Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
pchela
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7701 dni

Odp: Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach - 03/02/2007 20:28
MAŁYSZ:D:D:D Skacze tak jak kiedys:D:D:D 145:)

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
hPS
*zablokowany
Na forum od 7595 dni

Odp: Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach - 03/02/2007 20:34
Przesadził maxymalnie!!! Szczerze po cichu liczylem na czołowke bo znajac szczescie to Obersdof był przypadkiem a tu proszee! Forma rosnie i koncówka jak i Mistrzostwa Świata w Sapporo mogą być bardzo ciekaweee oby z jak najlepszą korzyscią dla Adama!

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
jns
Kibic
Na forum od 7667 dni

Odp: Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach - 07/02/2007 12:17
Dzisiaj kolejne zawody na zasranej niemieckiej ziemi i jest szansa na 33 zwycięstwo w karierze - wyrównanie osiągnięcia Weissfloga.

Małysz ma taką formę, że aż niebywałe. W treningu pobił rekord, czekamy na zawody, w których wielu zawodników z czołowej 15 PŚ nie wystąpi, a w szczególności lider Jacobsen, dlatego jest kolejna szansa tym razem na mocne dogonienie Norwega w generalce - do 130 pkt.

P.S. A Mistrzostwa blisko...

1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach - 07/02/2007 19:26
Taki maly niedosyt po tym dzisiejszym konkursie co... tym bardziej ze we wczorajszych treningach i kwalifikacjach rewelka a dzisiaj troszke gorzej aczkolwiek i tak trzecie miejsce cieszy ;) moze Zyla nam w koncu pokaze na co go stac bo dzisiaj nie bylo tak zle szczegolnie w pierwszej serii oddal ladny skok...

kibic79
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach - 24/02/2007 08:26
Fantastycznie spisali sie Polacy podczas dzisiejszych kwalifikacji do jutrzejszego pierwszego konkursu na Mistrzostwach Swiata w Sapporo. Wyglada na to, ze przed tymi arcywaznymi zawodami Polacy chwycili forme.

Po pierwsze Adam Malysz okazal sie calkowicie bezkonkurencyjny skaczac z bardzo niskiej 13. belki startowej az 139,5 metra co bylo wynikiem o 5 metrow (!) lepszym od kolejnego zawodnika... ktorym byl Kamil Stoch! Stoch uzyskal 134,5 metra lecz mial lepsze noty od ladujacego w tym samym miejscu Harri Olliego i z nota 140.1 byl za swoim rodakiem. zrodlo skocznia com.
trzymac kciuki za adama

http://e-dieselservice.pl/
BNY
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach - 24/02/2007 09:41
Mylse ze Adam jest dobrej formie i dzisiaj stac go na medal i to nawet zloty. a kto wie moze bedziemy mieli dzis 2 medale hehehe:) Kamil jesli sie postara stac go na pierwsza 10. Trzymajmy kciuki za Chłopaków bo dzis stac ich na wiele:) a jutro konkurs druzynowy i jesli skakali by rownie dobrze co we wczorajszych kwalifikacjach to moze moze nawet udalo by im sie wskoczyc na podium.

pchela
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach - 24/02/2007 12:09
No niestety było 4 miejsce(te kwalifikacje wczorajsze narobiły nam apetytow :D) .Ale wiadomo skoki to nieprzewidywalny sport.Ale i tak ogromne brawa Adam i tak jestes Wielki!!! :)
ps:Stoch 13 miejsce tez dobry wynik. :)

bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7748 dni

Odp: Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach - 24/02/2007 12:22
pozostawie bez komentarza te cale smieszne skoki...kto jest na 2 miejscu ?? kurwa nigdy nie byl w 10 pucharu swiat.

PS.Je**ć skoki

Ko nie pije,ten kapuje
pchela
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach - 24/02/2007 12:24

bo(L)ek napisał:  
pozostawie bez komentarza te cale smieszne skoki...kto jest na 2 miejscu ?? kurwa nigdy nie byl w 10 pucharu swiat.

PS.Je**ć skoki

no i co z tego , miał dzien i tyle .Jakby nie mial formy albo nie umial skakac to by tylko raz dobrze skoczyl a tak to mu dwa skoki wyszly:) wiec nie bylo tu przypadku.

Scarface
Kibic
Na forum od 7756 dni

*

Odp: Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach - 25/02/2007 11:56
No i Mateja znowu "popisał się" 2 razy SPADŁ ze skoczni i medal poszedł się jebać a z moich wyliczeń jeśli skoczyłby chociażby tak jak Żyła to byłoby srebro. Niech ten człowiek już do kurwy nędzy odpuści sobie skakanie bo czasami mam wrażenie że jakby spuścić śnieżkę ze skoczni to poleci dalej.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Zieny
Kibic
Na forum od 7882 dni

Odp: Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach - 25/02/2007 12:23
Nie wiem po co trenerzy biora tego Mateje, cały czas jest tak samo, a była szansa naprawde na bardzo dobry wynik

Łobez zawsze z Pogonią
Mati.
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach - 25/02/2007 12:30
Dzięki Robert za medal, gdybyś nie Ty za pewne byśmy zdobyli.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
PORTOWCY
Kibic
Na forum od 6850 dni

Odp: Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach - 25/02/2007 13:07
Mateja+Rasiak=Polska dołem..Mateja bys sie wstydził .......... :|

Bo najlepsza w Polsce jest POGOŃ SZCZECIN MKS.
jns
Kibic
Na forum od 7667 dni

Odp: Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach - 25/02/2007 14:20
Robi Mateja! Udało się pobił rekord w najkrótszym skoku - wiedziałem, że się nie zawiodę!

Mówiąc serio - niech on wreszcie skończy tę żenadę, bo poraz kolejny ośmiesza polskie skoki, a dziś "zajebał" nam medal... oczy 30 lat skacze i dalej się boi lotu i dalej jego największym osiągnięciem jest przekroczenie 100 metrów, ja pie...le...

Boberek
Kibic
Na forum od 8215 dni

**

Odp: Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach - 25/02/2007 16:31
Mateja prawie jak skoczek narciarski.....jestem pewien ze kazdy inny polski skoczek nawet bez formy skoczyl by wiecej niz Mateja i bylby medal a tak dupa blada taka szansa( slaby wystep niemcow,finow,szwajcarow) juz dlugo sie moze nie powtorzyc ....

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
stahu
Kibic
Na forum od 8104 dni

Odp: Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach - 25/02/2007 17:42
hahaha .. Czego wy chcecie od Matei ? Skoczył tak jak mógł - nie wyszło mu -trudno. Może ktoś w końcu wpadnie na pomysł żeby skrytykować trenera. - jak Polakom nie poszło na MS w piłce nożnej wina poszła na JAnasa a nie np. na Żurawskiego ... - kwestia doboru drużyny - myśle że gdyby skakałby Hula - skoczyłby lepiej - widocznie Lepistoe uznał ze nie ma w tej chwili lepszego od Roberta- w takim razie taki z niego selekcjoner jak ze mnie skoczek narciarski

Mati.
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach - 25/02/2007 18:03

stahu napisał:  
hahaha .. Czego wy chcecie od Matei ? Skoczył tak jak mógł - nie wyszło mu -trudno. Może ktoś w końcu wpadnie na pomysł żeby skrytykować trenera. - jak Polakom nie poszło na MS w piłce nożnej wina poszła na JAnasa a nie np. na Żurawskiego ... - kwestia doboru drużyny - myśle że gdyby skakałby Hula - skoczyłby lepiej - widocznie Lepistoe uznał ze nie ma w tej chwili lepszego od Roberta- w takim razie taki z niego selekcjoner jak ze mnie skoczek narciarski

Robertowi nigdy nie wychodzi, to raz.Dwa to lepiej chyba wziąć młodego skoczka, który obędzie sie z atmosferą, niż ciągle sie wkurwiać jak Mateja staje na belce startowej.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
pchela
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach - 25/02/2007 19:39

stahu napisał:  

CZego chcemy??? Tego że gdyby skoczył DWA razy zaledwie po 110 metrow to bysmy mieli jełopie brąz!!! Stoch i żyła w miare dobrze sie zaprezentwali nie wspominajac o Małyszu:) . A i co do trenera to na pewno wybral tych ktorzy byli w najlepszej formie(no Mateja nigdy jej nie miał :/ )i czy naprawde myslisz ,że Hula by więcej uskakał?Prawda jest taka ,że w Polsce oprocz Małysza no i teraz ewentualnie Stocha nie ma dobrych skoczkow , nie ma z czego wybierac(Klimek Murańka za 6 , 7 lat bedzie dopiero skakal w kadrze seniorskiej :) ) Mateja taka jest prawda nigdy nie umiał i nigdy nie bedzie dobrze skakal.i aż smutno mi było jak zawalił medal polakom , bo taka prawda drużyna drużyną ale to D
ZIĘKI niemu nie zdobylismy medalu.A czy 110 metrow to az tak duzo???Fakt że na razie nie mamy ekipy na medal ale byla dzisiaj na to szanasa gdyby Robert Mateja skupił sie i skoczyl na miare swoich najwyzszych mozliwosci.Chociaz nie ma ich wielkich nie obrazajac jego.
ps: i wytłumaczcie mi jedno:) jak mozna z ponad 10 lat trenowac sport i wogole go nie opanowac, umiec?Chodzi tu o Robsona MAteje :)

stahu
Kibic
Na forum od 8104 dni

Odp: Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach - 26/02/2007 01:19

pchela napisał:  

stahu napisał:  

CZego chcemy??? Tego że gdyby skoczył DWA razy zaledwie po 110 metrow to bysmy mieli jełopie brąz!!! Stoch i żyła w miare dobrze sie zaprezentwali nie wspominajac o Małyszu:) . A i co do trenera to na pewno wybral tych ktorzy byli w najlepszej formie(no Mateja nigdy jej nie miał :/ )i czy naprawde myslisz ,że Hula by więcej uskakał?Prawda jest taka ,że w Polsce oprocz Małysza no i teraz ewentualnie Stocha nie ma dobrych skoczkow , nie ma z czego wybierac(Klimek Murańka za 6 , 7 lat bedzie dopiero skakal w kadrze seniorskiej :) ) Mateja taka jest prawda nigdy nie umiał i nigdy nie bedzie dobrze skakal.i aż smutno mi było jak zawalił medal polakom , bo taka prawda drużyna drużyną ale to D
ZIĘKI niemu nie zdobylismy medalu.A czy 110 metrow to az tak duzo???Fakt że na razie nie mamy ekipy na medal ale byla dzisiaj na to szanasa gdyby Robert Mateja skupił sie i skoczyl na miare swoich najwyzszych mozliwosci.Chociaz nie ma ich wielkich nie obrazajac jego.
ps: i wytłumaczcie mi jedno:) jak mozna z ponad 10 lat trenowac sport i wogole go nie opanowac, umiec?Chodzi tu o Robsona MAteje :)

Ale Hula przynajmniej nabrałby doświadczenia jełopie - troche kultury. To raz , a dwa - co do Twojego pytania - poptrz na wyniki Mistrzostw Polski - nie zbyt mnie to interesuje - ale z tego co tam słysze Mateja zwykle zdobywa tam medale albo jest w czołówce - niestety taką mamy kadre. Murańka ? hehe .. jak już mówiłem - nie interesuję się tym sportem jakoś szczególnie - ale wydaje mi się że to nie Klimek ma wielki talent tylko ma wielkiego managera i wyróżniające się jak na polskie realia umiejętności - w Austri mają kiklkunastu skoczków którzy prezentują podobny poziom do Murańki.

pchela
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Małyszomania 2006/2007- czyli wszystko o skokach - 26/02/2007 17:38

stahu napisał:  

pchela napisał:  

stahu napisał:  

Ale Hula przynajmniej nabrałby doświadczenia jełopie - troche kultury. To raz , a dwa - co do Twojego pytania - poptrz na wyniki Mistrzostw Polski - nie zbyt mnie to interesuje - ale z tego co tam słysze Mateja zwykle zdobywa tam medale albo jest w czołówce - niestety taką mamy kadre. Murańka ? hehe .. jak już mówiłem - nie interesuję się tym sportem jakoś szczególnie - ale wydaje mi się że to nie Klimek ma wielki talent tylko ma wielkiego managera i wyróżniające się jak na polskie realia umiejętności - w Austri mają kiklkunastu skoczków którzy prezentują podobny poziom do Murańki.

Oki przepraszam za jełopa , ale no bylem pod wplywem negatywnych emocji które zawdzięczałem Mateji :)
hmm co do Muranki to , to że skoczył ponad 130 metrów na skoczni w zakopanym , to nie oznacza talentu ?Tylko menedżera?Ok ja koncze pozdrawiam :)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763389675 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005