Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 14:14
Kolejny mecz i słychać tylko te jebane trąbki. Przypominają mi się mecze reprezentacji w Chorzowie. Dobrze, że moda u nas na to gówno minęła. Mam nadzieje, że przed Euro 2012 nie będzie prowadzona sprzedaż tego gówna pod stadionami.
W RPA brakuje... zatyczek do uszu
Firmy produkujące zatyczki do uszu nie nadążają w RPA z produkcją. Zasoby sklepów i aptek zostały już wyczerpane, a kibice i przyjezdni rozpaczliwie ich szukają. Powodem jest wszędzie obecna trąbka wuwuzela - obowiązkowy gadżet piłkarskich mistrzostw świata.
- Nie mamy już żadnych zapasów. W ciągu dnia sprzedajemy nawet po 300 par. Zamówiliśmy już kolejnych tysiąc, ale producenci apelują o cierpliwość, bo nie nadążają - powiedziała jedna z pracownic apteki w Kapsztadzie.
Ludzie rozpaczliwie szukają czegoś, co może choć w najmniejszym stopniu zniwelować hałas, który wydają wuwuzele. Głośne i niekoniecznie przyjemne dla ucha podłużne, plastikowe trąbki dały się we znaki kibicom i piłkarzom z całego świata już podczas ubiegłorocznego Pucharu Konfederacji.
No , ja również korzystam z usług UPC i jakoś nie widze tego kanału. Przeglądałem ofertę na ich stronie i również nie spostrzegam by ten program był w ich ofercie. Chyba że nie zdążyli jeszcze tego zaktualizować.
Powiem ci tak że co jakiś czas dołączają jakieś kanały informując o tym meilowo np. z tygodniowym opóźnieniem; tak miałem bodajże z Disneychannel i coś tam jeszcze...
kanał dostępny jest tylko w ofercie cyfrowej (551 kanał) w największym pakiecie. Miła niespodzianka
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
A co do wuwuwpizdu-na czas mistrzostw tworze indywidualną manifestacje przeciw temu. wuwutrąbki to niby symbol pokoju? to tak jakby symbolem celibatu był wibrator i gumowa lala
już w ostatnie PNA byłem pewien że wśród publiczności będą dominować dzikusy niezainteresowane grą
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Fatalnie póki co jest z golami-nie mogę sie już doczekać Holandii czy Hiszpanii.
A co do wuwuwpizdu-na czas mistrzostw tworze indywidualną manifestacje przeciw temu. wuwutrąbki to niby symbol pokoju? to tak jakby symbolem celibatu był wibrator i gumowa lala
już w ostatnie PNA byłem pewien że wśród publiczności będą dominować dzikusy niezainteresowane grą
Wyniki idealne dla underowcow . Czego sie spodziewaliscie w dzikim kraju, te MS to zenada, zakichane trabki, zaden mecz nie mial kompletu publicznosci, wyglad trybun jak na jarmarku.
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 18:42
poza bramkami zbyt często ta gra wygląda jakby polska liga, akcje powolne piłkarze jakby im się biegać nie chciało, a jak nie na mistrzostwach to kiedy? Serbia ożyła w drugiej połowie dopiero po czerwonej kartce - swoją drogą po co taki głupi faul? Napastnik miałby nie łatwą piłkę do przyjęcia i minimum jednego obrońce do pokonania... Do tego ten karny i kupon w pizdu .
Oby dzisiaj wieczorem mecz był ładniejszy... No i jutro w końcu Holandia kogo typujecie do awansu poza Holandią z grupy E?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362036 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.