Wiadomo jaka szkołka jest najlepsza co nie Krisu Choć poziom zdawalnosci matury w tej szkole jest niski to i tak nasza szkoła najlepsza w Polsce jest > SMS - szkoła mistrzostwa sportowego na mazurskiej koło pl. grunwaldzkiego
Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 18/04/2005 21:54
wie ktos ktora ze szkol ma w miare dobry poziom na profilu informatycznym? bede mial gdzies 120 pkt. i nie wiem, do ktorej pojsc szkoly, a co najwazniejsze nie wiem do ktorej bym sie dostal z taka iloscia punktow pomozcie pilss ile wy potrzebowaliscie puntkow zeby sie dostac do waszych szkol ?
A Ja Zespół Szkół Łączności - zjepana lekko szkola;/
Krisu ale sie pokarales Szkola mistrzostwa portowego jezeli chodzi Ci o ta z Mazurskiej bardziej zjepanej szkolki to ja nie widzialam porazka straszna tam jest ;/
A która klasa jeśli można wiedzieć, bo ja również ZSŁ
1LPZ a Ty która klasa ciom :>
Oczywiście 1TC
pysznie
MiŁoŚć Do PoGoNi JeSt NaSzYm LoSeM,
A ZwYcIęStWo NaDzIeJą !!!
wie ktos ktora ze szkol ma w miare dobry poziom na profilu informatycznym? bede mial gdzies 120 pkt. i nie wiem, do ktorej pojsc szkoly, a co najwazniejsze nie wiem do ktorej bym sie dostal z taka iloscia punktow pomozcie pilss ile wy potrzebowaliscie puntkow zeby sie dostac do waszych szkol ?
ja 48ptk i sie dostałam do łączności
MiŁoŚć Do PoGoNi JeSt NaSzYm LoSeM,
A ZwYcIęStWo NaDzIeJą !!!
A Ja Zespół Szkół Łączności - zjepana lekko szkola;/
Po paru latach człowiek sie przyzwyczaja szkola za mocna
a kto wytrzyma te lata co ?? ja juz nie moge tam wytrzymac ;/
Półkownik przyszedl niedawno, wczesniej byl Heniu - czlowiek historia....wytrzymac nie problem, cala szkola to kpina, wystarczy podchodzic do tego jak do wielkiego kabaretu
koniec rozmywania powaznego temat, lepiej jakies studia zaproponujcie dla dobrago technika
Tzn. chodziłem z nim przez kilka dni, bo na początku roku ja byłem w klasie 1TB a Przemek Ś w 1TC, on się przeniósł do mojej klasy i chodziliśmy razem do ITB przez jakieś 3 dni, a potem ja się przepisałem do 1TC do kolesia.
Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 29/04/2005 13:50
Dzisiaj o godzinie 10:45 uczniowie SP 51 w Szczecinie uslyszeli trzy krotkie dzwonki. Okazalo sie ze jest to bomba. Ewakuacja zostala wykonana bardzo szybko za co naleza sie gratulacje dla nauczycieli oraz pani dyrektor. Po 2-godzinnej akcji szkole ponownie otwarto.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437470 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.