Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Mistrzostwa Świata 2010 w RPA << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Lrd
Moderator**
IP: zapisany
Na forum od 7577 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 13:10

Pogoniarz73 napisał:  

anathema napisał:  

No , ja również korzystam z usług UPC i jakoś nie widze tego kanału. Przeglądałem ofertę na ich stronie i również nie spostrzegam by ten program był w ich ofercie. Chyba że nie zdążyli jeszcze tego zaktualizować.

Powiem ci tak że co jakiś czas dołączają jakieś kanały informując o tym meilowo np. z tygodniowym opóźnieniem; tak miałem bodajże z Disneychannel i coś tam jeszcze...

a na jakiej częstotliwości masz to tvp?

Against modern wszystko!
Rch.
Kibic
Na forum od 6965 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 14:14
Kolejny mecz i słychać tylko te jebane trąbki. Przypominają mi się mecze reprezentacji w Chorzowie. Dobrze, że moda u nas na to gówno minęła. Mam nadzieje, że przed Euro 2012 nie będzie prowadzona sprzedaż tego gówna pod stadionami.

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
E.
Kibic
Na forum od 6671 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 14:18

Cytat:  
W RPA brakuje... zatyczek do uszu
Firmy produkujące zatyczki do uszu nie nadążają w RPA z produkcją. Zasoby sklepów i aptek zostały już wyczerpane, a kibice i przyjezdni rozpaczliwie ich szukają. Powodem jest wszędzie obecna trąbka wuwuzela - obowiązkowy gadżet piłkarskich mistrzostw świata.

- Nie mamy już żadnych zapasów. W ciągu dnia sprzedajemy nawet po 300 par. Zamówiliśmy już kolejnych tysiąc, ale producenci apelują o cierpliwość, bo nie nadążają - powiedziała jedna z pracownic apteki w Kapsztadzie.

Ludzie rozpaczliwie szukają czegoś, co może choć w najmniejszym stopniu zniwelować hałas, który wydają wuwuzele. Głośne i niekoniecznie przyjemne dla ucha podłużne, plastikowe trąbki dały się we znaki kibicom i piłkarzom z całego świata już podczas ubiegłorocznego Pucharu Konfederacji.

jebać te trąbki! kurwicy dostać można

Sz.
Kibic
Na forum od 7380 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 14:19
U nas moda nie minęła sama, po prostu przed wejściem ochrona zaczęła zawijać wszelkie trąby i inne gówna.

P. S.
kijevo
Kibic
Na forum od 7807 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 14:27

Pogoniarz73 napisał:  

anathema napisał:  

No , ja również korzystam z usług UPC i jakoś nie widze tego kanału. Przeglądałem ofertę na ich stronie i również nie spostrzegam by ten program był w ich ofercie. Chyba że nie zdążyli jeszcze tego zaktualizować.

Powiem ci tak że co jakiś czas dołączają jakieś kanały informując o tym meilowo np. z tygodniowym opóźnieniem; tak miałem bodajże z Disneychannel i coś tam jeszcze...

kanał dostępny jest tylko w ofercie cyfrowej (551 kanał) w największym pakiecie. Miła niespodzianka :)

ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 14:51
ale sie arabus wykazal....

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 15:00
Niech Słoweńcy to teraz utrzymają ;)

ArP
Kibic
Na forum od 8219 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 15:02

Misiek. napisał:  
Niech Słoweńcy to teraz utrzymają ;)

można ogłupieć od tych trąbek:/

http://www.banvuvuzela.com/

Pogoń Szczecin MKS!
ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 15:06
to chyba przez te vuvuzele taki poziom jest spotkan na tych MŚ...

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Q.
Kibic
Na forum od 6337 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 15:22
na telegazecie ZDF, strona 208, pisze ze FIFA nie wyklucza zabronienia tych porabanych trabek

abstrakcja!
Sz.
Kibic
Na forum od 7380 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 15:29
Wtedy to Afrykańce chyba rozróby uliczne zrobią lol

P. S.
ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 15:43
zatrąbią fife na amen nygusy wredne...
Mam nadzieję, że Serbowie wygrają na boisku i na trybunach z murzynami

anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 18:29
Fatalnie póki co jest z golami-nie mogę sie już doczekać Holandii czy Hiszpanii.

A co do wuwuwpizdu-na czas mistrzostw tworze indywidualną manifestacje przeciw temu. wuwutrąbki to niby symbol pokoju? to tak jakby symbolem celibatu był wibrator i gumowa lala

już w ostatnie PNA byłem pewien że wśród publiczności będą dominować dzikusy niezainteresowane grą

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Cz
Kibic
Na forum od 7738 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 18:41

anathema napisał:  
Fatalnie póki co jest z golami-nie mogę sie już doczekać Holandii czy Hiszpanii.

A co do wuwuwpizdu-na czas mistrzostw tworze indywidualną manifestacje przeciw temu. wuwutrąbki to niby symbol pokoju? to tak jakby symbolem celibatu był wibrator i gumowa lala

już w ostatnie PNA byłem pewien że wśród publiczności będą dominować dzikusy niezainteresowane grą

Wyniki idealne dla underowcow :). Czego sie spodziewaliscie w dzikim kraju, te MS to zenada, zakichane trabki, zaden mecz nie mial kompletu publicznosci, wyglad trybun jak na jarmarku.

www.sectorshop.net
ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 18:42
poza bramkami zbyt często ta gra wygląda jakby polska liga, akcje powolne piłkarze jakby im się biegać nie chciało, a jak nie na mistrzostwach to kiedy? Serbia ożyła w drugiej połowie dopiero po czerwonej kartce - swoją drogą po co taki głupi faul? Napastnik miałby nie łatwą piłkę do przyjęcia i minimum jednego obrońce do pokonania... Do tego ten karny i kupon w pizdu :P.
Oby dzisiaj wieczorem mecz był ładniejszy... No i jutro w końcu Holandia :) kogo typujecie do awansu poza Holandią z grupy E?

RC
Kibic
Na forum od 6775 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 19:03
tyle na temat mundialu u dzikusów...

Bukowe
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 20:02
Do boju Australia! Jebać szkopów! :D

ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 20:25
no no jakiś postęp jest - nie słyszę vuvuzeli podczas hymnu :O a jednak tylko chwilowy postęp ;p

RC
Kibic
Na forum od 6775 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 20:28
Australijczycy chyba jak do tej pory najgłośniej odśpiewali hymn :D

Bukowe
ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 20:57
muszę przyznać, że póki co Niemcy jako pierwsi prezentują grę na miarę mistrzostw. A strzelają Polacy ;)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763362036 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005