Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 01/08/2005 02:34
Hm... Tak się zastanawiam, czy gdyby Trezegue strzelił tak bramkę jak Milar to też by mówili że to przez bląd bramkarza... szybki strzał w róg z bilskiej odległości i Liberda poprostu mógł się popisac fenomenalnym refleksem, ale sie nie popisał... jak dla mnie taki strzał swiadczy o niezłym instynkcie... precyzujny, szybki i do tego w doliczonym czasie... i jakaś ta relacja z meczu taka po łebkach... ale może się czepiam.
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 01/08/2005 22:20
wczoraj obejzalem ten program u znajomego specjalnie pojechalem do niego i sie kurwa rozczarowalem
To co obejzalem to bylo tragiczne,jak bym ogladal prywatny program Wisly i te komentarze,chujnia straszna .
A wybory jedenastki kolejki normalnie szkoda slow
No i ci kibice pokazani to normalnie prywata jak skurwysyn
WISLA WISLA Z CHUJA WYTRYSLA HA HA HA
No i widzialem ten ironiczny smiech Wdowczyka,szkoda faceta ze musi brac udzial w takiej szopce,ale w koncu za to tez placa
Pozdrowionka
http://magazynligowy.interia.pl/ tutaj bedziesz mial lepsza widocznosc, tylko pod okienkiem ze skrotem daj na 128 albo ewentualnie 254 jak Ci pojdzie
A nie latwiej to na dysk sciagnac i wtedy odtworzyc? Wlacza Ci sie player, zmieniasz na 256, dajesz prawym przyciskiem na wlasciwosci, potem kopiujesz link zaczynajacy sie od mms:// i wklejasz to do programu ktorym sciagasz (tu nie kazdy dziala, ja sciagam NetTransport'em, Flashget tez sobie powinien dac rade). No i to tyle, ogladasz z dysku w calkiem niezlej jakosci bez przycinania (jak ktos ma slabe lacze i probuje to ogladac bezposrednio pod www).
Ostatnio edytowany przez: Daro81, 11 sierpnia 2005, 14:26 [1 raz(y)]
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 07/08/2005 23:05
A mnie zdenerwowało to jak pokazali rodzinę Elokana, to powiedzieli coś w stylu : '' atmosfera jak na Pucharze Narodów Afryki...'' dla mnie jest to razism i nic więcej !!
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 08/08/2005 00:29
Nareszcie obejrzalem ten magazyn i musze przyznac ze macie racje. Ten program jest tragiczny a prowadzacy sa fatalni - w studiu panuje chaos, miejscami mowia wszyscy naraz, wszystko idzie tak szybko ze nie mozna nadazyc, a prowadzacy gadaja takie glupoty i probuja zartowac w tak zalosny sposob ze starczy mi tego programu - Liga+!! A skroty sa krotkie i malo tresciwe a na dodatek komentujacy je sa fatalni i niezbyt dowcipni. No i "Celeban - wychowanek Kolportera..." wrrrr.
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 08/08/2005 09:32
Mnie wkur...i swoim podejsciem do pilkarzy Pogoni jak i do stadionu.Z ta atmosfera jak na Pucharze Narodow Afryki(w tej chwili obrazaja wszystkich tam obecnych) i wypowiedz tego palanta w okularach, ze wrescie Polak strzelil dla Pogoni.Niech glupie porownania, metafory i komentarze zostawia dla siebie.
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 08/08/2005 11:04
nie no to jest kurwa parodia!!!!!!! ci ludzie nie wiedza co mowia!! a jezeli rodzina Elokana i sam zainteresowany ogladali ten program bo chcieli jeszcze raz zobaczyc te bramke to mogli sie poczuc niesamowicie urazeni!!! chyba bedzie trzeba przeslac kolejne maile... czy ich adres to [email protected] ?? nie wiem czy dobrze pamietam ale przy motywie z herbem naszego klubu tez do nich pisalem
Wierni po porażce dumni po Zwycięstwie! TYLKO POGOŃ!!
Najpierw TVN pieprzy chyba na wszystkich kanalach oprocz TVN Meteo jacy to kibice Korony sa zli a tutaj prosze jaki kwiatek. Tak to jest jak chce sie uczyc wszystkich na okolo a samemu nie miec pojecia o czym sie mowi.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763442650 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.