłym mówić tylko dobrze dziewięćdziesiąt procent ludzi może cie poprze indywidualność jest jak choroba indywidualność jest tutaj tępiona jedynie słuszna ideologia i słuszne wyznania jeden jedynie słuszny kościół zlituj sie nad nami panie ksiądz jest bezkarny ksiądz jest święty wrogowie radia Maryja niech będą przeklęci dziecko głoduje nowy kościół sie buduje dziecko głoduje pan premier współczuje niech umiera proboszcz skasuje za pochówek niedrogo pogrzeb w promocji to nowość trzy msze liczone za zmarłego w pakiecie abonament jakby było mało tego trzy lata darmowego spoczynku wiecznego"

V...
Kibic
Na forum od 8715 dni

*

Odp: WOSP - 14/01/2010 21:42
Manipulujesz swoimi postami.
Nie mam co prawda tak dobrze opanowanych cytatow jak Ty ale cos poprobuje.

Vega napisał:  
prawda jest to , ze kupil sobie Maybacha za pieniadze radiosłuchaczy

eM napisał:  
„ Prawda ” napisana przez gazetę wyborczą. Nikt jednak nigdy nie zrobił mu zdjęcia w Maybachu , nikt nigdy nie udowodnił mu że był posiadaczem takiego auta. Zbyt wiele takich modelów w Polsce nie ma. Wystarczy iść do jednego z salonów i zapytać czy Rydz zakupił u nich fure. Nie przypominam sobie aby ktokolwiek to zrobił i potwierdził plotę która obiegła cały kraj. Tak więc twoje fakty opierają się jedynie na prasowych artykułach z GóWna , które notabene ma swój interes aby „oczerniać” RM.

Nie wiem na ile to wiarygodne foto tak przypadkowo znalazlem.
KLIK

Cytujesz tylko fragment mojej wypowiedzi:

Vega napisał:  
Wszedzie same lewaki i lewaki

Po czym opisujesz jaki jest z Jura i woodstocku lewak oraz, ze sie myle, nie wkleiles jednak calego cytatu (drobna manipulacja) bo chocidzlo mi o caloksztalt Twoich wypowiedzi.

Vega napisał:  
Wszedzie same lewaki i lewaki (napisze od razu, ze nie chodzi mi tylko o Owsiaka- tylko ogolnie, bo bedzie ze zle czytam-)... jeszcze tylko trzeba znalezc uklad.

Vega napisał:  
Co do zazdrosci to przeciez Ty caly watek piszesz jakbys "JURowi" zazdroscil

Vega napisał:  
NIe pisalem, ze PISZESZ tylko, ze sie zachowujesz jakbys zazdroscil

eM napisał:  
Ty już chyba sam nie wiesz co PISZESZ. więc nie widzę sensu dalszej polemiki... Kręci oczyma

Podkresililem dodatkowo "JAKBYŚ"
Chyba sie nie rozumiemy, chodzilo mi od poczatku, ze zachowujesz sie i wypisujesz swoje posty jak by Cie zjadala zazdrosc, ze Owsiakowi pomagaja a nie O. Dyktatorowi czy Caritasowi. NIgdzi emi nie chodzilo o to, ze TY pisales, ze mu zazdroscisz, tylko, ze ja tak wnioskuje z Twoich wypowiedzi.

NIe wiem czy tym razem napisalem tak dokladnie abys zrozumial.

//EDIT:
Ciekawie czy dziadek Jura byl, tez w Wermachcie?
Ciekawe tez jest, ze na Rydzyka Wyborcza klamie, o czyms co jednak pasuje do Twoich postow to juz Ci, nie przeszkadz? Czesto ja cytujesz...
Sorry, za zle porobione cytaty alesie w tym gubie;)
Troche poedytowalem i jest lepiej.
SIEMA!
Koncze po raz kolejny dyskusje, mam nadzieje, ze wkoncu ostatecznie;]

Szymen napisał:  

Co do tego ze PL jest krajem katolickim to napewno jest (szkoda, ze tylko oficjalnie). Tak jest katolicka, ze niecale 20% ludzi wg. wyliczen ksiedza na moim osiedlu go przyjelo po koledzie. Ciekawe ile % by przyjelo jak by na osiedlu byli tylko sami "mlodzi"?

Ostatnio edytowany przez: V..., 14 stycznia 2010, 22:00 [4 raz(y)]

MKS
eM
Kibic
Na forum od 7298 dni

**

Odp: WOSP - 14/01/2010 21:57
Człowieku , ty masz ostra korbę eek? Brak słów lol

"Manipulacje" cytatami to pół biedy , ale z fotą i rzekomym Maybachem to już przesadziłeś lol

Jak to jest Maybach to ja jestem eskimosem!

Obrazek jpg wstawiony na forum

P.S Wspominałeś coś , manipulacjach , jeśli ktoś robił fote Rydzykowi to czemu nie potrafił uchwycić całej sylwetki auta? lol

Kończ waść wstydu oszczędz!

V...
Kibic
Na forum od 8715 dni

*

Odp: WOSP - 14/01/2010 22:04
A jak to nazwac skoro pisze cos, dodaje w nawiasie, ze nie chodzi mi konkretnie o Owsiaka. TY natomiast wklejasz moj cyctat bez nawiasu i odpisujesz wlasnie o Owsiaku.

Co do Maybacha:

Vega napisał:  
Nie wiem na ile to wiarygodne foto tak przypadkowo znalazlem.

Tego tez nie doczytales?wpisa;em poprostu w google: Rydzyk- Maybach i wyskoczylo te foto.

Co do korby to jak ja ja mam to nie wiem jak twoje objawy nazwac...
Koncze!

MKS
Szymen
Kibic
Na forum od 6435 dni

**

Odp: WOSP - 14/01/2010 22:08

Vega napisał:  

Co do tego ze PL jest krajem katolickim to napewno jest (szkoda, ze tylko oficjalnie). Tak jest katolicka, ze niecale 20% ludzi wg. wyliczen ksiedza na moim osiedlu go przyjelo po koledzie. Ciekawe ile % by przyjelo jak by na osiedlu byli tylko sami "mlodzi"?

Bo "młodym" się w dupach przewraca ;)

V...
Kibic
Na forum od 8715 dni

*

Odp: WOSP - 14/01/2010 22:11

Szymen napisał:  

Vega napisał:  

Za 20 lat pewnie 5% bedzie ksiedza przyjmowac, ale chrzcic bedzie i tak 90% ludzi swoje dzieci i wysylac do komuni;)
Ale chyba zeszlismy z tematu juz calkiem.
P.S. Padl w tym roku kolejny rekord WOSP?;)

MKS
nara
Kibic
Na forum od 7617 dni

**

Odp: WOSP - 14/01/2010 22:16

Vega napisał:  

Szymen napisał:  

Vega napisał:  

Za 20 lat pewnie 5% bedzie ksiedza przyjmowac, ale chrzcic bedzie i tak 90% ludzi swoje dzieci i wysylac do komuni;)
Ale chyba zeszlismy z tematu juz calkiem.
P.S. Padl w tym roku kolejny rekord WOSP?;)

36 118 272 złotych - jeśli to prawda to rekord nie padł
a temat chrzcin, a przyjmowania księdza za 20 lat to inna bajka :)

eM
Kibic
Na forum od 7298 dni

**

Odp: WOSP - 14/01/2010 22:17
UWAGA CYTUJĘ 2 ZDANIA ( słownie dwa zdania ) Z POST-u UŻYTKOWNIKA Vega ( 14/01/2010 godz. 22:04 ):

Vega napisał:  
A jak to nazwac skoro pisze cos, dodaje w nawiasie, ze nie chodzi mi konkretnie o Owsiaka. TY natomiast wklejasz moj cyctat bez nawiasu i odpisujesz wlasnie o Owsiaku.

Człowieku , to na chuj piszesz że nie chodzi ci o Owsiaka w temacie o Owsiaku? Jak chcesz rozmawiać o ogólnym lewactwie w Polsce to zapraszam do "Topicu o polityce" , tutaj piszemy o konkretnej sprawie . Więc tego się trzymaj lol

UWAGA CYTUJĘ W CAŁOŚCI 2 LINIJKI ( słownie dwie linijki ) Z POSTU UŻYTKOWNIKA Vega ( 14/01/2010 21:42 )

Vega napisał:  
Ciekawie czy dziadek Jura byl, tez w Wermachcie?
Ciekawe tez jest, ze na Rydzyka Wyborcza klamie, o czyms co jednak pasuje do Twoich postow to juz Ci, nie przeszkadz? Czesto ja cytujesz...

Cytuję WYWIADY z GW! Widzisz róznicę w artykule a w autoryzowanym WYWIADZIE? Chętnie zacytowałbym go z jakiegoś bardziej normalnego zródła ale Jur wypowiada się tylko tam gdzie mu wygodnie a jak już dostaje nieprzychylne pytania to zaraz się rzuca.

Przykładowo , dzięki temu wywiadowi , dowiedziałem się kilku ciekawych faktów z przeszłosci Jura:

Cytat:  
A twoje córki się buntowały? Dziś mają 19 i 29 lat.

- Mamy spięcia, ale inaczej niż ja z rodzicami. Mój ojciec był to taki poukładany gość: garnitur, w domu codziennie punkt 16. Musiałem mu kupować „Express Wieczorny”. Aż się zbuntowałem. Ojciec: „A gdzie »Express «?”. A ja: „Nie będę stał po »Express «! Mam swoje życie”. Ojciec zbaraniał, ale to przyjął. Najbardziej kłóciliśmy się o politykę. Koledzy mi powiedzieli, że w Katyniu Polaków zabili Rosjanie. Ojciec mi wtedy teczką przypierdolił: „Nie zabijali!”. A ja: „Zabijali!”. Tata był milicjantem na wysokim stanowisku, najuczciwszy człowiek, ideologicznie ukierunkowany w jedną stronę, ale nigdy żadnej ściemy. Do samego końca PZPR nie oddał legitymacji.

http://wyborcza.pl/1,75480,4851522.html?as=2&ias=4&startsz=x

UWAGA! CYTUJĘ 1 WYRAZ ( słownie - jeden wyraz ) Z POSTU UŻYTKOWNIKA Vega ( 14/01/2010 22:04 )

Vega napisał:  
Koncze!

Nareszcie! To siema! :D

Mam nadzieje iż tym razem nie dopusciłem się żadnych "maniuplacji" cytatami , ani tych "drobnych" ani poważnych. Joł!

Ostatnio edytowany przez: eM, 14 stycznia 2010, 22:51 [7 raz(y)]

Sz.
Kibic
Na forum od 7380 dni

Odp: WOSP - 15/01/2010 08:09

Szymen napisał:  

Vega napisał:  

I na tym przewracaniu polega wolność wyznania. Polska NIE JEST państwem religijnym, czyli nie jest krajem katolickim.

A rekord pewnie padnie, bo ostatnio do tej pory były 4 miliony mniej.

P. S.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763362850 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005