Heh juz mam to na komputerze, ale niestety nie moge prznieść w takiej formie, ani nawet skserować... Musze mieć oryginalną, ale obojętnie w jakim stanie
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Odp: Pchli targ - 15/03/2009 19:19
Mam na sprzedaż szalik Stali Szczecin (wyszło bodajże 100 sztuk).
Stan idealny, kupiłem od koleżki za 25zł- za tyle samo odstąpie.
Ostatnio edytowany przez: Macias, 15 marca 2009, 22:43 [1 raz(y)]
Odp: Pchli targ - 17/03/2009 08:41
Może to i śmieszne, ale pilnie poszukuję takich drzwi lazienkowych zwykłych tzn. takie jak można znaleść na prawobrzeżu badź w innych dzielnicach (napewno wiecie o co chodzi) - może ma toś na zbyciu niepootrzebne. Ważne by drzwi nie miały szyby na całej długości (tak jak pokojowe lub kuchenne)
Ktoś posiada??
Odp: Pchli targ - 18/03/2009 22:30UWAGA
Mam do oddania:
- dzialajaca karte muzyczna Sound Blaster Live! z okolic roku 2002 - za jakieś dobre piwo
- działający (jestem tego pewien na 90%) napęd cd Asusa (50x) - jak wyżej
- działającą nagrywarkę cd TDK z okolic 2002 roku (8x nagrywanie) - jak wyżej
- około 60 pustych pudełek na CD w stanie idealnym lub z lekkimi rysami (gratis dorzucam pare slimów) - na korzystnych warunkach do uzgodnienia
- plecak Adidasa z popsutym w paru miejscach zamkiem(można go wymienić albo sie uzerac z zamykaniem), w stanie ogolnym dobrym z rozdarciem przy owym zamku, można spokojnie go brać na wycieczke rowerowa czy do noszenia pilki do nogi itp itd - na korzystnych warunkach do uzgodnienia
- dzialajaca karte muzyczna Sound Blaster Live! z okolic roku 2002 - za jakieś dobre piwo
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.