Odp: Fifa 2006 juz jest! - 20/10/2005 16:52
po zainstalowaniu i uruchomieniu wlancza mi sie tylko pierwsze okienko z napisem FIFA 2006 i dalej nie chce mi sie wlaczyc. Co zrobic aby zaczela dzialac?
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Odp: Fifa 2006 juz jest! - 23/10/2005 11:52
Jak zawsze i wszedzie jest temat o fifie to polowa ludzi prawie si espuszcza piszac o PES...dawjcie sobie na luz i zrobcie temat PES a nie rozmywacie temat o Fifie...co kogo interesuje ze ktos woli to czy tamto.
Procesor Intel Pentium III 1,3 GHz lub jego odpowiednik (Athlon/Duron/Celeron)256 MB pamięci RAM (zalecane 512 MB)Karta graficzna 32 MB z akceleratorem grafiki 3D, zgodna z DirectX 9.0c, lub jej odpowiednik (por. obsługiwane chipsety w rozdziale 11)1,2 GB wolnego miejsca na dysku twardym dla instalacji z nośnika DVD-ROM -lub-2,25 GB wolnego miejsca na dysku twardym dla instalacji z nośnika CD-ROM
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Odp: Fifa 2006 juz jest! - 24/10/2005 21:19
mam problem z fifa bardzo wazne i pilne !!!:
zainstalowalem ja, i jak wlaczam to pokazuje mi graj itd. (to co mam tam wybrac) tylko mam problem ze to mi przeskakuje na kazde po kolej np. gdy jest graj to zaraz schodzi w dol do moja fifa, wczytaj itd.
co musze zrobic zeby normalnie to chodzilo z gory thxpilne
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: Fifa 2006 juz jest! - 26/10/2005 11:22
Wczoraj kupiłem Fifa Manager 06 w wersji polskiej... Chodzi o to, że te ch**e znowu walą w gumy z naszym herbem... Nie ma się co rozwodzić, jest tragiczny, gorszy od tego z TVN-u... Napisałem już maila do EA Sports PL, więc i Wy piszcie...
Nie wiem jak wyglada fifa manger 06 ale poprzednie wersje to bylo gowno w porownaniuz Football Managerem....do ktorego herby i itp. dorzucaja kibice(user).
Football Manager 06 jest elegancko zrobiony wiec polecam w niego grac...zreszta Polska liga do Fify 06 tez jest fajnie zrobiona
Odp: Fifa 2006 juz jest! - 28/10/2005 13:17
Napisz mi ktos jak mam zagrac przez siec z koleesiem? Daje na gre w sieci to mi wyskakiuje, ze jakas latke z ich strony pobrac musze. Jak daje gra wieloosobowa (kolega jets z mojej sieci) to mi wyskakuje, ze nei mozna polaczenia nawizac ani bezposredniego ani z sieci...
Odp: Fifa 2006 juz jest! - 28/10/2005 16:01
Nie da sie...
Mnie wlasnie wywalili z Pogoni...nie wiem czmeu wygrywalem z rzedu chyba 7 meczy i bylem liderem naszej ekstarklasy...po 17 tygodniach....moze chodzi o kase?
Liga mistrzow zdobyta na amatorce ()
Pp i orange zdobyta
hehehhe ale wyczyn : )
ja tez zdobylem ale na poczatkujacym :p
-2 razy Orange
-2 razy Puchar Polski
- i 1 raz liga mistrzow ciezko bylo
3 sezon juz gram Pogonia i juz zaczela mi sie fifa nudzic bo w ciagu 4 dni to wszystko zdobylem
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Pp i orange zdobyta
-2 razy Orange
-2 razy Puchar Polski
3 sezon juz gram Pogonia i juz zaczela mi sie fifa nudzic bo w ciagu 4 dni to wszystko zdobylem
Przed chwila wlasnie skonczylem drugi sezon
-tez dwa razy orange
-tez dwa razy puchar i raz liga mistrzow
za drugim razem zmienilem na sredni (?) poziom, poczekam az bede mial wszystko na maks (stadion itd itp) i przestane grac chociaz juz powoli zaczyna mi sie nudzic..
Pp i orange zdobyta
-2 razy Orange
-2 razy Puchar Polski
Przed chwila wlasnie skonczylem drugi sezon
-tez dwa razy orange
-tez dwa razy puchar i raz liga mistrzow
za drugim razem zmienilem na sredni (?) poziom, poczekam az bede mial wszystko na maks (stadion itd itp) i przestane grac chociaz juz powoli zaczyna mi sie nudzic..
...i dlatego ja w to nie gram TO JEST NUDNA GRA... lepiej na PES'a poczekac pzdr.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763458361 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.