swoja droga znow graliscie kursy po 1.25) ile razy tzreba powtarzac ze takich kursow sie nie gra
no ja zagralem wszystkie mecze powyzej 2zl, ale dopiero jak dzisiaj wytrzezwialem to skminilem ze mi zaden nie wszedl ale to bylo do przewidzenia ze nie wejdzie
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
cska - wygrali szczęśliwie w niemczech bo cały mecz byli przyciskanie przez niemców więc Bayer wydaje mi się 250% faworytem, a to że na nich całkiem nieźle płacą zmusza mnie do postawienia na nich jakiejś ładnej kasy, ale jutrem będę się martwił jutro, a dziś dałem bet-at-home : Sląsk Widzew Chelsea Lyon za 5 zł do wygrania 70 zł, i STS :
Lyon Chelsea Milan i Real więcej niż 2,5 gola za 5 zł - 55 zł
cska - wygrali szczęśliwie w niemczech bo cały mecz byli przyciskanie przez niemców więc Bayer wydaje mi się 250% faworytem, a to że na nich całkiem nieźle płacą zmusza mnie do postawienia na nich jakiejś ładnej kasy, ale jutrem będę się martwił jutro, a dziś dałem bet-at-home : Sląsk Widzew Chelsea Lyon za 5 zł do wygrania 70 zł, i STS :
Lyon Chelsea Milan i Real więcej niż 2,5 gola za 5 zł - 55 zł
no jak narazie 250% Bayer dostaje w dupe
Nie mam pojęcia jak to się stało... został mi jeszcze kupon : Sampdoria Everton Galatasaray i Wisła
moim zdaniem Basel moze odpuscic mecz bo u siebie wygrali 5:0 o ile sie nie myle, na takie mecze sie nie stawia bo mozna sie przejechac (przyklad Polonia - FC Porto w Porto bylo chyba 6:0 a w Warszawie Polonia wygrala)
Jak to bywa przy moim szczęsciu,na obu kuponach nie weszło mi po jednym meczu.Feyenord i Chelsea :/
Odp: bukmacherstwo w internecie - 02/10/2005 19:53
polecam to forum,są tam konkursy oczywiście związane z bukmacherstwem, osobiście biore udział w I oficjalnych mistrzostwach polski typerów, jakaś rywalizacja jest i fajna zabawa
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763382248 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.