Nie wiem wydaje mi sie ze w lombardzie jest wieksze prawdopodobienstwo kupienia jakiegos zdechlego urzywanego kable niz nówki sztuki na allegro...ja sam na ALL kupilem nowy kabelek do SE i dziala normalnie...no ale jak kto woli.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: Pchli targ - 10/02/2005 13:27
Nie no spoko Pytałem się bo nie mam konta na Allegro. Ale już mi kolega załatwi. Rzeczywiście wydaje mi się że lepiej na Allegro.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Pchli targ - 10/02/2005 14:38
sprzedam nowy odtwarzacz mp3 firmy Creative, pamiec 256 MB (ok 70-80 piosenek wchodzi). Na jednej malutkiej bateryjce ok 10 dni grania, sluchawki i bateria w zestawie. Cena do uzgodnienia (ponizej 200zl)
wiecej informacji na gg Zdjecia i filmik o odtwarzaczu
Ostatnio edytowany przez: A. Strzelba, 10 lutego 2005, 14:44 [2 raz(y)]
Odp: Pchli targ - 16/02/2005 16:03
ja potrzebuje karte graficzna.... nie musi byc jakas nowa, moze byc tara i chujowa , wazne aby byla na AGP czy jakos tako
Odp: Pchli targ - 16/02/2005 17:56
Sprzedam ławeczke do sztangi + do nóg jest także. Kilka razy używana była, stan bardzo dobry.
Sprzedam także gryfa prostego, srebny 1,50m.
i jeszcze zostały dwa ciężarki 2,5 kg
Cena do ustalenia i jak ktoś zainteresowany walić na gg( w profilu)
Odp: Pchli targ - 17/02/2005 18:40
Mam do sprzedania grę NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2. Oczywiscie oryginał. Do tego instrukcja obsługi i ładne pudełko dvd box. Cena 95zł - mozna sie jeszcze targować.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Pchli targ - 17/02/2005 21:52
Mam do sprzedania ksiazke: ''50 lat Morskiego Klubu Sportowego Pogon" jest to przeglad dyscyplin sportowych ktore kiedys reprezentowaly szczecinskie druzyny, i wszystko bylo pod jedna nazwa: Pogon Szczecin.Jest tez oczywiscie dzial dotyczacy pilki noznej, a takze mala galeria troche starszych fotek. Cena 20 plnow. Zainteresowanych zapraszam na gg(w profilu).
Odp: Pchli targ - 18/02/2005 19:03
Sprzedam 2 glosniki do kompa firmy Genius - uzywane, lecz w dobrym stanie, gdyz praktycznie nie uzywalem(staly wiekszosc czasu w szafie), 50 Hz.Cena bardzo niska, do uzgodnienia. Nr gg: 3106595. Wyjezdzam na tydzien i wracam 27.02 takze jak cos, to walcie wtedy. Pozdro
Odp: Pchli targ - 25/02/2005 22:44
Mam do sprzedania gre DSJ3 z odblokowanymi wszystkimi skoczniami. Cena 15 zl Z dostawa sie dogadamy numer gg w profilu
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.