Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
sensei_man
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8267 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 27/05/2004 09:36
Co do www to znow znalazlem kogos :D poki co zrobi nam www z szablonu jakiegos ladnego :D nie wiadomo jeszcze czy uda mi sie go przekonac do tego zeby ja prowadzil :D ato juz chyba 4 osoba ktora mowi ze nam zrobi www :D no nic pozostalo tylko czekc :D btw nie dajcie umrzec topicowi o lidze mz :D

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 29/05/2004 22:49
OFICJALNIE OGLASZAM NABOR JEDNEJ DRUZYNY DO LIGI 3.1!!!!ZGLASZAC SIE DO volve!!!!!

MW'03
Cypek
Kibic
Na forum od 8100 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 16/06/2004 07:08
sorry, powie mi ktoś co sie dzieje z ligą, od ponad tygodnia nie zostały wpisane wyniki do tabel, już nie wiem komu zgłaszać wyniki. Wogóle zaczyna mi sie to nie podobać. :)

km
Kibic
Na forum od 7952 dni

*

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 16/06/2004 13:22
Ej Pany sorry bardzo gram w tego managera od 3 tyg. rozegralem dwa mecze i zaczolem budowac stadion:D...a ty nagle wchodze na ta strone i nie moge sie zalogowac w pisuje porawne dane naciskam enter a tam nic laduje sie przez chwilke i powraca do strony glownej i wymazuje login ...probowalem kilkanasie razy i nic ? macie tez tak?:P co mam z tym zrobic?

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 16/06/2004 14:08
TABALUGA-->> Niestety mielismy kilka wypadkow z organizatorami. Najpierw sensei nie mial offica, pozniej okazalo sie, że nie ma go też lissek. Teraz, gry juz sensei ma front page, to spalil mu sie monitor. I tym sposobem zostalem prawie sam na polu bitwy. Jedynie to jeszcze czasem cos lissek pomaga(w piatek bedzie mial offica:). z tego powodu też prosze kogos chetnego do pomocy o zgloszenie sie do mnie na mail, gg czy cokolwiek:)

Co do wynikow i tabeli z 6 kolejki postaram sie dzisjaj to zrobic(a roboty jest troszke:(

Pozdrawiam volve(MKS Volve)

sensei_man
Kibic
Na forum od 8267 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 16/06/2004 19:40
oki sensei back in the game, poki nie spali mu sie znow monitor :D jutro albo dzis poznm wieczorem beda wyniki pozdro all

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 16/06/2004 19:58
sensei-->> Ja ci dam jutro!!:P Dzisjaj przysylaj mi swoją dzialke, bo Ci normalnie...;P

Aha zapomnialem dodac, że to o wczensiej napisalem o poszukiwaniu wspolpracownika jet nadal aktualne!:) [Ostatnio edytowane przez volve: 2004-06-16 20:00]

Greg20
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 16/06/2004 21:06
tak przyokazji to w 1 lidze poprawcie tabele bo ja czyli Majowe Szczecin mam 4 porazki a tam jest ze 3

Jest dobrze, ale jak zwykle moze byc lepiej!! Pogon na cale zycie w mym sercu!!
L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 17/06/2004 14:34
> tak przyokazji to w 1 lidze poprawcie tabele bo ja czyli Majowe Szczecin mam 4
> porazki a tam jest ze 3

To sie chyba powinienes cieszyc:D ale to wina volve!! [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-06-17 14:35]

MW'03
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 17/06/2004 15:57
spokojnie juz poprawione(zaraz poszukam wszystkiego i wrzuce na stronke). Ale i tak to nic nie zmienia w tabeli:)

lissek-->>Wina moze i moja, ale to nie zmienia faktu, że musze jeszcze odwalac robote za Ciebie:P

Greg20
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 24/06/2004 23:47
a kto mi powie z kim mam grac w 9 kolejce bo tam jakis blad jest

Jest dobrze, ale jak zwykle moze byc lepiej!! Pogon na cale zycie w mym sercu!!
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 24/06/2004 23:57
błąd już został poprawiony, grasz z CAMEL CLUB CHOSZCZNO

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 25/06/2004 11:43
ja ostatnio nie bylem w dyspozycji;) i zapomnialem o lidze...qwa!!! walkower

MW'03
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 25/06/2004 14:09
lissek-->> Tobie to powinienem normalnie kopa zasadzic:P Teraz musze robic część Towjego przydzialu i jeszcze za senseia:(

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 26/06/2004 00:31
volve ----> qrde koniec rokupiwo z kolegami, wisz czasem tak bywa....:D pozdro

MW'03
L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 12/07/2004 22:52
Otoz 10 kolejka odbyla sie 6 lipca i oto w lidze 3.1 wynika ze odbyly sie tylko DWA mecze i mam pytanie i licze na odpowiedz:

- Pogodno Band – MJ Stargard - w druzynie gospodarzy niebylo tego meczu wiec raczej bedzie walkower dla gosci
- Kapec - Ochota FC - to samo co wyzej
Kolejne mecze sa na tej samej zasadzie co te dwa wyzej
- AC Farma - Tapczan Team
- Madafakersi Mada Ziomy - The Blue Tigers
- K.S. Pogodno Szczecin - K.O.T. Kocur Goleniów
- Gruszka - Morawczyna

i liga 3.2 na tej samej zasadzie:

- Blue Starz Szczecin - Pogon PL darion
- pr0 Stars - FC Auratum
- Team X-treme - Kleinschönau SSA
- Griffin Posterity - Koniuszowa.

Mam nadzieje ze podacie tu wyniki lub wyslecie je na moj mail [email protected]
Jezeli to jednak z winy gospodarza, czyli ze to gospodarz nie wyslal wyzwania prosze takze wysylac na maila. Jednak jezeli ta sprawa nie wyjasni sie do 13.07 -sroda- gospodarze PRZEGRYWAJA walkowerem!!

MW'03
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 12/07/2004 23:01
hehe...lissek ostr zaczales;D Ale skorzystam z tej sytuacji i pokarze jak na dzien dzisjejszy(tzn. teraz jak sprawdzalem wyniki) wyglada liga 2.2 w 10 kolejce:

Malaka Osowo - Zjednoczony Szczecin - przeniesionyPekin – TIMEFORCE 3-0 ;3-0(walkower)
Pogrom Szczecin – pauzuje
Pogońka Szczecin – Robaki 0-3; 0-3(walkower)
Pigany SA - FC Police 4-0; 4-0
MKS Pogon Szczecin (bartolini) - Szczecin City 3-0; 3-0(walkower)
Lucknitz - FC Falcons Szczecin 3-2; 1-2
Kobysewo - Moonstone 0-3; 0-3(walkower)

Nie bede jeszcze dzisjaj specjalnie uzupelnial tabeli z tej ligi ani wrzucal tego na strone, ale czekam do jutra do 22 na wyniki i jesli ich nie dostane na mail swoj albo ligi albo na ksiege gosci to niestety pozostanie tak jak jest i z rtego bede zmuszony zrobic tabele.

ganja man
*zablokowany
Na forum od 8191 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 13/07/2004 11:38
a co z extrakalsa?

przemyslaw1984
Kibic
Na forum od 8265 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 13/07/2004 11:45
a co z liga 2.1 ?

I am the best at basketball !!
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 13/07/2004 12:06
ganja man-->> Z ekstraklasa sa same problemy. Ja poki co musze zajmowac sie przydzialem senseia(liga 2.1 i 2.2) 1 liga, no i powinienem ekstraklasa. Niestety nie mam nawet wszystkich wynikow, bo malo kto mi je przysyla, wiec nie wiem co dalej z nia zrobic. Jesli bylby ktos chetny z ekstraklasy, żeby zajac sie nia to walcie smialo.

przemyslaw1984->> Liga 2.1 jesty zrobiona, czekam tylko do wieczora, żeby zrobic 2.2. Napewno dzisjaj bedzie na stronce to zaktualizowane.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772468167 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005