| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 27/05/2004 09:36
Co do www to znow znalazlem kogos poki co zrobi nam www z szablonu jakiegos ladnego nie wiadomo jeszcze czy uda mi sie go przekonac do tego zeby ja prowadzil ato juz chyba 4 osoba ktora mowi ze nam zrobi www no nic pozostalo tylko czekc btw nie dajcie umrzec topicowi o lidze mz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 16/06/2004 13:22
Ej Pany sorry bardzo gram w tego managera od 3 tyg. rozegralem dwa mecze i zaczolem budowac stadion ...a ty nagle wchodze na ta strone i nie moge sie zalogowac w pisuje porawne dane naciskam enter a tam nic laduje sie przez chwilke i powraca do strony glownej i wymazuje login ...probowalem kilkanasie razy i nic ? macie tez tak? co mam z tym zrobic?
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 16/06/2004 14:08
TABALUGA-->> Niestety mielismy kilka wypadkow z organizatorami. Najpierw sensei nie mial offica, pozniej okazalo sie, że nie ma go też lissek. Teraz, gry juz sensei ma front page, to spalil mu sie monitor. I tym sposobem zostalem prawie sam na polu bitwy. Jedynie to jeszcze czasem cos lissek pomaga(w piatek bedzie mial offica . z tego powodu też prosze kogos chetnego do pomocy o zgloszenie sie do mnie na mail, gg czy cokolwiek
Co do wynikow i tabeli z 6 kolejki postaram sie dzisjaj to zrobic(a roboty jest troszke
Pozdrawiam volve(MKS Volve)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 12/07/2004 22:52
Otoz 10 kolejka odbyla sie 6 lipca i oto w lidze 3.1 wynika ze odbyly sie tylko DWA mecze i mam pytanie i licze na odpowiedz:
- Pogodno Band – MJ Stargard - w druzynie gospodarzy niebylo tego meczu wiec raczej bedzie walkower dla gosci
- Kapec - Ochota FC - to samo co wyzej
Kolejne mecze sa na tej samej zasadzie co te dwa wyzej
- AC Farma - Tapczan Team
- Madafakersi Mada Ziomy - The Blue Tigers
- K.S. Pogodno Szczecin - K.O.T. Kocur Goleniów
- Gruszka - Morawczyna
i liga 3.2 na tej samej zasadzie:
- Blue Starz Szczecin - Pogon PL darion
- pr0 Stars - FC Auratum
- Team X-treme - Kleinschönau SSA
- Griffin Posterity - Koniuszowa.
Mam nadzieje ze podacie tu wyniki lub wyslecie je na moj mail [email protected]
Jezeli to jednak z winy gospodarza, czyli ze to gospodarz nie wyslal wyzwania prosze takze wysylac na maila. Jednak jezeli ta sprawa nie wyjasni sie do 13.07 -sroda- gospodarze PRZEGRYWAJA walkowerem!!
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 12/07/2004 23:01
hehe...lissek ostr zaczales;D Ale skorzystam z tej sytuacji i pokarze jak na dzien dzisjejszy(tzn. teraz jak sprawdzalem wyniki) wyglada liga 2.2 w 10 kolejce:
Malaka Osowo - Zjednoczony Szczecin - przeniesionyPekin – TIMEFORCE 3-0 ;3-0(walkower)
Pogrom Szczecin – pauzuje
Pogońka Szczecin – Robaki 0-3; 0-3(walkower)
Pigany SA - FC Police 4-0; 4-0
MKS Pogon Szczecin (bartolini) - Szczecin City 3-0; 3-0(walkower)
Lucknitz - FC Falcons Szczecin 3-2; 1-2
Kobysewo - Moonstone 0-3; 0-3(walkower)
Nie bede jeszcze dzisjaj specjalnie uzupelnial tabeli z tej ligi ani wrzucal tego na strone, ale czekam do jutra do 22 na wyniki i jesli ich nie dostane na mail swoj albo ligi albo na ksiege gosci to niestety pozostanie tak jak jest i z rtego bede zmuszony zrobic tabele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 13/07/2004 12:06
ganja man-->> Z ekstraklasa sa same problemy. Ja poki co musze zajmowac sie przydzialem senseia(liga 2.1 i 2.2) 1 liga, no i powinienem ekstraklasa. Niestety nie mam nawet wszystkich wynikow, bo malo kto mi je przysyla, wiec nie wiem co dalej z nia zrobic. Jesli bylby ktos chetny z ekstraklasy, żeby zajac sie nia to walcie smialo.
przemyslaw1984->> Liga 2.1 jesty zrobiona, czekam tylko do wieczora, żeby zrobic 2.2. Napewno dzisjaj bedzie na stronce to zaktualizowane.
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8