Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 18/04/2008 12:39
Niedługo kończy mi się umowa w Erze i czas wymienić starą, poczciwą 6230i...
I teraz moje pytanie, waham się między dwoma modelami Nokii - E51 i 6500. Czy ktoś z Was używa któregoś z tych telefonów? Będę wdzięczny za każdą radę.
Pozdrawiam.
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 21/07/2008 18:11
co myslicie o samsungacg d900i, L760, J700 i U700? pierwsze dwa niewiele sie różnią tym ze L chyba ma lepszą baterie ale gorszy aparat od d 900,ale ten za to pozbawiony jest radia...bo chyba miedzy tymi będe wybierał...J to raczej starszy model a U ponoć ma wady w opragramowaniu...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
elo elo! wlasnie jestem w trakcie przerzucania wszystkiego z k700 do e51 wlasnie! powiem ci ze jesli nie jestes mega prezesem jakiejs korporacji to ja bym ci polecał 6300! wlasnie dotarlo do mnie ze nawet polowy funkcji e51 nie wykorzystam, a na dodatek telefon jest bardzo delikatny, co moze sie odbić na nim przy okazji wyjazdow.... natomiast oprogramowanie ma podobno usprawnione z poprzedniej wersji tzn od e50! moja mama ma wlasnie 6300 i jest bardzo zadowolona, jedynym jej mankamemntem jest niezbyt dlugo dzialajaca bateria, ale za to w e51 to spokojnie ponad tydzien na pelnych obrotach da rade!
pzdr!
ja mam D900i i muszę stwierdzić, że telefonik jest bardzo fajny. Jedyne jego mankamenty to to, że bateria strasznie krótko trzyma (bynajmniej mi), ma pojebanego softa (m.in. nie można ustawiać mp3 na dzwonki smsa), oraz gdy dostaję smsa, a mam pełną skrzynkę dostaję komunikat, żeby skrzynkę wyczyścić. Lecz gdy ją czyszczę sms nie dochodzi (lecz to może być wada tylko mojego telefonu, bądź wina sieci, bo jak do tej pory poza mną spotkałem tylko jedną osobę, która ma to samo).
Więc jeżeli masz często możliwość ładowania, nie ma dla Ciebie znaczenia co Ci gra gdy dostajesz smsa i często czyścisz skrzynkę to za D900i możesz się śmiało łapać [:
Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 21/07/2008 19:41
A pro po U700. Bardzo fajny telefonik, trochę wkurza przycisk dotykowy który otwiera przeglądarkę internetową bo bardzo łatwo go niechcący dotknąć. Poza tym nie da rady wrzucić mp3 na dzwonek sms (znaczy jest to możliwe tylko trzeba przekonwertować na jakiś inny cichy format). Aparat jak dla mnie wypas, (no może trochę słaba lampa błyskowa), kamera też bajer, odtwarzacz muzyki na wielki plus - no i przeglądarka plików .doc .txt, oraz innych od prezentacji itp. Na początku jak kupisz przeżyjesz szok ale ja przez miesiąc się przyzwyczaiłem
Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 21/07/2008 20:31
Ja posiadam Samsunga U600 i jestem z niego bardzo zadowolony. posiada wszystko potrzebuje od telefonu. dzwoni, wysyla smsy, ma aparat, jakas tam kamerke, Radio i MP3. drazni mnie tylko ten dotykowy panel ale z czasem sie do niego przyzwyczailem. I szczerze Polecam!
dzieki...z tą skrzynką to chyba w wiekszości-teraz mając k750 też tak mam wiem że ludzie generalnie narzekają na bateria jeżeli idzie o samsungi góra 2,3 dni trzymaja przy średniej eksplatacji. no i ten soft. no i nie posiadają irdy,ale że teraz bluetooth załatwia sprawe to żadna strata... miałem nokie, sony ericssony wiec teraz czas na samsunga...za L760 przemawia że ma radio za d900i lepsza bateria przynajmniej w amperach no i aparat...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362734 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.